• Eduardo
    25.3k
    imaš dodatni info da se tu nešto kuha osim Večernjeg lista? Šta je s Rogom?
  • vjeko1701
    17.1k
    S Brekalom i Rogom bi dobili određenu širinu i iskustvo koje će im trebati za europu. Samo mi nekako teško vjerovati da Rijeka ima za Brekalovu plaću.
  • FazeN
    531

Marko Rog nije nešto oduševljen idejom odlaska u Rijeku, pisao sam već preferirao bi povratak kući u Vž ali..
  • vjeko1701
    17.1k
    Možda, ali ako sa Ircima osiguraju europsku jesen, moglo bit ga to malo zagrijati. Barem po mojoj osobnoj procjeni.
  • Eduardo
    25.3k
    vidim da ga najavljuju kao spektakularno pojačanje, ali meni tu nema ništa spektakularno.

Ima već 27 godina i već drugi put se vraća spašavati karijeru u HNL, što pokazuje da s njim nešto nije u redu. U kojem god klubu je bio nikada nije bio stožerni igrač. Uvijek bi imao povremene bljeskove, ali nikada nije uhvatio konstantu i uzdigao se iznad toga.

Za HNL i Rijeku vjerujem pojačanje, solidan igrač s određenom reputacijom ali u karijeri se po pitanju konstante do sad nije pokazao kao prevaga... niti po učinku, niti po prisutnosti na terenu.

Međutim, u HNL-u su rijetki igrači njegovog profila s iskustvom top liga i reprezentacije... nogometna vrijednost mu je i dalje možda iznad HNL prosjeka, no i dalje smatram da je medijski hype oko njega prevelik za ono što trenutno nudi.

Smatram da je eventualni dolazak u Rijeku za njega "last dance" po pitanju povratka karijere u fokus klubova iz top liga.
  • wolfgang14
    2.8k
    Samo mi nekako teško vjerovati da Rijeka ima za Brekalovu plaću.vjeko1701

mislim da u ovom trenutku Brekalo nema nikakvu riječ u odlučivanju plaće, karijera mu je u velikom padu. Vjerojatno će prihvatit kaj god može dobit
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Od Brekala u Rijeci nema nista
  • vjeko1701
    17.1k
    Možda, al u HNLu mu sigurno više može ponuditi i Hajduk i Osijek. Jedini bonus Rijeke bi bila gotovo sigurna Europa al to je to. Realno, nakon ždrijeba ni Hajduk nema puno manje šanse a još k tome može i čekati da vidi kako će se pretkola odigrati.
  • Peškaman
    7.5k
    Meni jednostavno nema logike da će se on toliko financijski "spustiti". Pretpostavljam da će otići u neki turski/grčki klub koji mu može dati financijski puno više od Rijeke. Grci i Turci imaju fetiš na ove što imaju nekakvo ime a u slobodnom padu su.
  • FazeN
    531
    Brekalo ide vjerovatno Jakiru, uzet će najviše love tamo i tjt.
    Al prvo se treba raskinuti dobro ugovor..
  • vjeko1701
    17.1k
    Kako kad su im blokirani transferi? Za free agente to ne vrijedi?
  • FazeN
    531
    free agenta mogu potpisati bez problema.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Nema smisla previše komentirati Brekala dok nije objavljeno da je raskinuo s Fiorentinom
  • Eduardo
    25.3k
    Kad se već ovo radi bilo bi poželjno da se pusti cijeli razgovor, ne samo 20-ak sekundi.

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.