• Dadox
    630
    Kaže Jela za Petka vjerujem ti da si zakasnio Zvoni samo 3 min,ali si zakasnio prošlu sezonu 17 puta na sastanke.Zna Jela kaj priča…
  • Hrc-Vg
    918
    I da je Petko egoist, da je uvukao suigrače u osobni obračun sa Bobanom, koji je trebao riješiti odmah uživo s Bobanom kao muško, a ne plakati u podcastu mjesec dana poslije…
  • Crni86
    13.7k
    Reko Jela ono sta je vidjela svaka iole normalna osoba. Jedina razlika je sta je Jela uvijek bio bez dlake na jeziku i zato rsdi tu di radi. Dok ostali nasih komentatori i javne licnosti u nogometu se to boje nazvat time sta je. Nije mi Jela nista drazi, ali mi se svida kako se ne boji posrat za razliku od drugih koji se boje svake rijeci koje ce rec u javnom prostori.

Ovaj dio sa kebabsporom mi se najvise svida :lol:
  • jedan u nizu
    14.4k
    Mourniho s temu-a

cGm7VqP.png
  • FrodoJePurger
    430
    Svaka čast Jeli a i Hrvoju kaj su ga tako posrali. Ne volim ni jednog ni drugog ali svaka riječ je na mjestu.
  • Dadox
    630
    Jela uvijek stvari nazove pravim imenom,bez dlake na jeziku.Možemo pričati o načinu,taktu,obzirnosti,ali načelno uvijek gađa izravno u sridu.
  • hardek
    5.5k
    zakasnio prošlu sezonu 17 puta na sastanke.Zna Jela kaj priča…Dadox

Jel ti mene zajebavaš, 17 jebenih puta?
  • Dadox
    630
    tako je rekao i nisam stekao dojam da je lupio brojku bezveze nego je baš iznio kao činjenicu.Mali Baturina mu je prenosio (to nije reko) jer znam da s njim i tatom popije često kavu.Vidio ih u Lokinu u više navrata.
  • NORTE
    18k
    Od 36 hnl utakmica Petko nije nastupio u njih 16.
  • Zagi
    11.1k
    Jedina razlika je sta je Jela uvijek bio bez dlake na jeziku i zato rsdi tu di radi.Crni86
    Kako Petko trenira , znao je valjda svatko tko zna nekog, tko zna nekog tko radi u nogometu.

Di je bio do sada?
    "Ne bi se štel mešat" mod dok je Petko bio favorit puka, sada kada su dionice pale i on je u drugoj državi svaka ga šuša može gaziti?

Ma da.

edit: zna isto tak o Livaji. Kada će ta istina?
  • Pacho
    3.4k
    I ako je stvarno tako, zar nitko iz kluba do dolaska Bobana nije imao muda reagirati? Zajec npr. nije znao za to? Ili tko je vec bio nadlezan. Hvala Bogu na Bobanu, ali sta reci o ovim drugim (ako je istina) beskicmenjacima koji su jos uvijek tu? Meni je vise zabrinjavajuce kaj je klub to dozvoljavao/trpio nego kaj je Petko to radio.
  • Paggini
    62.4k
    Di je bio do sada?Zagi

Pa nije Petko izlazio u podcaste da sere tko mu je sta pricao o kome, srao o Dabcu, Stojkovicu, bipolarnom poremecaju.

Petko je uvijek tako funkcionirao i to je sve ok, al ako misli prozivat druge ljude za ovo i za ono, onda se moze i reci sva sranja koja je on radio
  • Zagi
    11.1k
    Znači kaj Jeličić je na braniku dinama?

Ok, možda bih prvo treba stvarno poslušati kaj je rekao ali biti će bullshit garant....
  • Zagi
    11.1k
    Petko je uvijek tako funkcionirao i to je sve ok,Paggini
    Eh , složiti ćemo se da se ne slažemo da je to okej , a tek kenjanje po Zvonetu je prelazak granice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.