• Paggini
    61.5k
    • Garcia je loš trener
    • Rebić je trenutno propalica i to će i biti
    • Pajaziti je ok
    • Ivušić je truba

Evo bookmarkajte sve pa me prozivajte ako zaserem.
    Kakav mrtvi Rebić, kakav mrtvi Garcia, kakve gluposti.

I ne, ovo nije uzdizanje Dinama i podcjenjivanje tovara, kihat ćemo mi siguran sam, ali kakav mrtvi hajduk.

Mi smo jako bolno riješili svoja sranja i svoje utege, ali njihov rak je metastaziran do kostiju i dok oni potpuno ne pročiste kuću i krenu od početka, nema tu meda. "Ako Rebić bude motiviran" je mitska rečenica, gotovo kao "ako Mišić zatvori povratnu s krila".

Neće biti motiviran jer će ga izjest, pojesti i uništavat nakon prvog jebenog kiksa. Mi se bojimo šta će se dogoditi ako mi kiksamo u Osijeku i reakcije, ali ljudi moji, ovi dolje zubima kosti glođu nakon svakog kiksa. Sve se bojim kako će biti motiviran kad mu krenu jebat majku po komentarima.
  • FazeN
    330
    Garcia je loš trener
    Rebić je trenutno propalica i to će i biti
    Pajaziti je ok
    Ivušić je truba
    Paggini

Dodaj slobodno Hajduk neće završiti u TOP3 ove godine. Osijek ispred sigurno, oni se budu borili s Vž za 4.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Malo mi je smijesno kak se ljudi sprdaju sa Rebicem. Isto mi se cini da ljudi malo podcjenjuju tovare samo jer se svake sezone na nevjerojatam nacin uspiju sami unistit.

Znaci sprda se tu sa tim "velikim" imenima koje su doveli. Pa ajd da dam svoje misljenje.

Lovre Kalinic: Prosjecan golman za kojeg me ne cudi da im nije donio nista pre vise.

Bole me leda Kalinic: Vec je bio starkelja ak se ne varam kad je dosao. Nikakav poseban ucinak. Ali ne bih rekao ni neki ogroman flop. Na primjer odlucio onaj jedan derbi kad je bila borba za naslov.

Rakitic: Istovec starkelja. Po meni sasvim solidan bio za to u kakvoj krs ekipi i sistemu je morao igrat. Pa lik je morao igrat duplu sesticu sa tetkom Krovom i Kalikom na 10etki sa 37 godina :lol:
    Da su imali kakav takav sustav gdje ga se ispravno koristilo mislim da bi mu klasa dosla vise do izrazaja. Na nasu srecu nije.

Perisic: Tu je bilo orgijanje i ismijavanje kako je covjek gotov sa nogometom, samo da bi na nasu srecu otisao iz hajduka u PSV gdje je terorizirao Juve u LP, osvojio naslov uz 9 golova i 8 asistencija u nizozemskoj ligi. Mislim da nije glupost rec da bi hajduk osvojio naslov sa mogucih 10 bodova prijednosti da je Perisic ostao prosle sezone.

Brekalo: Takodjer mi je totalno nejasno kak se sprda s njima i naziva ga flopom. U 14 uzakmica 2 gola i 8 asistencija u valjda najgorem hajduku od kad je livaja dosao. Totalno disfunkcionalna ekipa. Ucinak u pola utakmica tri put veci od svih nasih "krila". Kak je to flop?

Rebic: Nema 40 godina nego 32. Ne znam u kakvom je stanju ali ako je mogao igrat skoro 30 utakmica Serie A onda ocito ne moze bit u toliko losem.

Nisam sretan ni za jednog igraca takvih klasa kojeg dovode a ne da bi se jos sprdao. Takoder su mi ove price o svadama smijesne. Tak se najavljivalo i za Gattusa i livaju i vidi cuda nis se nije dogodilo. Ne kuzim jel to kao neki coping mehanizam il ljudi to stvarno misle.

Jedino pozitivno kaj mogu izvuc iz dolaska Rebica je to kaj smatram da im to financijski i dugorocno nije pametno i jer smatram da je bolje investirat u obranu nego u napad. A obrana im je ukoliko Uremovic ode kaj se toplo nadam, u kriticnom stanju.

