• emilperska
    11.2k
    Da ponovim..
    Ofenzivna linija Brekalo Livaja Rebic zvuci dosta bolje nego Vidovic DDB Lisica. Sprdamo se s Brekalom, a u onoj svojoj "flop" HNL sezoni imao 8 asista i 2 gola u 14 nastupa. Mi to od Oršića nismo imali da bi na taj način omalovazali. Druga je stvar sto je mali juda i zelim mu najgore stvari u sportskom aspektu. Da za 2 godine u Jarunu revitalizira karijeru..

Ono sto me veseli kod ovog s Rebicem je da se nisu opametili. Opet isti princip:

- Nadi bivesg/sadasnjeg reprezentativca s 30+ godina kojem je karijera u padu
    - Stvori hype
    - Nadji sponzore da sudjeluju u akviziciji
    - Nemoj razmislit kako ti se taj igrac uklapa u tzv.dugorocnu viziju
    - Jos malo euforije
    - Flop

Nadam se da ce se ponovit isti obrazac, a ne da ce ispast novi Livaja..

Ovo sto oni rade nije stablizacija nego stalno neka verzija all in i plesanje po rubu FFPa. Pa dokle ide. A ocito je da su oni neka financijska verzija HR Barcelone i ovo moze vjecno se gurat dok drzavu i ljude dolje bk za pare.
  • Mali Zeus
    18.9k
    Ako dovedu Brekala na papiru imaju najbolji napad u ligi uvjerljivo, ali to je samo na papiru jer su i Rebic i Brekalo u silaznoj putanji. Jedino mi je fascinantno da klub koji je na tako niskim granama uspjeva dovoditi i placati ovakva imena.Keyser Soze

Sam si si odgovorio, imena koja su u silaznoj putanji, s tim da se očito i zadužuju okolo i imaju kombinacije da to mogu platiti tj. da im plaća netko dugi. Oni su svake godine all in umjesto da imaju neku dugoročnu strategiju.
  • Noel
    14.1k

Varela je za Brekala i Rebića već sad Dani Olmo. I to pišem mrtvo ozbiljno.
  • Hnlovac
    2.7k
    Ti su igrači top pojačanja ali su igrali u mrtvom Hajduku

Ja ruku u vatru dajem da bi Raketa u jednoj Istri ili Varaždinu grmio, be zobzira na velicinu kluba, sredine ili budžet. Jbg, smrdljiva atmosfera na Poljudu te povuče prema dolje

Ma kakvi Istra i Vž, Raketa i Rebic da su u Goricu otišli bi napravili više, i to ne samo u nekim malim tekmama nego bi dar mar radili i nama
  • Keyser Soze
    15.1k
    Jedino mislim da bi kod terceta Rebić - Livaja - Brekalo bilo nemoguće da svi budu flop, veća je šansa da će funkcionirat dosta dobro jer imaju nogometno znanje.
  • FazeN
    290
    Ne dovode Brekala (sigurno makar zasad što znam, iako vidim ludu priču da bi Brekalo došao sad kad je Rebić, stvara se zanimljiva priča), ali zasad nema interesa.
    Oni imaju sad na krilima Rebića, Šegu, Bambu, Brajkovića, Durdova. Ajde ova dva pajsera Šego i Bamba od njih ništa, ali Durdov i Brajković su njihovi projekti koji moraju igrati makar nešto da ih prodaju, jer njima lova treba.
    Također kad smo kod toga što im treba, treba im šestica i dva štopera pod hitno, a love nemaju. Šarlija kako ne želi spustiti plaću bi mogao lako bit napucan, dok i Žaper nije u planovima nekakvim a imaju ogromnu plaću oba.
  • Crni86
    13.3k
    Ja bi usporedio rebicev dolazak s onim nikole kalinica.

Vrlo lako se provjeri kako su protekle te kaliniceve sezone nakon povratka u hajduk.

Druga stvar, nisu svi igraci cr7 ili modric da zive sportski svaku sekundu. Recimo ja mislim ds rebic uopce ne zivi sportsk, samim time njegova igracka karijera se krati. Nije on ko modric da je ss 32 u najboljim godinama jos i ima 8 sezona pred sobom vec vjerojatno ima jos sezonu, dvije i to je to. Samim time nije vise ni priblizno u vrhunskoj fizickoj spremi
  • emilperska
    11.2k
    Varela je za Brekala i Rebića već sad Dani Olmo. I to pišem mrtvo ozbiljno.Noel

Ovo je mitomanijska izjava. Svaka cast malom, ali vidio si ga u 3 prijateljske utakmice na klupskom kanalu gdje je usao kao zamjena Lisici/Vidovicu. Jedno je navijačka subjektivnost, a drugo mitomanija.

