• Ijayi Atiemwen
    3.5k
    Gledanje doslovno svih hrvatskih ekipa u europi ovo ljetoPaggini

Svako ljeto*
  • miro
    7.1k
    Kak su ovi osvojili prvenstvo prošle godine, KAKO!?!?
  • Facke
    6.4k
    Mene nije jasne kak mores , jednostavne kak mores ziti na teren doma i ovak igrati europu?! Mene te tak na zivce ide. Koj su se usrali Shelbourna?! Na tekmu su se valda pripremili 0. A taj Shelbourne ni ne pokusava napasti.
    Njih je strah Rijeke. A koj Rijeka dela? Nist. Ceka limuna.
  • Bjelko77
    45
    Spojio sam se tek prije 10 min...koji je ovo kurac. Protiv jebenih polu-amatera iz Irske se hrvatski prvak muči.
    Ovo je sramota za HNL i za cijeli hrvatski nogomet. Jebeni Janković vrijedi duplo više nego cijela ekipa Shelbourna
  • Orc123
    12.9k
    Suma sumarum, kad pogledas nastupe nasih klubova u europi liga nam je teska sprdacina! Lazemo sami sebe....sprdavamo se s nekih klubova i liga a da nema Dinama bili bi na razini Bosne i Makedonije...izostavio sam Sloveniju jer bi nas i ona šišala!
  • Zg123
    2.2k
    Djalovic je uzeo bilo koji trofej u trenerskoj karijeri sad i nikad vise, iduca postaja mu je fk decici
  • FrodoJePurger
    436
    Opaaa valentinica ufff
  • Dr Hofmann
    3.6k
    Iako je na ovoj temi offtopic, ali ipak ne mogu izdržati.
    Sve igrače i trenere iz prošle sezone bi vratio u Dinamo i onda im još jednom raskinuo ugovor. Pa jebem te živote od kog su oni, ne izgubili prvenstvo, nego ne ostavili ih na 10 bodova razlike
  • Infinity
    19.3k
    Ne mogu slomiti petu ekipu Irske :roll: Majko mila, tko je nas ostavio iza sebe, zar smo toliko ocajni bili :cry:
  • Nixa
    8
    Jednostavno, Jakirovic je udario temelje ovoj Rijeci i nacinu igre, Sopic preuzeo i nastavio, a Đalović skoro izgubio titulu sa uigranom ekipom u sezoni gdje je Dinamo bio nikad gori! I eto nam prvaka :D

Đalović totalni antitalent za treniranje i samo propsipanje floskula nakon svake utakmice
  • chago13
    225
    kaj više pijem sve je bolja :grin:
  • FrodoJePurger
    436
    odgovor je nažalost da
  • mokoxax468
    1.3k
    Imam MaxTV, no ne radi mi izvan Hrvatske. Hoće mi raditi ako nabavim neki hrvatski VPN?
  • hardek
    5.6k
    Đalović može zahvaliti Jakiroviću i Sopiću što su mu poklonili karijeru u trenerskim vodama. Jakirović je složio ekipu, Sopić nastavio uigrao i fizički podigao a Đalović došao i ubrao plodove. Loš trener koji se uz to sve odvratno ponaša
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    ovakvom igrom ispast ce i od Shelbourna, a bome je upitan i prolaz protiv Vikingura/Linfielda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.