• Pacho
    3.5k

Cini mi se da sam vidio da je patelu sjebao
  • FazeN
    642
    Navodno je Šego nezadovoljan statusom i želi otići..JakovK6

A kud će Šego prijatelju moj :rofl: najgori igrač u cijelom HNL na toj poziciji. Doslovno svaki igrač iz svakog kluba i svaka zamjena iz svakog kluba su bolji od Šege. Lik je lopata
  • hardek
    5.6k
    Miho na Tribini je rekao da je navodno lakša ozljeda patele i out cca mjesec dana. Iako se ogradio i rekao da nije 100% siguran za info
  • rakurs
    1.7k
    Ja sam vidio skrin gdje je sam Skelin rekao da će tek kad mu otvore koljeno vidjet u čemu je problem. Kao, ako je 'samo' patela, onda ga nema četiri i pol mjeseca. Doslovno njegove riječi tako da na njega ne mogu računati barem do zime.
  • FazeN
    642
    Skelin je na*ebo pošteno, prve prognoze su do zime odmor,FazeN

Još jedan dokaz koliko je Hajduk amaterski klub. Prije 8 dana, ljudi blizu Bandalovićevih doktora su pustili info da je Skelin teže razjeban i da ga možda čeka operacija i do zime odmor sigurno, a Hajduk 10 dana kasnije tek reagira na to? Šta su čekali 10 dana da ga to prođe?
    Najsmješniji klub daleko.
  • Paggini
    62.7k

S obzirom kakve infose i izvore imaš, drago mi je da si na našoj strani, jer da moram na tovarskom forumu čitati infose iz našeg kluba, slomilo bi me...
  • NKDZ86
    5.1k
    sad sam vidio statistiku od Rebića prošle sezone u Serie A : 27 tekmi i 1 gol, 0 asist., s time da je 80% ulazio s klupe i nije se baš naigrao
  • Pacho
    3.5k

Pozdrav magaradi koja cita. Mozete vec poceti grijati ulje za 21. fritulu.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Ali nema grama masti
  • Keyser Soze
    15.2k
    Pukštasu se navodno sprema transfer iz Hajduka
  • marcio amoroso
    44.3k
    Ne želimo ovdje nikakve objave tovarskih stranica. Nebitno o čemu se radilo!
  • Majki2111
    4.1k
    Koje su to tovarske stranice? Na kaj misliš? Naš Hajduk forum? Sportnet tema Hajduk? Slobodna Dalmacija rubrika Hajduk? Dalmatinski portal? Štorija i razni podkasti?

Koji izvor informacija se smatra vjerodostojnim da se može linkat ovdje, da nebi bilo negodovanja. Pitam da se zna unaprijed.
  • marcio amoroso
    44.3k

Jedan kolega je stavio objavu sa jedne tovarske stranice. Izbrisao sam ga odmah.
  • marcio amoroso
    44.3k
    Koji izvor informacija se smatra vjerodostojnim da se može linkat ovdje, da nebi bilo negodovanja. Pitam da se zna unaprijed.Majki2111

Nijedan. Posebno ne neke njihove navijačke stranice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.