di to ima pelin za marku da dođem i ja :lol: — Navijač Dinama
Ne znam zasto ti je to iznenadjenje :rofl: Bio sam u vise mjesta gdje je pelin marka — Infinity
Kod nas 2km, 2.50 isto ko i štok jeger.
A pivo je valjda svugdje u Bosni u kaficima i klubovima 2.50KM :lol: — Navijač Dinama
Pa jednostavno. Ne ideš se napit nego provest s ekipom. Još u ekipi stekneš status dečka koji ne pije i odma će ti bez problema netko iz ekipe platit piće bez probelma. — Majki-Papi2111
Ja s tvrdim zagrebačkim naglaskom od cijele BeHa nisam bio jedino u Tomislavgradu, Tuzli i Bijeljini te da ga jebeš nije me niko krivo pogledao, a kamoli kaj rekao — Kwedi
A "probao" si i Gacko? Preporučujem doživljaj. ;) — Neki tip sa Zapada
Ma dobro nije da žicam. Uvijek ja imam pare za sebe... Ja ako za sebe na plaćam alkohol ne osjećam potrebu da za druge platim. — Majki-Papi2111
Ma jasno, zato velim kaj Navijač veli da mu je Brčko 30 km jer su ostalo srpska mjesta. Onda nek čući doma ili ide van na benzinsku — Kwedi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.