Cesto je izlazak u kafic ako radi produzeno puno bolji nego izlazak u diskoteku, a tamo ti je u pravilu cajka. I nemojmo se lagati da bi ljudi isli vise u diskoteku koja pusta rock, dance i slicno, jer bi onda i postojao takav objekat, a folkoteke bi propale. Sigurno da bi takav objekat imao svoju klijantelu, al je upitno koliko je to isplativo. Cajka je zicer svima. Na cajkama ljudi piju, pare se trose. Pusti se neka dance pjesma, tko ce pit uz to, svi plesu sto je i logicno, al gazda od toga nema ekonomsku racunicu. Nitko ne drzi ugostiteljski objekat jer mu je to cool, nego da zaradi neki kes. — Infinity
Aj ne lupetaj, naglasak imaš sigurno jednak kao i komšije. — Kwedi
Pa slobodno :grin: — Majki-Papi2111
prije bi rekao da ti lupetaš, različiti su totalno naglasci.. Pogotovo u Hercegovini a dodje sve u 30 km. — Ero
Morat ću u off otići, ali gledaj ovako, da , imam. Ali isti kao komšije u gradu(Hrvati), komšije bošnjaci pričaju baš drukčije nego mi. Na selima također, malte ne , svako selo u općini, ima svoj naglasak.
Dok recimo na okolni srbi, imaju dosta sličan naglasak bošnjacima, ali oper razlikovit od našeg.
Ako ne vjeruješ, dođi pa se uvjeri, ja ću te provest po mjestima. :smile: — Navijač Dinama
random — Navijač Dinama
To ti je povoljnost kad piješ, a piješ samo radler cedevitu ili mineralnu, i nikad u životu se nisi napio. Bar nešto... :sweat: — Majki-Papi2111
ali mi nije izlazak da nakon 3-4 pica odem kuci. — Infinity
a dobro, ja sam napisao kako su stvari kod nas gore, da se razlikuje u naglasku bošnjak i hrvat, čak i hrvat iz grada i hrvat sa sela ima tu i tamo razlika, hrvat na selu više zvuči kao dalmoš :scream: . — Navijač Dinama
Kako ne? Ja sam u stanju odbiti piće iako svi oko mene piju. Ili samo jedan radler piti više sati... — Majki-Papi2111
To ti je više obilazak da vidiš kakve raje ima u izl. Nego da si izašao jer si izašao :lol:
Kod nas ako izlazis u najmanju ruku to treba 30 maraka, 120kuna. — Navijač Dinama
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.