• Marktwain
    686
    Sretan rođendan gazdi Šanka. :party:
  • Droljo
    19.9k
    Daleko sam ja od gazde :grin:
    IMG-20250731-145813.jpg
    Jeste sad sretni?
  • Eduardo
    25.2k
    e, sad ću ti reći sretan rođendan :up:
  • Peškaman
    7.4k
    Jeste sad sretni?Droljo

Crvena zvijezda ? :joke:
    Nek' je sretan :grin:
  • Paggini
    62k
    Da morska voda ima alkohola, brate ti bi spojio kopno s ovim otokom preko u ovih par tjedana
  • Droljo
    19.9k

Pa na godišnjem sam jebiga. Al ja ti frende oko 9 palim netflix i oko pola deset spavam :monkey:
    Sam po danu derem. Još sam danas i masažu dobio za rođendan. Sat vremena thai massage... Top. Otvorile mi se čakre pa sam žedan.
  • rokikaciga
    3.6k
    thai massage... TopDroljo

bisethai-bisousthai.gif
  • Bosskovitz
    18.3k
    Ne znam u koju bih temu pa ću ovdje - zna li netko gdje se mogu i mogu li se uopće nabaviti ove majice za 30 godina Oluje koje su sada branitelji nosili na mimohodu? Vidim da ih nose i neki ljudi u publici.
  • Toni90d
    2k

Braniteljske udruge
  • mali M
    8.2k
    E rekel sam burazu da im malo napravi nereda u Tomiju pa je napravil ovo
    [img]http://IMG-20250731-190635.jpg

Nije baš shvatil da okrene vrećice na drugu stranu pa ih je okrenuo naopačke :rofl:

Al ajde, sitna provokacija je
  • Dino
    4.1k
    Droljek sretan rockas!
  • mali M
    8.2k
    E da, @Droljo gade hedonistički sretan ti rojsni dan! Nemoj piti smrdeš!
  • Chess96
    230
    Screenshot-20250801-103830-com-google-android-youtube-Main-Activity.jpg
    Uz to što dovodi pojačanja, naš predsjednik uprave nađe vremena i za pisanje pjesme.
  • wolfgang14
    2.7k
    e trebao bi savjet od mehaničara ili nekog ko se kuži u klime u autima. Naime prije 2 godine sam napunio klimu i ovo ljeto kad sam je počeo koristit se nije palila (premal pritisak bio, iscurila). Pa sam je neki dan opet napunio i došao danas kod mehaničara da UV lampom provjeri curenje. Uglavnom veli da vidi samo manju fleku na kileru i da nije siguran da li se isplati radi tog mjenjati cijeli dio. Na ostalim mjestima kaže da ne curi, samo ta fleka.

I sad ne znam kaj da radim. Klima kad se napuni bi trebala trajat preko 5 godina, neda mi se punit to sad svakih godinu-dvije.
    Jel jedina solucija promjenit kiler? Koliko košta taj dio i ruke otprilike? Golfa 7 (2014) vozim

Ako je iko upoznat s temom, bio bi zahvalan na bilo kakvoj info
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.