• Filip85
    418
    Ajmo ponoviti Pazinku....
  • MateG
    62
    Random opažanje: evo me na domaćoj utakmica Posušja u BiH PL, isto ima ljudi u našim svjetloplavim Castore majicama, ne znam zašto ali mi je jako drago za vidjet :snicker:
  • dzis
    1.1k
    Znao sam da me nece razocarati. Ovo jucer mi popravilo ljeto. Hvala vam decki i nastavite se tako biriti za nas dres i nema teoretske sanse da sezona ne bude uspjesna.

PS kako se lijepo napit od srece radi dinama
  • Mikina lijeva kopačka
    171

Offtopic ali na dva mjesta je ubačena snimka iz Salzburga.

Vide se dve etaže.
  • Dadox
    641
    Germanijak donosi da se navodno bude Barišiševci u skupštini i da možda neće ići sve glatko oko izglasavanja novog statuta.Odmah mi se čir budi…
  • vjeko1701
    17.1k
    Germanijak donosi da se navodno bude Barišiševci u skupštini i da možda neće ići sve glatko oko izglasavanja novog statuta.Odmah mi se čir budi…Dadox

Ja sam šokeran, absolutne šokeran!
  • prefontaine
    3.2k
    Jbg, početak osmog mjeseca a ekipa već spremna, transferi odrađeni, znači tema nije zanimljiva. Prvo kolo pobjeda u gostima bez primljenog gola, znači tema nije zanimljiva.

A na nečemu se mora lešinariti.
  • rioda
    9.5k
    A na nečemu se mora lešinariti.prefontaine

Ne lešinari se, istina je što je napisano, čuo sam to prije nekoliko dana već. Samo je pitanje koliko je realno da ih se skupi dovoljno da se statut ne izglasa
  • Papastrumf
    18k
    Naravno da postoji mogucnost da se novi statut ne izglasa, ali i za to postoji rjesenje.
  • mlinchica
    3.5k
    čuo sam to prije nekoliko dana već.rioda

Znači, prije nego su svi amandmani stigli, pročitani, raspravljeni i donesena odluka hoće li se koji od njih ili dijelovi prihvatiti i ugraditi u statut ili ne, neka ekipa si je odlučila ne dići ruku za novi statut?
    Treba ih biti najmanje 21, ako se dobro sjećam?
    Jedva čekam pročitati imena tih paćenika koji su strpljivo čekali 2 godine da se opet aktiviraju. Junačine.
  • Crni86
    13.8k
    Bezveze se cudite, pa naravno da ima tamo ljudi iz bivse vlasti koji cuvaju svoju guzicu. Pa nisu oni nestali preko noci.

Ja se nadam samo da ce vecina biti dovoljno inteligentna i odgovorna prema klubu da dignu ruku.
  • Dudu 9
    839

Točno to, naivan je svatko tko je mislio da će sa tom bagrom ići lako, sjetite se samo kakav su cirkus radili oko izbora. Skupština je jedino što im je ostalo, naravno da će pokušati sabotirati.
  • Davieboy86
    827
    Sestre i braćo , sretan i blagoslovljen nam svima dan najveće povjede. Oluje svih oluja! Hvala im na svemu, slobodni smo ljudi! ZDS
  • Georginho
    321
    Germanijak donosi da se navodno bude Barišiševci u skupštini i da možda neće ići sve glatko oko izglasavanja novog statuta.Odmah mi se čir budi…Dadox

Ako se ne izglasa sada novi statut može se na izbore i po starom, pa će IO imenovati 35 članova, mi ćemo izabrati još 25, i imat ćemo 60 "naših" članova Skupštine. I opet dobro...
    Mogu neki pokušati usporiti proces, ali zaustaviti ga ne mogu. :cool:
  • Mihaljević
    13.4k
    Ponosan sam na ovu mladost!
    incollage-save.jpg
    Sergi Dominguez - 20 godina
    Cardoso Varela - 16 godina
    Luka Stojković - 21 godine
    Perez-Vinlof - 19 godina
    Moris Valinčić - 22 godine
    Gabriel Vidović - 21 godine

Sve igrači koji će kroz par mjeseci biti reprezentativci. Bore se kao zvijeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.