• rokikaciga
    4k
    U 3 minute ima 4 kriva dodavanja
  • ElDorado
    5.2k
    Ovo je teski provincijski nogomet. Najvjerojatnije ce oni proci ovo. Ali zapravo tuzno di je nas nogomet, koja razina.

Najjaci je ovaj debil Vela s ovim Može…. Može
  • dmil
    848
    oni ce ovo neironicno slaviti kao vrhunsku pobjedu
  • rokikaciga
    4k
    S obzirom na proslost ovo i je vrhunska pobjeda.

Treba staviti stvari u kontekst da se radi o tovariji a ne o nama.
  • Paggini
    62.9k
    Sad čekamo "Ovo je napokon HAJDUK" članke
  • ElDorado
    5.2k
    Oni se vesele pobijedi protiv albanskog odrona 2-1 nevjerojatno
  • Georginho
    321
    Tek kad skužiš koliko je City loš onda ti je jasno koliko je jadan Hajduk što se ovoliko muči i slavi pobjedu kao da je dobio M.City a ne D.City :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Ne bi oni drugo pretkolo prošli da je bio neki klub 10% bolji od Zire, kao i sad ove. Drži ih sad ovaj power of friendship ali brzo će to potonuti
  • Zvonkec
    274
    Hajduk ima korner sudac svira kraj a tovarija stišće šake i slave pobjedu ni m od mentaliteta jad i bijeda ajde bar su uspjeli do 3 boda doć nakon 3 tekme
  • Noel
    14.4k
    Mene veseli na kaj liče Ivušić i Rebić koji su predstavljeni kao bogovi i ozbiljna pojačanja. Rebić ako je jedan pas točno dodao danas puno sam rekao, kreće se po terenu ko slon, uspuhao se u drugoj minuti na terenu, a Ivušića neću komentirat previše , primio je gol u svakoj utakmici službenoj do sad, primit će ga i protiv Gorice opet.. Nepotrebno doveden prosjek od golmana pored Silića i Lučića.
  • badjibadara
    6.8k
    Heroj male djece i SuperCipranin Ivica "on je ozbiljno pojačanje za Hajduk" Ivušić je primio gol u svakoj utakmici do sad :lol:

4 od 4 :clap:
    Noel

Mister 100%

Jako ime, ali ne vidim napredak u odnosu na lucica. Moglo bi se reci da je ivusic lucic bez presadjivanja kose.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Punit ćemo hajduk nemilice ove sezone.

Predosjećam da ispadaju u uzvratu
  • NitkoBitan
    30.1k
    Ebo me pas ako igraci ne dobivaju uputu da buse Ivusica iz daljine. Vec nekoliko tekmi za redom im pucaju protivnici sa 20tak metara, od Istre do Dinamo Citya.
  • rokikaciga
    4k
    Silić je meni bolje branio prošle godine nego Ivušić ove. Više samopouzdanja i sigurnija obrana djelovala s njim.
  • FrodoJePurger
    437
    Ja ne razumijem ove komentare od tovara "vidim pomak u igri od dolaska garcie"? Kaj se vidi nek mi netko objasni? Jer jedva dobivaju momcad koja vrijedi 6.5 mil. dok vrijede 35 mil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.