Gelipter
Navijač Dinama
Infinity
di to ima pelin za marku da dođem i ja :lol: — Navijač Dinama
Navijač Dinama
Ne znam zasto ti je to iznenadjenje :rofl: Bio sam u vise mjesta gdje je pelin marka — Infinity
Kwedi
Infinity
Kod nas 2km, 2.50 isto ko i štok jeger.
A pivo je valjda svugdje u Bosni u kaficima i klubovima 2.50KM :lol: — Navijač Dinama
Pa jednostavno. Ne ideš se napit nego provest s ekipom. Još u ekipi stekneš status dečka koji ne pije i odma će ti bez problema netko iz ekipe platit piće bez probelma. — Majki-Papi2111
Neki tip
Ja s tvrdim zagrebačkim naglaskom od cijele BeHa nisam bio jedino u Tomislavgradu, Tuzli i Bijeljini te da ga jebeš nije me niko krivo pogledao, a kamoli kaj rekao — Kwedi
Kwedi
A "probao" si i Gacko? Preporučujem doživljaj. ;) — Neki tip sa Zapada
Eduardo
Infinity
Ma dobro nije da žicam. Uvijek ja imam pare za sebe... Ja ako za sebe na plaćam alkohol ne osjećam potrebu da za druge platim. — Majki-Papi2111
Ma jasno, zato velim kaj Navijač veli da mu je Brčko 30 km jer su ostalo srpska mjesta. Onda nek čući doma ili ide van na benzinsku — Kwedi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.