• Droljo
    20.1k
    Soldo je bolji od PajazitijaPaggini
    agree to disagree
    Svi nasi vezni igraci u prvoj ekipi su bolji od Parazitijarokikaciga

Svi osim solde...
  • NKDZ86
    5.1k
    moje mišljenje da se nije trebalo produžit ugovor Mišiću, pogotove ne na 4 g. i ako se već dovelo Villara, Ljubičića i Mudrog. Mišić često gubi lopte, nije to to po meni...
    Žao mi je kaj Stojke i Mudri su na klupi, mislim da bi više dobili s Villarom na njegovom mjestu, Ljubo u sredini, Stojke lijevo i Vidović il Mudri gore.
    A di su još Soldo i Zajc. Vjerujem da će se puno rotirat kad se uigraju i da će svi dobit minute, pa će bit oke.
  • mali M
    8.3k
    Bilo bi dobro da shvatite da je Mišić pristao na ono što Petko nije.. dobio je duži ugovor jer će vjerojatno završit karijeru u Dinamu, pristao je biti mentor, uzor i kapetan, vođa ovog novog Dinama, masu ovih klinaca novih da vide kakav treba biti karakter i vođa Dinama. Čovjek koji je zbog prevelikog raubanja riskirao i ozljedu i kvalitetu svoje igre, a sve zbog nekih hohštaplera koji su se tada igrali sportske politike kluba..
    moje mišljenje da se nije trebalo produžit ugovor Mišiću,NKDZ86

A tko bi ti bio vođa/kapetan novog vala Dinama? Neki klinac koji ima "veliko" srce ili koja bi ti bila kvalifikacija? Hrpa novih igrača, hrpa mladih i stranaca... Boban je tražio "tog jednog" od starije ekipe koja su skoro svi do jednoga stavili sebe ispred Dinama.. Mišić nije... I zato je dobio kapetansku traku i ugovor do penzije... Vjeruj mi da je on vjerojatno svjestan da će s vremenom sjest na klupu i tamo nastaviti svoju ulogu mentora, vođe, tate i mame klincima i graditi im karakter...
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Baš tako...pa Mišić samo Dalićevom arogancijom nije u reprezentaciji. To je naš jedini igrač koji u europskim utakmicama najviše razine uvijek izgleda tako da može igrati u jačoj suparničkoj momčadi, uopće mi je nebulozno da netko misli da bismo bili bolji bez njega
  • NKDZ86
    5.1k
    ja ne govorim uopće o tome, nego o kvaliteti igre kaj pokazuje na terenu već konstantno, doveli smo mlade snage i pojačanja i ako se rješavao stari kadar, onda je i on trebao otić kada se pogleda cijela prošla sezona.
    kapetan će se već neko nać, Boban je s 18.g bio kapetan, godine nisu mjerilo nego stav, gard, volja
  • JakovK6
    263
    onda je i on trebao otić kada se pogleda cijela prošla sezona.NKDZ86

Pa kada se pogleda prošla sezona, igrali smo na razini Varaždina dok nije bilo Mišića. Da je bio zdrav, osvojili bi naslov garant.
  • mali M
    8.3k
    kapetan će se već neko naćNKDZ86

Taaako je.. kapetan može biti bilo tko :roll:

i ako se rješavao stari kadar, onda je i on trebao otićNKDZ86

Ti zbilja ne razumiješ što se događalo u prijelaznom roku.. nije se rješavalo starog kadra nego neadekvatnog kadra.. nije se htjelo riješiti Petka, Pjace i Mišića... Prva dva su sami odbili ostati.. Nije bio plan se riješiti najboljih igrača Dinama pošto-poto nego od njih napraviti mentore i legende, dok se laganini radi smjena generacija...
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Misic je i dalje nas najbolji veznjak i suludo mi je stvarno da bi netko radije da ga nema. Ali onda jos da se za pozitivni primjer uzme Villar koji je svojim gusenjem lopte skuhao jednu od dvije velike prilike Osijeka mi je jos smijesnije. Samo kaj je jos nakon kaj je izgubio loptu ostal stajat i siril ruke da mu se fino svira faul.
  • don
    15k
    skuhao jednuGeneralNapoleon

Mišić je skuva 3-4 koje su rezultirale opasnom kontrom Osijeka.

Misic je i dalje nas najbolji veznjakGeneralNapoleon

i to je svejedno tako.
  • Filip85
    442
    ostal stajat i siril ruke da mu se fino svira faul.GeneralNapoleon

Nisu li to bile situacije gdje je bilo više nego očito da ga protivnički igrač povlači za dres ? Nakon jedne takve igrač Osijeka je dobio žuti karton...
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Ja se sjecam samo dva zicera Osijeka. Volej Shopova, koji je rezultat Villarovog gusenja lopte, i onaj pokusaj Omerovica.

Svakako uopce nisam rekao da Misic nije zgubio lopte. Nego da je u ovom slucaju pozitivni primjer Villar isto skuhao zicera.

Da villar sad nije imao gresku bi jas razumio primjer.

Znam da je svaki put trazio faul. I ok, bilo je i faula. Ali kao prvo u toj situaciji nije dobio faul, a kao drugo mi to sirenje ruki opcenito ide na zivac. Molim te samo igraj dalje pa ako sudi faul sudi faul.
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Bilo bi dobro da shvatite da je Mišić pristao na ono što Petko nije.. dobio je duži ugovor jer će vjerojatno završit karijeru u Dinamu, pristao je biti mentor, uzor i kapetan, vođa ovog novog Dinama, masu ovih klinaca novih da vide kakav treba biti karakter i vođa Dinama.mali M

Bilo bi dobro da neki shvate da Petko ništa nije odbio. Tražio je 7 dana za konačan dogovor, a onda bio izigran od strane jedne osobe. Kako se Mišića moglo čekati 2 mjeseca za konačan dogovor, a Petka nije mogao pričekati 7 dana? Ne drži ti ta priča vodu, nemoj spuštati jednog da bi podigao drugog.

Nevezano za to, Mišić je svakao trebao ostati zbog igračkih kvaliteta koje će još trajati, on je klasa i za Villara i za Ljubičića, a boljeg materijala za kapetana u ovome trenutku nema. Odnosno, možda ima, ali to treba zaslužiti, ne može kapetan biti bilo tko.
  • Crusades
    17.5k
    Ko kaže da se Mišića cekalo 2 mjeseca? Znaš kad su počeli razgovori o novom ugovoru? Na početku priprema ili par dana prije nedavnog produženja?

Jel Mišić ovo ljeto prije produženja ulazio u zadnju godinu ugovora kao i Petko? Jel Mišićev agent prije 3 mjeeeca gostovao u PI i najavio odlazak? Jel Mišić bio kapetan ekipe ili Petko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.