• Jos-Optimus
    6.8k
    Ne znam, meni je Jela uvijek bio top na TV. Njegov je posao da bude takav, kontroverzan, inače ne bi bio zanimljiv, ali u većini slučajeva kaže točno kako je. Npr., on mi je bio jedini kojeg mogu poslušati na emisijama za vrijeme SP (ok, i Ivković, ostali su ajme meni).
  • Crni86
    13.7k
    ok, i IvkovićJos-Optimus

A medusobno se ne podnose :grin:
  • Mr Anderson
    13.3k
    Jeli to Jeličić rekao za Pukstasa da nema osnovnu školu nogometa i da ga je zato teško uklopiti u neki sustav?
  • Zg123
    2.2k
    Varazdinu bas fali neki solidni napadac, oni su jos i dobro dogurali prosle sezone s obzirom tko im je igrao u napadu, nije mi jasno da nisu u stanju dovesti nekog malo boljeg napadaca pa njih barem imas na bacanje.
  • FazeN
    512
    Nisam znao za ovog Španjolca i Tovariju, ali uspio sam saznati da Hajduk kao s Mainzom traži Španjolce da pokriju cca 30% plaće od ovog tipa.
  • Crni86
    13.7k
    zvuci nerealno, ako ga se ovi zele rjesiti. A nema ni malu placu prema novinarima 1,2 milijuna
  • DiddyGuela
    4k
    Tokom jucersanje utakmice Varazdin-Gorica zamjetio sam Luku Vrzica, desno krilo Gorice. Decko je definitivno odskakao od ostalih. Sjajne fizicke predispozicije, dinamican igrac a cini mi se da nije los sa loptom. Tipicno krilo, desnjak na desnoj strani. Rano je za govoriti nesto previse ali cu ga definitivno pratiti u ostatku prvenstva. Djeluje mi kao ozbiljan potencijal.

Vidim da je prema TM-u jedan dio svoje mlade karijere proveo u mlađim kategorijama Dinama. Zna li netko nesta vise o ovom igracu?
  • FazeN
    512
    To je 1.2 okvirno valjda, meni je rečeno da nije baš 1.2 nego od 1m do 1.2m tu negdje između, što je opet nerealno slažem se.
    Ovo je samo mazanje očiju i kontakt ostvaren da se smiri Garcia jer čovjek radi pritisak čak javno spominje šestice jer on bez klasične šestice svoj nogomet ne može a bome nit zna igrat.
    Prodaš Uremovica koji ima plaću cca 800k a dovodis lika na posudbu da ga toliko plaćaš. Možeš mislit.

Tj ja navijam nek ga i dovedu a znam da neće, nek im lova ide samo ionako je nemaju
  • ZgDLions
    1.3k
    Konačno sam shvatio kako Hajduk servisira dugove.

DALMATINSKA RECESIJA
    Živim u malom primorskom gradiću.
    Svi smo u dugovima do grla.
    Turistička sezona ravna nuli - nikoga nema, nitko ne dolazi, nitko se ne najavljuje da će doći.
    Iznenada kod Mate u pansion, dodje neki Amerikanac.
    Traži apartman. Ima slobodnih!
    Amerikanac ostavi 100$ na recepciji, uzme ključ i ode obići apartman.
    Mate zgrabi lovu i otrči do mesara da mu vrati dug za nabavljeno meso.
    Mesar uze novce i ode platiti dug svom dobavljaču.
    Ovaj je otrčao do farme platiti prase seljaku za koje je dugovao još od Božica.
    Seljak uzme novce i otrči do lokalne "kurvice" koja mu je duže vrijeme davala na kredit i zaprijetila, da će početi uračunavati i kamate.
    "Kurvica" dotrča u Matin pansion da plati dugovanja za sobu još od prošle godine.
    Mate uzme novce, a Amerikanac siđe u tom momentu i reče da mu ne odgovara apartman.
    Mate mu vrati njegovih 100$ i Amerikanac ode.
    ..........
    Svi u našem mjestu su zaključili, da iako nije bilo neke velike zarade od
    tog Amerikanca, bar su uspjeli vratiti dugove i da nema razloga za brigu.
  • NB86
    17k
    Jeli to Jeličić rekao za Pukstasa da nema osnovnu školu nogometa i da ga je zato teško uklopiti u neki sustav?Mr Anderson

Isto je prakticki i topic rekao, da u garcijinom sistemu stoperi navlace pritisak i onda trazis "kvazi tranziciju" i da se grozi pukstasa koji nosi loptu u tranziciji, tako da se kod garcije vjerovatno nece naigrat jer je kalik jednostavno tehnicki za njega avion, mali ima top fizikalije i odlican osjecaj za ulazak u 16 i zatvorit prvu, drugu stativu tako da je stvarno opasnost po gol i ulazit ce sigurno i opet davat golove, al pitanje je koliko ce on imat strpljenja da jos jednu sezonu provede ko rotacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.