Ukoliko dovedu Brekala cu se ozbiljno pocet znojit jer napad Brekalo, livaja, Rebic je valjda dvije klase iznad naseg i kolko god im ostatak ekipe bio krnj takav napad moze sigurno izkompenzirat dovoljno da budu ozbiljan kandidat za naslov.

I ovo ne mislim jer se divim njima nego jer mi se ne svida da dovode ozbiljna igracka imena. Zelim im pojacanja kao tog Racija il kak se zove i kojekakve Sege. A ne pojacanja koja bi nama upala u prvih 11.

Uostalom smatram da je bolje protivnika precijenit nego ga podcijenit. Naravno bez straha prema njemu. Ali jedan od razloga za proslu sezonu je sigurno bas i bio taj mentalitet svakako su svi pre slabi.
  • Crni86
    13.3k
    Sprda se tovare jer svake godine bude euforija kao da idu po kantu lige prvaka, a svaki igrac koji dolazi je krizanac messija i cr-a.

Nitko valjda ne misli da ce rebic bas biti kanta, bit ce vjv prosjecan i to je to. Ali nece biti ni najbolje krilo lige jer da hoce imao bi on druge ponude.

A onda kad pogledas koliku ce placu dobivat i koliki ce bit omjer ulozenog i dobivenog, naravno da cs to biti los posao. Rebic, sarlija, krov itd su trebali bit igraci koji njima donose titule… na krsju nitit titule, niti preprodajne vrijednosti a jos k tome uzimaju mjesto mladima…
  • Mali Zeus
    18.9k
    ako zg tovar kaže onda je to to.
  • GOAT
    3.7k
    Rebic ima 800 odigranih minuta od mogucih 2500... tako da zajebite broj nastupa ako u prosjeku igras 15 minuta
  • Noel
    14.2k

A ne kuže to ljudi. Problem je kaj ima dosta "navijača" Dinama koje zabavlja napetost sa Hajdukom, i koji guštaju gledat Hajduka. To su oni tipovi navijača "treba nam jaki Hajduk, i mi ćemo onda bit bolji". Pa onda i oni padnu jadni pod euforiju njihovih navijača i zabriju da ovi rade 20godinu zaredom ozbiljnu momčad. Takvi "navijači" Dinama su mi baš posebna razina jazavluka. Maskota za takvog "navijača" mi je novinar Stjelja. Ali ima ih i ovdje na forumu jako
    puno. Onda žele bit kao jako objektivni pa iz sebe naprave iz silne želje objektivnu karikaturu.
  • Georg Koch
    6.3k
    Nemojmo biti kao oni.
    Rebic sa 32 godine je top pojacanje za HNL.
    Tko garantira da ce biti brutalan? Nitko.

DDB je top pojacanje za HNL.
    Tko garantira da ce bit brutalan (Ja sam uvjeren u 20+ golova ove sezone)? Nitko.

Btw. ne usporedjujem ih uopce, ni godine ni uzlazna/silazna forma/putanja u karijeri, ni nista.
    Poenta je samo ta da su oba pojacanja za nasu ligu.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Svašta si ti tu napisao, Brekalo nije flop? bome nije ni uspjeh bio, a najavljivali ga kao top pojačanje. Prolaznik. Rakitić i sustav ispravni, čisti izgovor, najavljivalo se da će pojesti ligu, a prešetavao se. Kalinić je odlučio jedan derbi, wow, fasciniran sam. Slažem se da ih ne treba potcijeniti, ali ni precijeniti njihove flopove poput tebe. Ili tipa sreća da Perišić nije ostao, kaj ćemo sad razgovarati o imaginarnim stvarima i nekoj drugoj prošlosti koja se nije dogodila?

Veliš ti njihov napad Brekalo - Rebić - Livaja može nadoknaditi rupe u ostatku momčadi. Pa ne ide to baš tako, zar ne?
  • don
    14.7k
    Brekalo: Takodjer mi je totalno nejasno kak se sprda s njima i naziva ga flopom. U 14 uzakmica 2 gola i 8 asistencija u valjda najgorem hajduku od kad je livaja dosao. Totalno disfunkcionalna ekipa. Ucinak u pola utakmica tri put veci od svih nasih "krila". Kak je to flop?GeneralNapoleon

to su sve nebitne utakmice bile. U bitnima, dok se prvenstvo lomilo je naravno nesta.

