• The Octopus
    340
    nisi daleko, klasican populisticki udarac kolko god to sto je rekao bio u pravu. Totalno isforsirano i nepotrebno vracanje na tu temu, ali treba pokupit jeftine poene
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Petko je sam otvorio Pandorinu kutiju, Boban mu je malo pomogao. Meni je ovo sve zalosno, to je covjek koji je obiljezio jedan od najboljih perioda u povijesti kluba i to podebljao konkretnim brojkama.
    Jos me vise cudi da nema nikog u okolini da mu kaze da to ne radi, Tarzana ionako boli kurac, sta je izmuzo izmuzao je. Petko nema ni Milan ni Madrid, ima samo Dinamo i ovako si zatvorit ta vrata je.. maloumno.
    Vjerojatno ima i glupljih intervjua kao onaj debil sto se poslao u zatvor, ali onak vrlo blizu topu najnepotrebnijih intervjua ikad.
  • Zagi
    11.1k
    Totalno isforsirano i nepotrebno vracanje na tu temuThe Octopus

E da, to si dobro rekao.
    Sezona je počela, Petka više nema. Pričaj o produktu o kojem si plaćen pričati.
    U kojem Petka više neeeeeeeeemmmmmmmmmaaaaaaa.

Farmanje klikova.
  • FelceAzzurro
    562
    Saznali smo iz ovoga kako Jela Strijela čita Zonu sigurno :grin:

Inače ne gledam ovakve emisije ali sam poslušao ovu izjavu da vidim razmišljanje. Jedna stvar sto je rekao i stoji 1/1, kako jedini koji su profitirali od ovoga su stjelja i podcast inkubator i njihovo lešinarenje za koji klik i pogled. Nadam se kako ce u buducnosti pojedini igraci i djelatnici kluba paziti gdje i kome idu.
  • Zagi
    11.1k
    Dajte netko link jer ovo ...
    kako jedini koji su profitirali od ovoga su stjelja i podcast inkubator i njihovo lešinarenje za koji klik i pogled.FelceAzzurro

... je jebeno licemjerno ako nije izvađeno iz konteksta.
  • veselko tenžera
    5.1k

Da parafraziram Ćiru - 16 kašnjenja je podnošljivo, 17 bi već bila potpuna katastrofa :smile:

Kaže Jela da je Petko u 25 minuta 7 puta o sebi govorio u 3. licu jednine :smile:
  • FelceAzzurro
    562

Imas na maxtv snimci. Rekao je kako je jedino podcast inkubator profitirao od ovoga. Ja sam zasolio malo jer mi je juha bila neslana.
  • rioda
    9.5k
    je jebeno licemjerno ako nije izvađeno iz konteksta.
    8mReplyOptions
    Zagi

Rekao je da su iz ovog jedino profitirali podcast Inkubator i klik industrija
  • ZGWest
    605
    Mora se priznati da Jela radi dobar posao. Ponekad me nasmije kao danas, ponekad mi digne tlak, ali na kraju krajeva mi probudi bar neku emociju, pa volim onda i pogledati emisiju.

Emisije prije europskih tekmi su mi uzas, totalno hladne, tu Jela cini razliku.

Sve ovo dize gledanost Hnla, sto je na kraju krajeva pozitivno.

Pa nek samo nastavi tako, makar mi ponekad digao tlak na 180, bar da nes osjetim.
  • Pacho
    3.4k

I on ocito posto to ima potrebu dalje razvlaciti
  • Paggini
    62.4k
    Pa prvi tko je razvukao to je bio Petko, sad neka jede šta je izasrao. Tko je njega pitao da se javlja u inkubatoru?

Nit je itko njegovo ime ubacivao u medije, Boban je spomenuo sta je bilo u 20 sekundi od videa od 50 minuta.

Sad kad je Petko rekao svoje, sad je odjednom sve to razvlacenje i nabiranje klikova?
  • Crni86
    13.7k
    zajebano je to. Imas x primjera di je neki igrac poceo biti veci od kluba i tesko je to jednostavno presijec. U takvim situacijama dolazi na vidjelo tko je pravi voda, a tko populist. Kad je fino klub moze svatko vodit, ali kad nije fino i kada su prijeko potrebni radikalni potezi, napravit ce ih samo pravi istinski voda s mudima.

Cuj to udaranje petka :rofl: kak prvo meni je sasvim jasno da ce se te starije generacije osvrnut na to jer se drze zajedno. Sta je Jela krivo reko? Lik koji prica o sebi u trecem licu i lik koji bespotrebno u svoj sukob uvlaci bivse suigrace. Koliko znam Dinamo je jos uvijek dio lige pa samim time i dio proizvoda koji obuhvaca. Ovi Petkovi komentari su isli Dinamo i Zvonu Bobana tako da je to dio HNL-a. Bio je Jela jos i pristojan prema Petku. Jela se bar imao muda potuc s Gattusom na javnoj televiziji ako treba, ovaj se bojao rec Zvoni u facu pa saziva podcaste
  • vjeko1701
    17.1k
    Sve to ok, al sad se i na temu 1.HNL prelila ova priča? Ajde se barem držite tema.
  • Nogo
    8.7k

Mamut ala Sivonjić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.