• Droljo
    28.3k
    svaki dan me njegova obitelj kontaktira da saznam što više informacija.FazeN

Next level
  • Paggini
    85.8k
    Next levelDroljo

Ocekujem iduće ljeto same igrače i managere ovdje da iz prve ruke izvještavaju šta se događa
  • Zagreb1992
    3.5k

Njegova obitelj kontakitra ovoga da bi saznao više informacija ..kaj ne bi trealo biti obrnuto ? hahaha
  • vjeko1701
    24.8k
    mislite da će Istra riskirati da im ode džabe iduće godine?FazeN

Zašto ne, za svoje prilike su već zaradili ok novce, iza sebe imaju Španjolce kojima tih 400-500k ne znači sad toliko. Imaju druge prodajne potencijale poput Rozića ili Koskija. Nisu u situaciji gdje si ne mogu dopustiti propustiti ovaj transfer.
  • Dadox
    1.5k
    bez uvrede,ali meni su ove objave slične konstrukcijama autorove mašte. Mislim rekli su mi i te spike..Pa tu vjerojatno samo Vučević i Raketa imaju info,a ne 50 ljudi okolo.
  • Zagreb1992
    3.5k

Pa to da haha ..ali mi nije jasno da od svih Marešićeva obitelj zove baš ovoga i jada mu se oko transfera
  • FazeN
    6.7k
    Ajde nek mi se javi admin koji želi vidit neću ovdje djelit moji ljudi kakva mašta.
    Istra je rekla Maresicu da ide u y hajduk i njih zanima zašto stoji sve.
    Slobodno nek se javi netko od admina :)
    Zavidnost ljudi je nekad zanimljiva.
  • Gringo
    898
    Vjv stoji jer Marešić od Hajduga želi plaću, a ne maslinik na Braču..
  • Dadox
    1.5k
    Previše je tu konstrukcija a ne insajderskih informacija.
  • FazeN
    6.7k
    @deda je dobio sve u poruku. Doslovno od obitelji imam broj i pričamo svaki dan.
    I sad su me kontaktirali prije 3 minute. Sve je vidio.
    Ja ne znam jel stvarno nečija zavidnost ili sta misli da lažem.
    Ja ovdje dođem prenest da znate što rade naši rivali kakve dezinformacije
  • deda
    45.9k
    Ne napadajte čovjeka, činjenica je da se još kuha, ali skuhano nije. Faze vam samo govori ono što zna.
  • Dadox
    1.5k
    i nije ti bed da obitelj sazna da ti to dijeliš po bespućima interneta? Ono povjerenje i to…Važnije je ovdje biti bog informacija il kaj?
  • FazeN
    6.7k
    hahahahaha ajde dobro, dovoljno dogovoreno.
  • Ludovic IX
    11.7k
    Sad meni njje jasno vise nista. FazeN napiše da maresic zeli samo hajduk i da forsira transfer. Sad napiše da istra zeli to riješiti i pita maresica zašto to nije rijeseno. Ko koga tu jebe?
  • Pacho
    17.7k

Tko zna da li ce Garcia uopce biti trener morskog partizana na zimu/ljeto. A navodno ga radi njega primarno dovode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.