• Zagi
    11k
    Znači Rijeka vs:
    NK Olimpija Ljubljana (SLO)
    FC RFS (LAT)
    FC Drita (KOS)
    Breiðablik (ISL)
    Víkingur (FAR. O.)
    više-manje

za ulazak u Konferencijsku ligu. Večinom veliki favoriti osim ...
    ...ako izvuku Janeze pa ih ovi opet nakantaju.

edit: aha da, Shelbourne prije toga. To bi ipak trebali proći i direkt u UCL.
  • NORTE
    18k
    Hajduk ima sanse protiv trecegInfinity

Misliš da bi im par Rakow-Maccabi Haifa bio dobar? :brow:
    Možda si pomiješao s ovim drugim Viking-Basaksehir?

Svakako se nadam da će izvući Fiorentinu ili Bešiktaš.
  • Infinity
    19.2k
    Pa vjerojatno bi imali vise sanse protiv poljaka i zidova nego protiv Basaksehira. Ne vidim nista specijalno u Rakowu i Maccabiju, pogotovo Maccabiju koji igra na neutralnom terenu. Basaksehir mi djeluje jaci od oba, pa i od Hajduka.

U meni se svadja tip koji im zeli da ispadnu i tip koji zeli da se muce zbog gustog rasporeda, ali uglavnom ih pobjedjuje onaj treci kojeg boli k*. Volio bih da izvuku najlaksi moguci par, a i u tom slucaju nije izgledno da ce proci.
  • rokikaciga
    3.8k
    meni bi bilo idealno da produ u skupine, nakupe bodova za koeficijent i onda se osrsmote u skupinama i padnu u ligi
  • Pacho
    3.4k

Ali onda uzimaju finu lovu u trenutku kad im je svaki cent bitan. Zelim im ispadanje, kao i uvijek.
  • rokikaciga
    3.8k
    Ma nek uzmu lovu, jebe mi se. Da im Trump donira 500 milja eura nebi bili prvaci jer imaju luzerski mentalitet.
  • don
    15k
    ajde nećemo bit pizde i strahovat od njihova možebitna 3-4 miliona u usporedbi sa našim budžeton. Da smo klub ala Rijeka sigurno da bi navija svin srcen da ispadnu prvenstveno zbog financija. Ovako san neutralan, ali ću svakako bit sritan ako ispadnu.

ako ne možemo osvajat naslove u ovakvom omjeru snaga, onda bolje da se to prepozna šta prije nego kasnije. A naravno da možemo i oćemo, tako da me zaboli.
  • Pacho
    3.4k
    Ne bojim se ja za naslov. Ja njima zelim bankrot :grin:
  • blue heart 72
    2.4k
    Tih eventualnih par milijuna njima ne znače doslovno ništa. To im ni ne pokriva trenutni dug, a oni će uvijek naći zaobilazne načine da nekom muljažom namaknu lovu. Bile to privatne posudbe, bilo banke, bilo državne sise
  • Paggini
    62.4k
    6 utakmica, rasprodan Poljud 3 puta, marketing i prodaja na vrhuncu nakon 15 godina bez europe, dolazak Rakitićevih sponzora koji se spominju ako udju u ECL, ako ne daj bože dobiju neku utakmicu pa pare od toga, pa postanu i nositelji u PO iduće godine, pa dodje još para, medijsko bolesno slavljenje bilo čega što naprave...

Je, radije bih da ne igraju ECL.

Ne znam šta se bojite jebenog usranog hajduka da želite da igra 2 utakmice tjedno da budu slabiji, a zauzvrat će dobiti silu para u klub koji će im dati da dišu i stabiliziraju se kako tako na duže staze
  • Pacho
    3.4k

Upravo tako. Igrali su skupine jednom u ovih 20 godina nase dominacije i svake sezone su ostali iza nas. Jebes tih par utakmica u kojima ce biti umorniji u usporedbi s benefitima koje dobijaju ulaskom u KL. Naslov u svakom slucaju nece uzeti.
  • don
    15k
    ovisi šta ti je cilj i kroz kakve cvike to gledaš.

ako ti je cilj naslađivanje, još jedna godina bez europe, da ne dobiju te male novce onda u redu. I ja želin to

ali ako ti je cilj uzet HNL, šta nama donosi jebačku prednost nad svim ostalima u ovoj ligi di je Uefa povećala nagradni fond i sa minimalno 36 miliona od Lige prvaka (a vrlo lako moguće da ćemo uzet barem 40) koga boli ona stvar za njihova 4-5 miliona (sa nagradama, sponzorima..) sa kojima neće pokrit ni pola svog duga? :grin:

strahova (koliko toliko) bi tek bez naše Lige prvaka a sa njihovom europom, a ako se nama povećavaju šanse da to ne doživimo dok oni igraju ritmom četvrtak-nedilja..?

a na kraju dana, želin in bankrot tako da neću bit nezadovoljan koji god ishod bia.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    Ma sve ok...ali mi navijamo da oni budu bez para, a oni svakako troše iako para nemaju, nevjerovatno mi je da im se dopušta poslovanje koje je očigledno nelegalno
  • Nogo
    8.7k
    Rijeka će u slučaju ispadanja od Shelbournea u play-offu Konferencijske lige igrati protiv boljeg iz dvoboja Vikingur - Linfield.
  • bbzg
    129
    Magarad se opet iskrumpirala, idu na pobjednika Silkeborg - Jagiellonia.

Mislim trebali bi i to ispast al svejedno najlaksi moguci zdrijeb.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.