• Kujtim Shalla
    5.9k
    Ja moram pohvaliti cijelu klub ,pogotovo one koji su odgovorno za shop, dizajn, i ponudu koja je sve bolja. Sam se bavim poslom i prodajem mušku konfekciju vec preko 30 godina ,svakodno saradjujem brendovima gant,Lacoste ,Tommy ,pa @Droljo navali:lol: , i moram priznati da mi je kvalitet vrhunski. Cekam da isprobam purger kolekciju. Narucio Sam majicu i šorc pa j dva cekam testirati kvalitetu samog Brenda. Majkice sa d štihom su top sto se kvalitete tice . Ponuda u šopu je vrjundkani iz Dana u Dan smo sve jaci. @Papastrumfmolim te pohvali sve zaposlen u moje ime ak je to moguce. Ljudi rade dobar posao. A castore ? Sve je stvar ukusam ljudi meni su dresovi predobri. Nemogu docekati 3.dres da stigne. Nisam uspio kupiti ovaj proslosezonski crni ,i taman kad Sam pomalo poceo pripremat sljedecu narudzbu @"Papastrumf"me sjebe i kaze izlazi Jos jedan Novi,4. Garnitura. ubit ce me zena :lol:
  • Crni86
    13.8k
    Cetvrti dres u nekoj suradnji s boysima? Ne sad cijeli, ali recimo nekakav buldog ili nesto slicno. Kaj decki rade za klub i koliko su uz njega, mislim da su zasluzili nekakvu slicnu posvetu. Bas zato jer je i 4. i vjerojatno ce se koristiti jednom u cijeloj sezoni, ali mislim da bi bio jedan od prodavanijih u povijesti.
  • mali M
    8.3k
    Momci ma sve oke, više puta sam naglasio da je to MOJ stav i da se ne mislim upuštati u te razgovore...
    dal je 4-5 il 7-8 meni svejedno, nije mi toga vrijedno... Ima nešto u tome da nedam sigurno za Castore isto kolko i za Adidas ili Nike i da, smatram da to nije ta kvaliteta ali činjenica je da si nisam kupio ni adidasov jer mi je jednostavno preskup... Ja nisam u onim imaginarnim zagrebačkim prosjecima gdje je prosječna plaća 1600 eura (a prije sam imao i još manju plaću) i meni je to puno... Da, lakše mi je svakih par mjeseci dat 20 eura grupi za neki kvalitetan dizajn ili klubu za neku dobru majicu za poklon mojima nego sto jurića za dres.. stvar je osobne preferencije i kako je rekao dobro @Efes Pilsen cijene su općenito abnormalne i to neopravdano...
  • Papastrumf
    18k

@Fantom i njegova ekipa su zasluzni za to, a koliko sam cuo, tek su poceli :grin:
  • Dino
    4.2k

Apsolutno. Dresovi fakat ne vrijede te novce. Da mi neko ponudi obicnu crnu majicu napravljenu od materijala od kojeg se rade dresovi, rekao bi da je to najveci fus i najniza kvaliteta materijala koja postoji. Ali eto, na kraju sam si ipak kupio poneki Dinamov dres ili dobio na poklon pa ih nosim redovno s rizikom da se usmrdim nakon sat vremena.
  • Droljo
    20.1k

Da. Samo pamuk na moje prelijepo tijelo. Ja ne razmem kak ljudi mogu nositi te vrećice na sebi. Sve da ima dry teh ultra max gore tex tehnologije...
  • marcio amoroso
    44.3k

Dresovi su definitivno preskupi i to je činjenica, ali su isto tako rađeni od materijala koji traje skoro pa vječno. Imam dva dresa iz sezone 2005/06 u kojima sam igrao dvije sezone, a nakon toga ih obukao bar još 100 puta na treninge. I dan danas su kao novi. Nema majice na svijetu koja bi toliko izdržala.

Imam bar 60 dresova, od toga bar pola Dinamovih i ja na dresove gledam kao na uspomene i na ulaganje u budućnost. Uvjeren sam da će ih moja djeca koja sada imaju 6 i 8 godina za desetak godina moći bez problema nositi i zato mi nije problem dati 80, 90 ili 100 eura jednom ili dva puta godišnje na dres koji mi je top.
  • Dino
    4.2k
    rađeni od materijala koji traje skoro pa vječnomarcio amoroso

To je istina o kojoj nisam razmisljao zapravo, ali cini mi se da vuce istu logiku iz onog "papir se u prirodi brzo razgradi, a plastika godinama". Samo pretpostavljam da i dalje taj materijal ne moze u istu recenicu s lanom i pamukom sto se tice utjecaja na kozu. Naravno, kad igras nogomet smeta ti sve kaj na sebe navlaci vodu, a plasticniji materijali to sigurno nece raditi.

S obzirom na to da se dresovi u shopu i dresovi na igracima kod nekoliko brendova razlikuju u sastavu, cudi me da se dosad nitko nije sjetio napraviti neku pamucnu verziju za navijace.

Kako bilo, dres se ionak ne kupuje zbog potrebe ili finog materijala, nego zbog estetike i grba koji se nalazi na prsima i koji zelimo pokazati svima pa samim time ni cijena nije socijalna.
  • NKDZ86
    5.1k
    Također, prošle sezone sam prvi put kupio orginal dres i još stavio ime i broj i dao 100e, nije uopće malo, ali briga me, nofci dođu i odu, ovo ostaje
  • Crle
    1.2k
    Prošle godine sam kupio dres prvi puta u životu. Ove godine ću drugi puta no za nošenje ću kupiti onu trening majicu jer ne volim baš nositi poliester. No ovo je naš klub i kupnja dresova je jedan od načina kako podržati klub.

No najviše se žrtvujem kupujući pive na stadionu. :rofl:
  • Droljo
    20.1k
    Naravno, kad igras nogomet smeta ti sve kaj na sebe navlaci vodu, a plasticniji materijali to sigurno nece raditi.Dino

I opet dosta igrača nosi pamučnu majicu ispod dresa. Ili potkošulju.
  • Dino
    4.2k

Da ne znam kako je to na ful profi razini, ali mi smo uvijek furali neku vrstu takve podmajice kaj velis. Najcesce jer su dresovi znali grebat ili kad je bilo prezima :lol:
  • Nomad
    74
    Zanimljivo da se hvali kvaliteta castore dresova s obzirom da je skoro svaki klub koji je igrao u njihovoj opremi naprasno raskinuo ugovor upravo radi velikih problema s kvalitetom (i opskrbom, između ostaloga). Nekako mi je i tesko tu marku dozivjeti kao sportski brend, vise nekakav modni, u kontekstu da ne proizvode nista osim krpica (i par torbica), nikakve tenisice, lopte, oprema itd.

Nego, zna li itko prelazi li klupski udjel u cijeni dresa 10ak posto?
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Nakon toga su sklopili ugovor o suradnji s Umbrom, pa ta stvar vise nije problem. Za probleme s opskrbom, pa jbg jedan Macron nije uspio Hajduku osigurat kolicine na vrijeme, a mijenjao im je dres svake 2 godine.
    Bayer je bio nezadovoljan jer su prvi put u povijesti uzeli Bundes, nije bilo opreme za nabavit pred finale EL. To su neke izvanredne situacije koje se dogode.. I taj problem s kvalitetom.
    Ja imam trenerku donju, sorc od prosle sezone i nemam zamjerke na kvalitetu. Posjedujem i dresove, ali njih ne nosim bas pa ne mogu komentirat osim na dodir/dojam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.