• FazeN
    559
    ne brini Paggini hvala svakako, svaka kritika može nit sam ja 100% uvijek jer se u zadnji tren sve može okrenuti, svaka kritika može i sve može, nema svađe, ja ću vrlo rado dokazati svaku svoju vijest kao što sam dedi poslao sad ovo :) nema frke s moje strane nikom ne zamjeram, budite pozdravljeni :)
  • NB86
    17k
    Pogotovo za info koje nemaju veze s dinamom, kog briga sta se pise o maresicevom transferu kad se tu raspravljalo o neplacenim hajdukovim racunima za livaja pernice ili glasovne o perisicevoj zeni koja pere zimsku robu
  • Marktwain
    690
    Sad kad nema shizofrenije na dinamovim transferima, dobra je shizofrenija na tuđim transferima.
    Fun, fun, fun.
  • Ludovic IX
    9.4k
    @FazeN molim te ako imaš informacije odozdola, na ljestvici 1 do 10, koliko je Garcia sretan sa dolaskom Rebića?
  • Crni86
    13.8k
    mozda bi se neki mladi razvili, mozda bi neki drugi igraci preuzeli uzde.

Mozda bi se krenulo onda u pravom smjeru i ne bi se bacali svaku sezonu na glavu vec bi klub krenuli gradit od temelja.

Koliko god njima rezultatski Livaja pomaze, ja mislim da je itekako uteg za klub jer klub sa njim jednostavno ne moze zdravo rast i ne moze se pomaknut s mjesta. Jedna barca je imala isti slucaj s messijem, pa evo i mi sa petkom. Zajebano je kad ti igrac postane veci od kluba, a onda nema nitko ni muda to presjec, a za klub to nosi samo negativne posljedice.
  • FazeN
    559
    Imam ja informacije
    molim te ako imaš informacije odozdola, na ljestvici 1 do 10, koliko je Garcia sretan sa dolaskom Rebića?
    1h
    Ludovic IX

Imam ja informacije o njima dosta. Garcia nije zadovoljan klubom Hajdukom a ne Rebićem. Na pripremama je još tražio šesticu oni su rekli može to pokriti Žaper, onda kad je vidio da ga ne jebu, rekao je javno da mu treba šestica prije Zire. Vidjet ćete kad izađe vijest ubrzo kako nemaju zajednički jezik, da dole tek je došao ali problema ima. Puki, Sigur, Durdov im ne igraju uopće, a računaju da će njih prodat, kako kad ne igraju?
  • vjeko1701
    17.1k
    Nisu to sve stvari koje se rješavaju prije potpisa ugovora?
  • The Octopus
    341
    Jako brz i eksplozivan ali to je manje vise sve sto ima
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Čovjek iznosi kaj zna, kome se ne čita neka preskoči, ne znam gdje je tu problem (ako to ne krši neke smjernice foruma). Inače imam i ja zanimljivost koju sigurno svi s radošću očekuju :roll: , a tiče se naše ekipe. Bio sam danas kratko u društvu s trenutno rezervnim golmanom Istre koji je bio jedan od bližih suigrača našem desnom krilu i da mu je isti prenio da se naši odlično svi slažu u svlačionici, da dosad nije doživio takav chemistry, i trener i igrači svi skupa, a posebno hvali Vinlofa da je trenutno svima omiljen. Lijepo za čuti:)
  • FazeN
    559
    Nisu to sve stvari koje se rješavaju prije potpisa ugovora?vjeko1701

Jesu ako nisi Hajduk Split. Taj klub nije samo meme, dolje je komedija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.