• dinamozivivjecno
    2.8k
    zar nije 3 dres "europski" ?
  • NORTE
    18k
    zar nije 3 dres "europski" ?dinamozivivjecno

Osijek nije izborio Europu.
  • Crusades
    17.5k
    Nekad je treći dres bio zapravo europski da (koristio se kao domaća garnitura na europskim utakmicama), ali sad je treći dres uistinu treći - koristi se isključivo na gostovanjima (što domaćim što europskim).
  • mokoxax468
    1.3k
    Mene primarno zanima kada dolazi, pretpostavljam početak 9. mjeseca
  • Mali dioničar
    17.9k
    Bijela kosulja ne bi trebala biti cest odjevni predmet dinamovog treneraDinaminjo

Zamisli tek da si morao trpiti bijeli šal.
  • Dinaminjo
    1.5k

Dalmosi nemaju u govoru / simbolici bili sal..
  • SAS1987
    18k
    Vjerujete li CFS stranici, tj ako pise brand new da je to zbilja original dres?gddg

Classicfootballshirts? Ja sam uzeo treći jer je i tada bio 63% off i tek sam kasnije skužio da nije 100% isti ko original dres. Sviđa mi se da nema sponzora jer ga koristim ko sportsku majicu ali isto tako nema nekih detalja poput malog grba Dinama ispod napisa "Nema predaje". A na cijenu sem platio još poštarinu, carinu i troškove carine... :lol:

https://www.classicfootballshirts.co.uk/2024-25-dinamo-zagreb-third-shirttm9278.html
    https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/37/dres-treci-2425
  • Crni86
    13.8k
    bogu hvala pa smo navijaci dinama, pa nemamo ovakve komplekse kao sto ti spominjes.
  • petkove škarice
    105
    kolko te ispalo na kraju jer sam i ja gledao narucit njega kad nema sponzora
  • SAS1987
    18k

Subtotal £ 24.58
    Shipping £ 7.99
    Tax £ 5.41
    Grand Total £ 37.98

Sa carinom cca 45e.
  • mali M
    8.3k
    Ma ja se nikako nemogu pomiriti sa cijenom dresova, jednostavno mi je sto eura za dres previše... Rađe kupim 7-8 majci od grupe nego dres. Ajde možda ove retro još i bi, ali nemogu protiv sebe... Samo se 100 maraka pretvorilo u 100 eura i to je sad to..
    I ne zanima me sad tu rasprava kome je skupo kome jeftino, meni je to preskupo za Castore.. ma i za prave brandove ali kamoli za ove mid/low level brendove...
    To mi je kao da Zarina košulja košta isto kao i Armanijeva... Ja jednostavno nemogu...
  • Paggini
    62.7k
    Sa članskim popustom je 85 eura, majice od grupe su 20 eura, tako da računaj koliko ćeš kupiti.

A i prema čemu točno ti računaš level brendova? Kvalitetom izrade? Jer kvaliteta Castorea je al pari, ako ne i viša od Adidasa u nekim stvarima.

Ili računaš po tome što ti misliš da je to manje vrijedna marka od Adidasa?

Jer čini mi se da argument kao i uvijek ide u smjeru "meni castore nije nikakva marka, zato i ne smije koštati toliko i toliko"
  • Zoran
    291
    To kaj marka nije toliko popularna ( razvikana) ne znači da oprema nije dobra. Moj mali skoro svaki dan(sada na praznicima) nosi prošlogodišnji dres ( koji se milijun puta prao) i nakon godinu dana izgleda kao novi. S druge strane imamo Pumin dres od Dinama ( original dobiven od igrača - Wilsona --- jebiga) i izgleda puno gore od ovog Castoreovog, a puno manje ga je nosio i manje se prao. isto kao i primjet kod automobola, npr. Maybach je bolji od Mercedesa, a više od pola ljudi nikad za njega nije niti čulo tako da netreba niti kvalitetu Castorea podcjeniti. Druga priča su njihove kričave boje na prošlogodišnjoj trening kolekciji kolekciji koje nikome nisu sjele.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ja ne bih ulazio u kvalitetu opreme, ja mislim da su cijene generalno za sportsku opremu otisle u 3PM.
  • Crni86
    13.8k
    nazalost su cijene svega otisle u pm. Nije sportska oprema jedina. Neke stvari su odletile i po 100% s cijenom gore tako da relativno je sportska oprema jos ostala i solidna.

Cijena s popustom za clanove za dresove je s obzirom na sve ostale cijene u svijetu cisto solidna. Da je 80 eura bilo bi jos ljepse.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.