• hardek
    5.4k
    Pa bas to i je jedan od razloga zašto je uveden financijski fair play. Newcastle ima najbogatije vlasnike u premiershipu, ali i dalje ne mogu dovoditi mega zvijezde na masne ugovore.
  • modri-kibic
    689
    Ja sam ovdje novi daj mi reci kako označiš dio poruke stvarno pojma nemam pardon haha.FazeN

Jednostavno označiš dio teksta koji hoćeš citirati i u gornjem desnom kutu će ti se pojaviti quote.
  • Pacho
    2.9k
    Ako je to tako jednostavno zasto onda pola Citya, PSG-a i Newcastle ne potpise sponzorske dealove sa arapskim aviokompanijama, bankama, energetskim kompanijama, itd.
  • emilperska
    11.2k

Kako ti mozes dokazati da Tommy nema marketinski interes da mu glavna maskota do daljnjeg bude Rebic?
    Slobodno je trziste. Dok ne krsis zakone, tvoje lice kampanje moze bit bilo tko. Nevezano za Tommya, Konzum, Spar..
    Porezna i MF ne mogu osporiti nikakav građanski ugovor izmedu npr. Erlica i OTP Leasinga. Sta ce rec, niste smjeli njega u reklamu stavit, a svi porezi su placeni..

FFP gleda ugovore igraca i klubova. Rebic i bilo tko drugi je slobodan covjek. Moze biti reklamno lice za sto god dok ne krsi zakon. A ovi su globalno presitne ribe da bi ih istrazivali kao Neymara..
  • NORTE
    17.9k
    oni su u banani teškoj, imaju još jedan problem s trenerom a tek je došao. On ne računa na Pukstasa, a Hajduk je u njemu vidio lovu (uz Sigura jedini transfer koji bi ih mogao spasiti financijski), ali Garcia ga ne vidi kod sebe i postoji pritisak sad da Puki nastupa jer logicno ne mogu ga prodati ako ne igra.FazeN

Ovo je dobra vijest, što zbog propasti Pukštasa i njegovog transfera, što zbog činjenice da nemaju prebijenog centa što si i ti sam potvrdio (kao i možda još netko ovdje).

Dakle nemaju za Marešića 500k jer Istra želi jednokratnu uplatu cijelog iznosa odmah.

*da citiraš samo dio teksta označiš taj dio teksta i stisneš onda quote gore u desnom kutu ekrana.
  • Zagreb1992
    2.5k

Jel si ti njihov insajder kad znaš kaj im se događa u klubu ? Mislim najbolje otvoriti temu Hajduk da se tam piše ..kao da je cijeli HNL Hajduk
  • Pacho
    2.9k

Mislim da je ovo sto si na samom kraju napisao zapravo kljucno.
  • Zagreb1992
    2.5k

Neću ..mislim previše im se daje prostora kao da su nam nabili komplekse neke ..boli me za njih ..al ima i drugih klubova u HNL-u
  • hardek
    5.4k
    Naravno da to može proć, i proći će u 9/10 pokušaja, ali ako nadležna tijela idu u kontrolu definitivno imaju razloga za kaznu. Kažem vjerovatno se neće desiti ali nije nemoguće ako nastave s ovakvom praksom kad tad će se upaliti lampica.
  • FazeN
    330
    nisam njihov insajder nit sam Dinamov, samo znam neke informacije i to je to. Mislio sam sad kad je Dinamo obavio transfer rok ovako rano da bi vas i zanimalo kako posluju naši najveći rivali i što se kod njih događa provjereno a ne što njihovi mediji piskaraju. Ali ako postoji neko pravilo da kršim s tim, prestanem ja o njima nema frke .
    I da hvala svima koji su mi objasnili kako se označi poruka, novi sam jebiga.
  • Mali Zeus
    18.9k
    slobodno piši o njima ili preskoči što te ne zanima. Kakvi kompleksi, najveći su nam rival, ništa cudno da se na ovoj temi najviše o njima piše.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ako ima neka vijest o nekom drugom klubu možeš napisat. Što, trebali bi raspravljat o tome kakav će Slavko Blagojević bit pomoćni trener?
  • Noel
    14.2k
    Igrač koji je apsolutno u teškoj silaznoj putanji u svojoj karijeri koji je u zadnjih 4 sezone u 89 ligaških nastupa zabio 6 golova ne može bit ozbiljno pojačanje ni za HNL. Sve ostalo kaj se pokušava gurnut pod taj transfer je tovarska mantra koju guraju godinama. Ovdje tu na forumu i neki "navijači" Dinama također guraju tu mantru.

Baš me zanima kak bi ovdje ti isti "navijači" Dinama govorili da Dinamo dovede pojačanje za HNL u vidu nekog 32 godišnjeg napadača koji je totalno propao imao problema u skoro svim klubovima i reprezentaciji i zabio u zadnjih 4 sezone 6 golova. Samo da se ne zove Ante Rebić. Isti ti "navijači" bi sad pričali kako Dinamo dovodi užasna pojačanja i da to nisu pojačanja za HNL.
  • Pacho
    2.9k
    A jebote evo pisat cemo valjda o Vukovaru i Gorici jednako puno kao o Rijeci ili ajduku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.