• Paggini
    85k
    Ponosan sam na ovu mladost!Mihaljević

"Koga ćemo mi prodati poslije Baturine????"

A ja postavljam pitanje - "KOGA ĆEMO USPJETI ZADRŽATI????"
  • Droljo
    28.1k

Špikića
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Ne brinem se, Špika i Zagorac nam uvijek ostaju
  • vjeko1701
    24.7k
    "Koga ćemo mi prodati poslije Baturine????"Paggini

Al baš mi je fanscinantna ta panika iz godine u godinu. Identične priče. Uvijek je taj igrač "zadnji kojeg možemo prodati". Nije da imamo desetljeća kontinuiteta proizvodnje igrača...al ne, baš sad, upravo taj je zadnji i iza njega nikad nitko više.

Ne kužim ponekad dal zbilja toliko ljudi izvlači neko zadovoljstvo iz sijanja panike ili samo preventivno najavljuje propast pa ako se ikad i poklopi da svima mogu pametovati kako su to oni prvi vidjeli.
  • Droljo
    28.1k
    Mi sa ligom prvaka možemo laganini prodati dva igrača po 7-8 mil i to svake druge godine... Nije da nam treba cifra od 25 mil da bi preživjeli. Ljudi zaboravljaju da lova sada ostaje klubu.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    l ne, baš sad, upravo taj je zadnjivjeko1701

Ma nije zadnji i ne treba stvarno paničarit, ali činjenica je da trenutno nema nekog za kog možeš računat da iduće ljeto ide za 15+. Ne moramo ružičaste naočale oko tog. Naravno, osim ako netko sad odigra abnormalnu dobru sezonu, da Beljo zabije 30 u HNLu i 10 u EL, to su baš ekstremi koji su u teoriji realni u praksi baš i ne. Opet, nastavno na Droljin komentar, uz ostajanje novca, prestanka rikverca i srezavanja općenito glupih troškova niti nam ne treba neki tak veliki transfer svako ljeto, već mogu pokrpati i 2-3 manja.
  • vjeko1701
    24.7k
    Po meni Stojković iduće ljeto može bez problema ići za 10+ ako ovako nastavi. 15+ ako napravi veći iskorak.
  • ElDorado
    11.1k
    Ako budemo prvaci i uđemo u LP ne vidim smisla u prodaji već iduće ljeto nekih ključnih igrača. Lijepo je imati potpuno novu momčad ali ju i moraš zadržati na okupu bar neke dvije sezone, pogotovo ako ideš u LP.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Moguće naravno, svi mu to želimo (iskorak, ne odlazak haha). Opet, iduće ljeto on već ima 23 skoro, to su one godine gdje ne prodajemo više talent.
  • NORTE
    24.5k
    Po meni Stojković iduće ljeto može bez problema ići za 10+ ako ovako nastavi. 15+ ako napravi veći iskorak.vjeko1701

Ako ne nastupi na SP ne vidim nužnost prodaje za godinu dana.
  • Kumerle
    2.8k

Možda nepopularno mišljenje, ali nama više ključni igrači vrijede u LP nego 10-15 milja i ja bih pokušao dići cijene naših igrača na neke nove granice, da nitko ne ide ispod 20.
    I to jedino uz uvjet da imamo donekle dostojnu zamjenu.

Ako mogu Belgijanci prodati Ivanovića za preko 20, mislim da i naši najvrijedniji igrači ne smiju ići ispod.
  • Sajla
    20.4k
    prema TM mi smo nakon ove rekonstrukcije 18 mil eura u plusu, zakaj se uopće razgovara o prodajama? :wink:

i-KWr-Gpe-IS8-KG2-QCa-HJk-Y2-A.png

šalu na stranu, jako je dobro vidjeti da imamo nekolicinu mladih igrača koji već sada ozbiljno participiraju u prvoj momčadi, a jednog dana kad budu odlazili imat će to pozitivan utjecaj na klupski proračun. nadam se da će u međuvremenu još više novca donijeti dobrim rezultatima.
    ono čemu se još više nadam je da kad se bude radila ovakva fotka za 3-4 sezone bar pola igrača neće biti kupovine nego direktni proizvod škole, igrači koji su se probili kroz Dinamo B ili su odradili izvrsne sezone na posudbama. tu bi mogao biti mali Jakir, možda netko od mladića koji su došli ovog ljeta, a možda i netko tko uopće nije na radaru danas... to je na Capellasu i ekipi da odrade, a mislim da smo teško mogli naći nekoga tko je više kvalificiran za taj posao.
  • Jurki
    25.1k
    sve stoji kaj si napisal.. ali belgijska liga ima puno bolju reputaciju nego Hnl.
    Njihovi klubovi su cesce u ligi prvaka nego mi.
    Sve te sitnice diktiraju cijenu.
    Moram jos dodati i nase "boldanje" reputacije u Europi prodavajuci igrace za vrlo pristupacne cijene.. moze se nekaj podici taj prag, ali ne nekaj prevec.
    Kad postanemo konstanta u Ligi prvaka poput Shakhtara, Bruggea itd onda najboljim igracima ide cijena u nebo.
  • Bratić
    160
    Ovisan sam o Dinamu, ne mogu dočekat petak.. jel ima beki profil/kanal/nešto poput gospodina tranzicijski napad da vidim analizu utakmice? Strašno me zanima sve, a nisam dovoljno jak da te stvari sam analiziram
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.