• Zagi
    11k
    Ekipa Poljska je 13. na ljestvici, to je za HNL apsolutno nedostižno.
    Tam sigurno nisu došli ispadanjem u kvalama od ekipa poput magaradi.
  • Paggini
    62.4k
    Ova shizofrenija je bolna za čitat. Toliko panike i najcrnijih scenarija ako glavni rival slučajno jednom uđe u Miki Maus ligu i igra utakmice protiv makedonskog i kosovskog prvaka.Vratite nam Istok

Koja kurceva shizofrenija? Gdje ja shizofreniram? Ja govorim o benefitima ulaska tovara u odnosu na benefite po nas jer neki konstantno uvjeravaju da je to dobro i za ligu i za nas ak oni igraju dvije utakmice tjedno, što je meni smijesno navijati za to

također znaci i vrlo vjerovatno 4/5 mjesto u HNL-u sa trenutnim kadrom, i realno olakšanje našeg puta do titule.Str1nger Bell

Ma za ovo nema sanse, oni ne mogu imati manje od 60 bodova, a to ce im uvijek donijeti barem trece mjesto u ovoj ligi
  • Infinity
    19.2k
    Dosli su tu zahvaljujuci jednoj top sezoni. Ono sto ovdje ne ide u prilog Hajduku je to da se radi o tek zavrsenoj sezoni i da su Poljsku predvodili Legia i upravo Jagiellonia. 11 bodova u 6 utakmica, izbacivanje TSC-, Cerclea, te plasman u cetvrtfinale KL gdje je bolji bio Betis.
  • Medvedgrad
    644
    Zadnjih 5 sezona Poljaci su redom bili 22., 23., 11., 15. i opet 11. Nije samo jedna top sezona nego dvije, jer dvaput su bili jedanaesti (sa dosta manje bodova kad su prvi put bili jedanaesti - nije li to zato što je zadnjih par sezona promjenom sustava više UEFA bodova u opticaju?).

Ove godine su isto jako krenuli sa 9 pobjeda u 10 utakmica.

Mi smo bili 15., 19., 30., 18. i 23.
  • scooniepenn
    5.3k

U pravu si da su atleticniji od Silkeborga. No, gledao sam ih protiv Sopinog Widzewa, gdje su u sudackoj nadoknadi preokrenuli 1:2 u 3:2 doma i meni je to sto oni igraju grozno. Widzew si je gol za 3:2 prakticki sam zabio. Dosta oni trce, ali puno i grijese u predaji i ako im spustis loptu na zemlju i ne dozvolis puno run and guna oni su izuzetno limitirani. Rekao bih da je ovo tovarima jedna od najboljih prilika za uci u skupine. Lani je Noaha bila mozda nesto bolja, ali to je tu negdje. Naravno, tovari su ispali od Gzire i Tobola, a Poljaci su za iste Dinamo tako da je sve moguce.
  • NORTE
    18k
    govorim o benefitima ulaska tovara u odnosu na benefite po nas jer neki konstantno uvjeravaju da je to dobro i za ligu i za nas ak oni igraju dvije utakmice tjednoPaggini

Ne znam odakle ti volja uopće crtati i objašnjavati ovima šta ne vide dalje od nosa zašto je ulazak u KL za Hajdug premija nad premijama.

Nedavno im je i Faze napisao kakav je odnos ispadanja iz Europe i ulaska u KL za njih, doslovno nastavak životarenja ili spas.

Nemoj više trošiti energiju i vrijeme, jednom je i više nego dovoljno, ne kuže oni to.
  • hardek
    5.5k
    Izgleda da im je stvarno suđena da konferens liga. ALI ako slučajno ispadnu od ovih teletabisa, raspast će se ko kula od karata
  • rioda
    9.5k
    ne pomogne jer taj novac mora ić u nogometnu školudon

Kako ne pomogne? Rastereti ih tog troška za nogometnu školu.
  • hardek
    5.5k
    Ja mislim da je svima ovdje jasno da je veliki plus za tovariju ulazak u Europu. Ali isto tako moraš biti svjestan da se to moralo kad tad desit jer koliko god mi njih sprdali, puno gore ekipe redovno ulaze u to natjecanje. Ako i uđu, što btw. uopće nije toliko izgledno kako se piše jer Jagielona nije loša ekipa, treba se fokusirat na sebe i osvojit HNL.
  • don
    15k
    opet ponavljan, ovisi šta ti je cilj. 'Raspad' tovara ili boljitak Dinama. Meni ovo drugo, s toga san neutralan po pitanju njihovog ulaska u KL.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Neće u prvoj utakmici igrat ni Karamba Gassama, zbog crvenog kartona. Inače im je standardni prvotimac
  • San Lorenzo
    20.6k

Nisu se raspali nakon Gzire, nisu se raspali ni nakon Ružomboroka...eventualni plasman u KL i 3 milijuna eura nagradnog fonda neće od njih stvoriti monstruma koji će postati strah i trepet jugoistočne Europe...nama je sve sad divno i krasno, a razlog je taj što je Rijeka uzela kup, pa nas je lansirala direkt u EL, što nam je omogućilo lagodan ulazak u sezonu i trošenje 20ak milijuna eura za remont...da se nije poklopilo tako kako se poklopilo, ideš u drugo pretkolo KL, pa se izvoli hrvati po blatu kvalifikacija...

Da se ostatak hnl družine ne blamira po Europi godinama unazad, možda smo dosad mogli biti u top15, pa bi nam to drugo mjesto u hnlu donosilo kvalifikacije za LP...ne želim glumiti nekog politički korektnog lika koji navija za sve hrvatske klubove u Europi, ali ono, nemogu nevidjeti i eventualni benefit za nas u slučaju 3-4 kluba u nekom od europskih natjecanja.
  • don
    15k
    sa većinom se slažen, ali ne navijan za hrvatske klubove u Europi osim ako to nije netko ala Varaždin
  • Georginho
    298
    Jel mi to drhtimo da će Hajduk kao feniks uskrsnuti iz pepela i ugroziti našu dominaciju u HNL-u ako jednu sezonu zaigraju konferencijsku ligu? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.