• periklo
    2
    Osijek jako dobar veceras, mislim da bi im lani ušla 2-3 komada u ovakvoj utakmici…
  • Thor
    430
    Ovo je bilo dobro,jako dobro :heart: :victory: volim te dinamoooo!
    Svidja mi se energija,htjenje,zalaganje,brzina...bas odlicna energija! I neka je Kule zabio :heart: dici ce ga to jos. Ostali svi dobri. Ok ispali smo dva tri puta iza po beku, to treba popraviti, ali prema naprijed dobri i brzi u tranziciji. Suradnja sa tribinom :heart: to je to! To je dinamo...energija,snaga i Nema predaje :heart: :strong:
    Osijek dobar. Isto brz i protocan. Pohvale protivniku
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Pojedinačne pohvale su igrači dobili u svojim temama, a ovdje o igri. Utakmica je mogla otići i na jednu i na drugu stranu. Ulaskom Stojkovića i fizičkim padom Osijeka došli smo do pobjede. Treba uzeti u obzir da je Osijek ipak dosta slabija ekipa i to bez 2 najbolja igrača danas. U igri na postavljenu obranu smo bili opasniji po naš gol, nego njihov, a šanse smo stvarali preko tranzicija prije ulaska Stojkovića, a dosta je puštalo prema nazad, previše nam je Osijek stvorio, ali dobro, prva je utakmica. Malo me utakmica vratila na Jakirovo poimanje nogometa, tzv. raketni nogomet. Trebamo gledati da bolje iskoristimo posjed koji imamo jer smo bili jalovi u igri na postavljenu obranu. Imamo tehnički potkovane igrače i to mora bolje. Kako god, pobjedi se ne gleda u zube i vrijedna je ova pobjeda u derbiju, a sada razbiti HNK Vukovar.
  • Livi
    117
    Oboje su odigrali odlično. A i cijela ekipa će samo rasti kad dođe do boljeg razumijevanja između igrača i kemije. Volim te Dinamoooo
  • rokikaciga
    3.8k
    Vjerojatno sam najveci zagovaratelj Varele na forumu ali ovo nije utakmica u kojoj se malom daje debirokikaciga

Kad su upisi u HNS akademiju?
  • IceMan
    3.3k
    Možda je Zvone zapravo dao kompliment Stojkoviću… kako si divljiiii eee!

A Petko sve krivo shvatio.
  • E46
    1.7k
    Sve je bilo super samo bi volio kad bi netko s Nevisticem vise radio na pracenju i čitanju igre, mogao je par lopti uhvatiti da je pratio i ne bi bilo nepotrebne guzve i nekih polusansi Osijeka, ostalo vise manje sve super
  • vjeko1701
    17k
    Pozitivno - Pobjeda dva razlike bez primljenog gola na Opus Areni u prvo utakmice nove ekipe u sezoni. Široka klupa, utakmicu riješili igrači s klupe. Mislim da će ova ekipa imati nadprosječan broj golova u zadnjih pola sata.

Negativno - Još tu ima puno posla, bit će sigurno puno oscilacija tokom sezone. Osijek bez lijevog beka i prvog napadača. Imali par prilika gdje je sve moglo krenuti nizbrdo.

Sve u svemu, bit ćemo puno pametniji nakon prva 4 kola. Ima tu materijala za dobar rezultat al trebat će i strpljenja.
  • Mihaljević
    13.4k
    IMG-0050.jpg
    Mmmmmda :heart:
  • Noel
    14.3k
    Ovo je Dinamo! :heart:

Muda.
    Pojačanja koja su pojačanja a ne prinove.
    Igrači koji ginu za grb na dresu.
    Obrana - bedem.
    Širina klupe.
    Atmosfera.
    Napadački nogomet.
    Mario Kovačević.

Samo ću to reć za početak sezone.
  • Twisted1
    872
    Imam osjećaj da je Osijek pao izlaskom Vrbančića. Bilo ga je svugdje.

Nakon njegovog izlaska smo ih pomeli.

Bravo Dinamo!
  • Crni72
    38
    Lisica i Valinčić top. Vidi se da su uigrani. Ima još puno posla ali sam zadovoljan. Bit ćemo top.
  • Paggini
    62.1k
    JAOOOOOOOOO
  • ElDorado
    5.2k
    To da Vidovic nije krilo zna jako dobro i Kovacevic. On u sustavu ima ulogu 10ke i drugog napadaca. Danas bas nije islo al ok. Nadavace se on golova.
    Kad je ubacio Hoxhu izvadio je i Vinlofa jer je Vinlof zapravo lijevo krilo kad Vidovic ulazi u sredinu.
  • CastAway1986
    3.7k
    Hvala vam na najljepsem poklonu za rođendan! Lisici posebne pohvale odlično odigrao a koliko je popljuvan nakon par pripremnih utakmica i otpisan to je sramotno! Idemo dalje gaziti i vratiti titulu tamo gdje pripada
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.