• dzg7
    498
    Valincic i dominguez top dns
    Poslije njih Scott
  • nwankwo646
    1.3k
    Da je bar bilo još golova da mogu stalno gledati kako svi s klupe trče slaviti!
  • NB86
    17.8k
    Meni je Ljubo dobro odigrao. Puno prljavog posla je tu bilo, covjek je valjda 13km pretrcao. Jedva cekam informaciju za kilometre — rokikaciga

Zadnjih 15 min ga je bio pun teren, bas je manijakalno trcao i pun ga teren bio, imam osjecaj da je dizelas i da mu treba da uđe u utakmicu
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Na stranu sad ove očite pohvale Valinčiću, ali Perez Vinlof i Dominguez odlični igrači. Napokon imamo lijevog beka, čudo. Po meni Villar iako je bilo kritika tu na Zoni jako dobar igrač, ima odličan pregled, zna u svakoj sekundi što napraviti s loptom, danas su ga dobro istukli.

Idemo dalje, doma sad napuniti Maksimir i samo jako nastavljamo.
  • Fan
    2.9k
    Ogromna, ali OGROMNA pobjeda za nas, ne samo zbog 3 boda koliko zbog psihe, pobjedit na ovakvom teškom gostovanju i to bez primljenog gola.
    Lagat se nećemo, 3 smo mogli popit bez problema, ali to nije do individualne kvalitete, koja, stvarno se čini, nema limita (sva čestvorica iza imaju svoje jako velike snage), nego do neuigranosti i na tome ćemo sigurno raditi u sljedećim utakmicama.
    Ono što me veseli je reakcija na izgubljenu loptu - izgubili smo ih 100, ali bome mislim da nijednom nismo odustali od nje i uvijek je bila borba za ponovno preuzimanje posjeda.
    Pritisak je bio prilično loš, to me razočaralo jer sam barem u tom segmentu očekivao da ćemo ih pojest, ali eto, valjda će se i to popraviti.
    Vezni red veći dio utakmice prilično spor i neefikasan, što u napadu, što u obrani i istaknuo bih groznu utakmicu Mišića.
    Lisica korektan, Vidović nevidljiv, za Belju očekujem da će se pričat kako je lavovski gradio i osvajao lopte, ali realno, slabo je odigrao, Kule mu je pokazao kako se fantastično otvorit za gol.
    Sve u svemu, očekivano neuigrana utakmica, ali sa puno potencijala i na kraju, ogromnom pobjedom.
  • Pacho
    21.8k
    Mckenna je stijena. Odbijali su se od njega. Umro sam kad ga je napucalo u glavu s par metara i samo je malo trznuo pa nastavio dalje.
  • rokikaciga
    18.9k
    mislim da cak nije niti to vec je decko toliko mocan fizicki da ne staje kad svi drugi padnu pa izgleda kao da je stavio u brzinu vise a on zapeavo dere po svom
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Jesam se tresao na pocetku ali savrsen rezultat na kraju :lol:

Hendikep i clean sheet na Opusu. Mislim da je ovo uzasno vazna pobjeda i za mir i za samopouzdanje. Igra naravno jos ima prostora za napredak.

Meni su danas i svi bili dobri izuzev Vidovica i Villara. Vidovic bas nista nije pridonio. I dalje mi je zato nejasno zasto igra ispred Stojketa koji je i danas opet bio kljucan. Papogotovo u derbijima mi se Stojke cini puno korisninim na krilu. Vidovic mi je jedini bolji na malom prostoru.

Vidjelo se da i Lisica kao klasicno brzo krilo izgleda puno bolje od Vidovica makar ga ne smatram boljim igracem.

Obrana dobra. Svi su dobri ali danas Valincic mvp. Doktorska partija.

I na kraju eto Kule da ne bude da samo zabija Sibeniku :lol:
  • Fabercaster
    1.3k
    2 promjene - 2 strijelca. Bravo treneru!
  • Time
    2k
    Dobra tekma,dobar Dinamo,dobar Osijek,dobar stadion,dobri navijaci,dobra piva,dobra konobarica,DOBAR DAN
  • immerwieder
    1.8k
    nitko se ne šeta, ne pada nakon svakog duela, ne maše rukama,
    konačno nogomet, hvala
  • hardek
    13.7k
    Ja i dalje ne kužim šta ekipa očekuje od njega. Odličan dynamo u sredini, tek da njega nema vidio bi se ogroman pad što se agresije veznog reda tiče
  • Simba
    119
    Konačno trka nakon više od godinu dana
  • rokikaciga
    18.9k
    Ljubo je stroj, nece te tehnicki oduseviti ali je decko neophodan u modernom nogometu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.