Brekalo je Flopčina.
  • Paggini
    61.5k

Tko garantira da ce bit brutalan (Ja sam uvjeren u 20+ golova ove sezone)? Nitko.
    Georg Koch

Jedan ima 23 godine i ulazi u zenit karijere nakon prošle sezone sa 20 golova i 5 asistencija u jačoj ligi od naše i ECL, a jedan je u zadnje 4 godine zabio 6 golova i nije dobar od 2018-2019.

O čemu mi pričamo?

Ovo relativiziranje sa garancijom je smijesno jer nitko ne može garantirati ni da ce Mbappe biti dobar u HNLu, ali imas neku zdravu logiku po kojoj mozes zakljuciti da ce biti ili nece biti.
  • vjeko1701
    16.9k
    Realno, oni su u zadnjih par sezona na papiru imali bolesne ekipe.

Recimo:
    Perišić - Livaja - Brekalo \ napad
    Odjidja Ofoe - Krovinović - Kleinhesler \ veza
    Melnjak - Ferro - Uremović - Mikanović \ obrana
    Kalinić na golu

Ivan Leko trener na početku sezone.

Da je netko 2020. rekao da će Hajduk 2023./24 u kadru imati ove igrače i biti vođen ovim trenerom, bio bi prozvan luđakom a ta ekipa bi bila klasificirana kao ekipa za igrati skupine lige prvaka.

Sve je to njima dvosjekli mač. Nagovoriti ili čak moliti nekog da dođe ispod cijene i renomea najčešće dovede do toga da taj igrač ne daje 100%. Pumpanje euforije na temelju imena pak stvara pritsak nerealnih očekivanja koji eksponencijalno raste svakim kiksom.

Već 5 godina pokušavaju istu stvar i ok, nikad ne znaš kad će im se potrefiti, možda već ove sezone. Al sve kaj im je to dosad donjelo je minus na računu, upitna dugovanja prema sumnjivim izvorima, nekoliko nereda na Poljudu ili po Splitu i nikad veće nezadovoljstvo načinom vođenja.

Rebić može ispast klasetina za HNL i veće pojačanje od Livaje. Može pak biti i tempirana bomba koja će raz*ebat cijelu svlačionicu ali dok god vidim da oni stalno ponavljaju istu strategiju i stalno očekuju drugačiji ishod, ne bojim ih se dugoročno. Čak i da je ova godina ta, to bi jedva bilo dovoljno da se pokrije ovih 5 promašenih i onda su opet na početku. Nositelji debelo zagazili u 30. godinu, skupine lige prvaka potpuno nerealne, prodaja talenata pod mus, samo da pokriju tekuće poslovanje i dugovanja. Još im je k tome i UEFA sjela za vrat.
  • Georg Koch
    6.3k

Komentar ide citiram:

"Nemojmo biti kao oni.

Btw. ne usporedjujem ih uopce, ni godine ni uzlazna/silazna forma/putanja u karijeri, ni nista.
    Poenta je samo ta da su oba pojacanja za nasu ligu."

I jos lijepo napisem da ih ne usporedjujem po nicemu, i dzaba :lol: :lol: :lol:
  • Crni86
    13.3k
    dinamu treba jaka konkurencija u ligi da bi mi bili bolji. Ali zelim od svih drugih klubova u hnlu da su nam jaca konkurencija od tovara.

Meni je samo smjesno samo sta se oni nisu ponakli sa mjesta, nisu nista naucili i vrte se u istom mjestu vec godinama. Jos zalosnije mi je da njihovi navijaci na to padaju. Da su prije 5 godina krenuli zdravim stavilnim putem i postepeno, ja sam uvjeren ds bi oni danas financijski bili stabilni, a samim time i 30% kvalitetniji. I bas zato dokle god oni dovodili rakitice, rebice, brekala i sl. ja sam sasvim miran.
  • Keyser Soze
    15.1k
    Ako dovedu Brekala na papiru imaju najbolji napad u ligi uvjerljivo, ali to je samo na papiru jer su i Rebic i Brekalo u silaznoj putanji. Jedino mi je fascinantno da klub koji je na tako niskim granama uspjeva dovoditi i placati ovakva imena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.