• Mr Anderson
    13.2k
    Prebili su Žapera prek Nejašmića:grin:
  • criticus
    4.4k
    Prebili su Žapera prek NejašmićaMr Anderson

Ne, ne, oni su Futacsa prebili.
  • E46
    1.7k
    ja sam uvjeren da taj mitoman zaper dan danas ne zali sto je otiso dolje, to je teska bolest i psihijatrija njihovo stanje uma.
  • NORTE
    17.9k
    Žaper ima plaću koju mu nitko neće nigdje dat ni pola.FazeN

Postat će im neprijatelj broj 1, posebno ako flopaju Europu.
  • Kumerle
    908
    nisam njihov insajder nit sam Dinamov, samo znam neke informacije i to je to. Mislio sam sad kad je Dinamo obavio transfer rok ovako rano da bi vas i zanimalo kako posluju naši najveći rivali i što se kod njih događa provjereno a ne što njihovi mediji piskaraju. Ali ako postoji neko pravilo da kršim s tim, prestanem ja o njima nema frke .
    I da hvala svima koji su mi objasnili kako se označi poruka, novi sam jebiga.
    FazeN

Samo ti piši, ima nas koje zanima što se događa u drugim klubovima.
    Prijatelje drži blizu, neprijatelje još bliže.

Hvala ti što dijeliš s nama!
  • Krizy
    59.5k
    Dok se tu sprdate kako Hajduk nema novca, oni su izjednačili drugi najveći iznos plaćen za obrambenog igrača iz Superliga e Kosovës.
  • FazeN
    402
    Za Brekala su zainteresirana 2 kluba u Seriji A(ne znam imena samo sam to uspio saznat) kakav Hajduk
  • FazeN
    402
    u ratama plaćen isto haha
  • NKDZ86
    5k
    u ratama plaćenFazeN

+ natura: jogurt, japanke i dr.
  • Paggini
    61.8k
    Imaju i oni svog Perića očito
  • Jay
    2.3k
    Od danas ga zovem Žaperić
  • Li d1986
    204
    zapera ako i nisu jos brzo ce
  • Ivdzo11
    8.1k
    Hajduk je proteklih dana bio u ozbiljnim pregovorima s Martinom Erlićem (27) i njegovom Bolognom. Na Poljudu traže jednog iskusnijeg stopera, a Erlić je sjajno rješenje, reprezentativac, igrač sa 125 nastupa u Serie A i - veliki hajdukovac. Nažalost, od tog transfera po svemu neće biti ništa, premda su Hajduk i Erlić sve dogovorili. Bologna je ta koja je tražila puno novca za posudbu, a na Poljudu se svaki euro pažljivo troši.

Međutim, tu je Erlić presjekao sve probleme s odlukom da će se odreći velikgo dijela novca koji mu je ugovorom zajamčen.

Međutim, Bologna je nakon toga inzistirala na tome da Hajduk da veliki novac - navodno blizu milijun eura - za jednogodišnju posudbu. Vučević i Erlić nekoliko su dana pokušavali omekšati gazde, ali nisu dobili nikakav popust i kompletan je posao propao. Šteta, jer Erlić bi bio veliko pojačanje, a i sam je bio neizmjerno sretan s tim što bi godinu dana igrao u Hajduku.

Erlić je sad navodno najbliži Cremoneseu.
  • FazeN
    402
    provjereno, nije istina. Jedini štoper s kojim službeno pričaju je Marešić i on želi u Hajduka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.