• Droljo
    28.5k

Ja znam odradit judo pad dobro pa ak će trebati..
  • wolfgang14
    4.2k
    bahahahahah

20250730-122441.webp

EDIT: evo i odgovor osobe ako nekog zanima:

IMG-3252.jpg
  • JakovK6
    295
    evo iskreno, ovo mi nije za ruganje..nebi bilo loše i da mi počnemo prakticirati slične stvari, a ne da razni balkanski dede i slični guraju lovu sebi u džep uz Dinamov "merch".
    90% navijača će radije dat lovu njemu nego kupiti nešto iz fan shopa i tako direktno pomoći klubu
  • Droljo
    28.5k
    Hehe. Bar kod njih možeš staviti pravi original grb sa 1911 i ne mogu ti ništ. Onaj lik iz Metkovića (čini mi se) ga je zaštitio :lol:
  • wolfgang14
    4.2k

buraz falsifikata će uvijek bit za bilo koju marku i bilo koji klub. Kaj bi Dinamo sad trebao slat ljude da patroliraju po placevima i gase štandove. Borba sa vjetrenjačama
  • dzis
    1.5k
    Ocekivao godinu mira na jugu, pokusaj stabilizacije i dovodena mladih igraca za buducnost i garcijin sistem igre, a dobili smo Rakiticevo trazenje sponzora,dovodenje Zvijezde Rebica, pokusaj Erlica, najbolji hrv golman je vec u klubu.

Razapnite me,ali hnl bez tovara bi bio dosadan. Ako ovakve stravi covjeka ne nabriju,nemas ti buraz veze sa nogometom i sportom.

Ne zelim im propast,zelim im bas ovo..svako ljeto euforija,a hladan sjever ce odgovorit
  • Marcinko
    804
    treba originalni s petokrakom
  • JakovK6
    295
    jasno da neće, slažem se..ali samo vučem paralelu da mi je žalosno kaj mi takvim ljudima koji direktno služe na Dinamu (a prije toga su na majicama s livajom) šaljemo nove dresove, promoviramo ih itd.. umjesto da se pošalje mail i zamoli da se prestane s takvim stavima. Naravno ovak komentiranje FB objave je smiješno, ali kužiš u kojem smjeru ciljam..
  • Paggini
    86.5k

Mislim, cirkusantski je ovo radit U KOMENTARIMA JEBENE OBJAVE, to se radi u inboxu ili telefonski. Slažem se sa njihovim sentimentom, to i Dinamo treba raditi, ali ovo je baš ispalo kokošarsko jebanje kluba nad ženom koja radi jebene ruže
  • ‘nuladva’
    244

Pretpostavljam da ces radit za 1€ i 100 dispeta, jer je Zona ipak najludji forum na svitu sa najvise clanova
  • wolfgang14
    4.2k
    Ni meni nije jasno zašto su to javno komentirali umjesto privatno. Valjda da uplaše ostale ljude. Onak objava je imala 17 lajkova :cry:
  • Mali Zeus
    21.4k
    Sotonske ružice.
  • Paggini
    86.5k

Radim za insiderske informacije u inbox!!
  • E46
    2.1k
    Kad smo opet kod tovara, tko ce njima igrat u nedjelju u napadu kad četnik iz Kaštela ima zabranu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.