• Crni86
    13.8k
    Kakva bruka za hnl. Nas prvak ne moze konkretno stisnuti prvaka irske. Ovo me vraca na pocetak 21. stoljeca. Jos sramotnije u takvoj ligi zavrsit kao drugi….
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Ja sam dojma da je hrvatska liga sve slabija i slabija, svake godine.

To ide i Dinama.
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Koje smeće od utakmice majko mila...Bolje da sam gledao Poirota, ovaj Đalović je teška ,,provincija" nogometa
  • bongo
    1.2k
    Rijeka izrazito loša i slaba… najveća fora kaj nisu niš bitno drugačiji nego i lani

Imaš doma tekmu protiv poluamatera iz Irske i ti u 45 minuta uspiješ imati 3 udarca izvan 16m (od čega je jedan završio u moru, a ne igra se na Kantridi) i jedan izboreni korner

I da, dobro da nismo kupili Radeljića.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Dobro je za ligu da Dinamo nije prvi.
  • Omake
    10.9k
    Bože sačuvaj i utakmice i količine nadoknade. Sudac teški mazohist.
  • Goncalo Santos
    331
    To da jednom Djalovicu pise u CV-u da je prvak Hrvatske u nogometu je mozda najveci poraz hrvatskog sporta uopce.
  • ElDorado
    5.2k
    Veli Ðale ova momčad ima šampionski mentalitet.
  • Mr Anderson
    13.3k
    Bolje da sam gledao okrečen zid kako se suši nego ovu utakmicu.
  • Pacho
    3.5k
    Radeljic :rofl:
  • javolimtebejako
    2.7k
    mogo bi se ja vratit na dokumentarac o epsteinu
  • Orc123
    12.9k
    Hehe..kako se mijenja sve kad oni moraju stvarati igru na postavljenu obranu....ono sto Dinamo stalno mora....btw. igraju protiv smijesne ekipe koja vrijedi manje nego neki nasi drugoligasi.
  • San Lorenzo
    20.7k
    Čestitke crnogorskom Simeoneu na držanju nule protiv Shelbournea, tamo će valjda biti lakše kad se oni otvore, pa onda na kontre...
  • Nixa
    8
    Dragi Boze, pa ja sam uvjeren da bi Vukovar odigrao interesantniju utakmicu i kreirao bar duplo vise sansi. Pa ovo je u rangu zupanijske lige, koliko god bih volio da imamo par klubova u skupinama, ovo je horor za gledati.

Svaka cast na tituli, ali nije osvojena dobrom igrom, nego nasim totalnim kiksom. I onda ovo moramo gledati, pa Varazdin bi pojeo ove, a to nam je prvak
  • jedan u nizu
    14.5k
    Napetiji su Plodovi zemlje od ove tekme...Rex Ramae

Napetije su mi reklame prije pocetka plodova zemlje.

Kukuruz Zlatko! Najbolji kukuruz za vas!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.