• Paggini
    62.6k
    Ponosan sam na ovu mladost!Mihaljević

"Koga ćemo mi prodati poslije Baturine????"

A ja postavljam pitanje - "KOGA ĆEMO USPJETI ZADRŽATI????"
  • Droljo
    20.1k

Špikića
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Ne brinem se, Špika i Zagorac nam uvijek ostaju
  • vjeko1701
    17.1k
    "Koga ćemo mi prodati poslije Baturine????"Paggini

Al baš mi je fanscinantna ta panika iz godine u godinu. Identične priče. Uvijek je taj igrač "zadnji kojeg možemo prodati". Nije da imamo desetljeća kontinuiteta proizvodnje igrača...al ne, baš sad, upravo taj je zadnji i iza njega nikad nitko više.

Ne kužim ponekad dal zbilja toliko ljudi izvlači neko zadovoljstvo iz sijanja panike ili samo preventivno najavljuje propast pa ako se ikad i poklopi da svima mogu pametovati kako su to oni prvi vidjeli.
  • Droljo
    20.1k
    Mi sa ligom prvaka možemo laganini prodati dva igrača po 7-8 mil i to svake druge godine... Nije da nam treba cifra od 25 mil da bi preživjeli. Ljudi zaboravljaju da lova sada ostaje klubu.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    l ne, baš sad, upravo taj je zadnjivjeko1701

Ma nije zadnji i ne treba stvarno paničarit, ali činjenica je da trenutno nema nekog za kog možeš računat da iduće ljeto ide za 15+. Ne moramo ružičaste naočale oko tog. Naravno, osim ako netko sad odigra abnormalnu dobru sezonu, da Beljo zabije 30 u HNLu i 10 u EL, to su baš ekstremi koji su u teoriji realni u praksi baš i ne. Opet, nastavno na Droljin komentar, uz ostajanje novca, prestanka rikverca i srezavanja općenito glupih troškova niti nam ne treba neki tak veliki transfer svako ljeto, već mogu pokrpati i 2-3 manja.
  • vjeko1701
    17.1k
    Po meni Stojković iduće ljeto može bez problema ići za 10+ ako ovako nastavi. 15+ ako napravi veći iskorak.
  • ElDorado
    5.2k
    Ako budemo prvaci i uđemo u LP ne vidim smisla u prodaji već iduće ljeto nekih ključnih igrača. Lijepo je imati potpuno novu momčad ali ju i moraš zadržati na okupu bar neke dvije sezone, pogotovo ako ideš u LP.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Moguće naravno, svi mu to želimo (iskorak, ne odlazak haha). Opet, iduće ljeto on već ima 23 skoro, to su one godine gdje ne prodajemo više talent.
  • NORTE
    18k
    Po meni Stojković iduće ljeto može bez problema ići za 10+ ako ovako nastavi. 15+ ako napravi veći iskorak.vjeko1701

Ako ne nastupi na SP ne vidim nužnost prodaje za godinu dana.
  • Kumerle
    994

Možda nepopularno mišljenje, ali nama više ključni igrači vrijede u LP nego 10-15 milja i ja bih pokušao dići cijene naših igrača na neke nove granice, da nitko ne ide ispod 20.
    I to jedino uz uvjet da imamo donekle dostojnu zamjenu.

Ako mogu Belgijanci prodati Ivanovića za preko 20, mislim da i naši najvrijedniji igrači ne smiju ići ispod.
  • Sajla
    11.7k
    prema TM mi smo nakon ove rekonstrukcije 18 mil eura u plusu, zakaj se uopće razgovara o prodajama? :wink:

i-KWr-Gpe-IS8-KG2-QCa-HJk-Y2-A.png

šalu na stranu, jako je dobro vidjeti da imamo nekolicinu mladih igrača koji već sada ozbiljno participiraju u prvoj momčadi, a jednog dana kad budu odlazili imat će to pozitivan utjecaj na klupski proračun. nadam se da će u međuvremenu još više novca donijeti dobrim rezultatima.
    ono čemu se još više nadam je da kad se bude radila ovakva fotka za 3-4 sezone bar pola igrača neće biti kupovine nego direktni proizvod škole, igrači koji su se probili kroz Dinamo B ili su odradili izvrsne sezone na posudbama. tu bi mogao biti mali Jakir, možda netko od mladića koji su došli ovog ljeta, a možda i netko tko uopće nije na radaru danas... to je na Capellasu i ekipi da odrade, a mislim da smo teško mogli naći nekoga tko je više kvalificiran za taj posao.
  • Jurki
    18.7k
    sve stoji kaj si napisal.. ali belgijska liga ima puno bolju reputaciju nego Hnl.
    Njihovi klubovi su cesce u ligi prvaka nego mi.
    Sve te sitnice diktiraju cijenu.
    Moram jos dodati i nase "boldanje" reputacije u Europi prodavajuci igrace za vrlo pristupacne cijene.. moze se nekaj podici taj prag, ali ne nekaj prevec.
    Kad postanemo konstanta u Ligi prvaka poput Shakhtara, Bruggea itd onda najboljim igracima ide cijena u nebo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.