• striko
    2.3k
    Ovosezonska odluka nekomentirati tijekom utakmice za sada stoji.

Konačno dinamo gladan igre i pobjeda. Svaka čast svima.
    Razočaran sam jedino Vrbančićem. Ne znam šta mu treba ono cigančenje.
  • Neznam
    32
    ma i on i Villar će bit puno bolji, nisu bili niš posebno loši i oboje su se trgali, opet treba razumijeti da je svima potrebno vremena za prilagodbu.
    Isto vrijedi i za Belju.
  • hardek
    5.5k
    Dodao bi još da smo danas imali više blokova nego valjda zadnjih 10 utakmica prošle sezone. Zalaganje na jako visokom nivou
  • Omake
    10.8k
    Sviđa mi se koliko smo danas imali blokada, što udaraca što centaršuteva.
  • Efes Pilsen
    12.1k
    Necu pojedinacno jer ste vec rekli sve, ja bi samo naglasio Kovacevica - nije islo Belju, Villara, Vidovica to je cca 10 miliona eura ulaganja, a on ih je izvadio van. Nece se nikoga cekat i taj odmak od svetih krava je ono sto nam je bilo nuzno potrebno.
    Bio sam tim RPG, ali ovo sto je Valincic veceras odigrao je iznad svih ocekivanja, apsolutni beton.

Lijepa vecer, petak samo sto nije...
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Obrana je za sad odlicna. Ljudi moji bit ce ovo jako dobro sve. Bas sam pun neke pozitive
  • Jurki
    18.7k
    Procital neke komentare. Ljudi dal ste vi normalni? Promijenili smo milijardu igraca, igra se za bodove i ocekivali ste kaj? Ustimanu tikataku? Kog kurca?

Decki su se borili jebacki i to mi je bitnije od 3 boda.

Kulen panjcuga.. Valincic.. vracaj ga u Istru.
  • don
    14.9k
    IMG-3034.jpg
  • Boysica
    885
    Na sezoni u Splitsko dalmatinskoj jurim u studenac po cips sa mobitelom u ruci Kule daje gol a iz mene urlik Dinamooo Zagreb ... i ja sam rekla da ce Kule dat gol , vraćam se i pjevam dinamo zagreb ale ale ale ... i Stojke daje gol ..
    Jedva cekam da se vratim u 9 mj doma na sjever ..
  • Bernard
    846
    Dobra tekma, dobar Osijek, al naša širina koju smo svi zazivali danas dobiva neke obrise.
    Dečki su gladni a bogami i mi!!
    Kad će taj petak!!
  • Carmichael
    176
    Dva najdraža trenutka s utakmice:
    - Valinčić i nabrijavanje publike
    - Vinlof i slavlje nakon vrhunskog klizećeg..

Kad u svojoj prvoj utakmici uz očitu kvalitetu daješ i takvu emociju, lako će se čovjek navezati na njih..
  • Diavollo094
    32
    Širina bude najveće pojačanje ove sezone dok će ostali klubovi jedva disati mi uvodimo zvijeri
  • Diavollo094
    32
    i Dominguez dok je slavio nakon onog bloka
  • Dinamo-SB
    505
    Treba istaknuti jako dobar i agresivan Osijek. Kad im se vrate jos Jakupovic,Mikolcic i Matkovic s ovakvim stilom igre bit ce jako opasan protivnik za sve. To ovu pobjedu cini jos vecom, nije bila lagana,pritisak velik,ali dobra predstava i otvaranje sezone za pozeljeti!
  • ZrnTSCHeZ
    1.3k
    Fantastična večer za uvod sezone.

Moris i Lisica su top
    Stojke mora igrati
    Vidovic nije krilo

Bravo za strast kod stranaca

Daj mi samo pobjede....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.