• NitkoBitan
    29.7k
    Rebic je ocajan u obrambenom segmentu. Kao da im nije dovoljno da se brane sa igracem manje, sad ce se branit i sa dva igraca manje. Sarlija u obrani zacementiran... milina.
  • CastAway1986
    3.6k
    na osnovu čega je Varela Olmo za Rebica i Brekala? Na osnovu priprema ? Pa onda je Špika novi Carvajal i desni bek reprezentacije..Jel promislite vi nekad prije upisa ? Varela je dijete koje ima snage za pola sata seniorskog nogometa
  • gaTeDZG
    1.9k
    O ne, doveli su princa od Imotskog iz Serie A za kojeg se otima pola Europe...

Ne znam je li to zbog sjajnog karaktera ili još sjajnije statistike. Prošle sezone od 35 utakmica u 8 nije nastupio ali je uspio zabiti gol i zaradit dva crvena, od toga jedan na klupi pa ih je to vjerojatno privuklo.

Neka drhti cijela Podstrana...
  • Omake
    10.7k
    Sretno Rebicu. Imaš kroničnih problema s leđima i koljenima, imao diskus herniju, pa dođe u klub s jednim pomoćnim terenom u očajnom stanju
  • bbb medimurje
    4.2k
    Godina stabilizacije najavljuju
    Doveden 30 god golman umjesto 21 god golmana
    Dovedeno 31 god krilo umjesto 24 god krila
    Karačić 29 god

Stvarno se stabiliziraju
    Dovode starije igrace bez potencijala prodaje da uzmu mjesto mlađem
    Pukstasa su vec unistili
    Durdov je na dobrom putu da bude unisten
  • Jos-Optimus
    6.7k
    za novce koje je dobio - Brekalo je bio flopčina. I sad zaista ne znam kako bi i njemu skupili za plaću, to mi ne drži vodu.

Rebić? On će njima biti max kao nama Pjaca, znači k...na
  • E46
    1.7k
    jedino ako Livaju vide kao 10ku pa onda bi to ovak izgledalo:

Brekalo Livaja Sego
    Rebic

I onda u tom slučaju sigurno prodaju nekoga iz veznog reda za cifru daj sta das(sigur ili pukstas)
  • Jos-Optimus
    6.7k
    uh, ali tek onda nitko neće igrati obranu. Ovi transferi su im čavao u lijes, možeš biti dobar u pokojem derbiju, tu i tamo ofanzivno biti atraktivan, ali realno...realno će pizditi na sve anonimne protivnike koji su nabrijani, gladni i fizički spremni. Samo neka dovode ovakve igrače
  • Neron53
    1.9k

Kako mozes tako o Pjaci?
    Bas da je bio kurcina i nije.
    Nadam se da ce Rebic puno manje donijeti tovarima nego Pjaca nama.
  • Crni86
    13.3k
    to sta je 2 godine moze i ne mora nesto previse znacit. Ovisno koliko su pazili na sebe i svoje tijelo.

Usporedio sam rebu s kalinicem iz dva razloga. Karijere su im isle nekakvim slicnim tokom. Igrali su dijelom prosjecne sezone, dok su obojica ima 2,3 sezone koje su bile izvanredne. Kale u fiorentini, reba u frankfurtu. Prije dolaska u hajduk slicne minute je imao i kale u veroni….

Na kraju pricalo se da kale dolazi igrat zajedno s livajom, a na kraju je zavrsio na klupi tak je.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    stari, što se tiče HNL-a, njegove plaće i renomea - bio je baš to, nikakvu razliku nam nije donio, ništa
  • Neron53
    1.9k

Donio je vise od velike vecine drugih kad bas usporedjujemo dano sa njihovim placama.
    Uopce ova omalovazavanja bas svakoga tko dolazi tovarima i rjecanima nema smisla.
    Pljuvalo se tako i izrugivalo i prosle dvije sezone pa mi toliko "uber alles" provedosmo 75 posto obje sezone kaskajuci za tim neznalicama.
    I nemojte sad argumentirati da ovisi sve o nama i da je samo do nas.
    Pa naravno da je i do nas i do njih.
  • gaTeDZG
    1.9k
    Ali, ali mlađahno jadučko srce Maloča neće ostat, imaju previše stopera
  • Jos-Optimus
    6.7k
    pa neces mi ti reci sto cu ti argumentirati
    Da, s obzirom da je prvak osvojio koliko inace treba za trece mjesto - to znači da nisu bili dobri i da smo sami zasrali. Pjaca je u odnosu na HNL, kao i njegov podcast kolega, imao plaću takvu da je trebao prošetati HNL-om. Nažalost, to su napravili doslovno
  • Neron53
    1.9k

Taman posla da sam tebi to pisao...nisam li napisao Vi? Sam sebe persiras ili mislis da te ja persiram?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.