Kad mali odradi 2 3 sluzbene utakmice, stavit cemo ga u neki kontekst usporediv s nekim.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Sprda se tovare jer svake godine bude euforija kao da idu po kantu lige prvaka, a svaki igrac koji dolazi je krizanac messija i cr-a.Crni86

Pa mislim i je za urlanje tolko dugo kolko ss to dogodi. Ali ja ne vidim neku logiku iza njihovih raspada na koju se mozes oslonit i predvidjet da ce opet bit :lol:

Mislim jednostavno mi je nevjerojatno kako se sa takvim kadrom uspiju iz godime u godinu raspast. Pravilo velikih brojeva kaze da im se jednom mora poklopit.

To su oni tipovi navijača "treba nam jaki Hajduk, i mi ćemo onda bit bolji"Noel

Mislim valjda po tebi onda i ja spadam pod te. A mogu samo rec da je totalna suprotnost slucaj. Te prica da nama treba jaki hajduk su mi vic. Mislim da je za nas najbolje da uopce nisu konkurentni. Cim su oni blizu bitke za naslov odma cijela liga bude talac njihovog izivljavanja i kmecanja.

Pa i najjace rezultate smo ostvarivali dok je konkurencija bila slaba. Tak da meni ta prica ne drzi vodu i zelim sto slabiji hajduk.

Ok Kalinic je bio mid. Ali i starac. I ne zelim uopce osporiti da oni rade od svakog poluigraca Ronalda.

Brekalo meni jednostavno nije flop. Meni je suludo da on nije startao derbi je im trener nije bio u stanju ukomponirat ga u ekipu. Treba uzet u obzir koliko su bili na to prolijece raspali i puni ozljeda. I u takvoj krs ekipi je imao 10 scorera pa protiv koga god bilo.
    I nama bi dobro doslo da nam krila barem rijesavaju redovno ove manje tekme.

A ovo za Perisica mi je samo primjer da su se ljudi sprdali kak je gotov sa ozbiljnim nogomet, kad, kako je dokazao nije ni blizu toga.

Jos kaj se Rakitica tice. Isto je jasno da su pretjerali. Ali takoder ne znam zakaj bi bilo samo opravdanje sa sustavom. Pa logicno je da lik od 37 godina koji nije sestica ne moze pokrivat tolko prostora. Valjda su mu jacine pas igra i kreacija, koju se moglo dobit sa ga se stavilo na osmicu uz pravu 6icu a ne uz tetku.

I najbolji igraci mogu ispast smijesni ak ih se krivo koristi. Tak da ja mislim da je on, takoder u krs ekipi, bio pojacanje. I da je mogao bit i bas veliko pojacanje da nisu bili ukupno takav krs. A isto je bio vec star.

Mislim da se razmemo. Ne zelim ja od njih sad tu napravit neku megamomcad. Ali kao sto rekoh trio Brekalo - livaja - Rebic bi bili veliki as makar ostatak ekipe bio skart.
    Rebic i livaja vec puno manje. Rebic mi je kocka. Ali kao sto rekohne volim vidjet da dovode takve igrace. Makar ukoliko od tih jacih ostane na rebicu sam totalno miran. Jer mislim da nam i sa njim nisu ni blizu nama.
    Puno manje drago bi mi bilo da dovedu Brekala i/ili Erlica.
  • Noel
    14.1k

Utvaram si da dovoljno kužim nogomet da mi je dosta jedna utakmica da vidim da se radi o vrhunskom talentu i igraču. Dečko će više radit razliku ove godine u HNLu nego Rebić u to sam siguran to nije nikakva mitomanija. Bude li dečec u glavi ostao dobar, bude li fokusiran 100% na nogomet, bude li imao dobru podršku struke u klubu bude li ga menadžer dobro vodio u karijeri, bit će top klasa igrač.
  • Crni86
    13.3k
    Pravilo velikih brojeva kaze da im se jednom mora poklopit.GeneralNapoleon

I to ce biti sreca.

Znas zasto im se ne poklapa jer su to sve vec ostvareni igraci koji su vec i dobrano zasiceni. Mislis ds jednog antu rebica boli k oce ki dignut pehar s hajdukom? Ili jednog rakitica? Nemaju takvi igraci glad i dodatnu zelju. Uz to vjerojatno podcjenjuju ligu sto dodatno smanji podrazaj i dobis ovo sta vidis.

Oni su i dalje kvalitetni ali kada treba tih 10% + ih nema jer su ravni i nisu motivirani. Imas i jako friski primjer nasih takvih igraca iz prosle sezone.
  • emilperska
    11.2k
    Ja bi usporedio rebicev dolazak s onim nikole kalinica.Crni86

Kalinic je dosao tocno 2 godine stariji.
    Kalinic je čista špica i dosao je kao populisticki transfer. Kalinic ni u jednom trenu nije bio planski transfer jer nitko nije lud igrati vecinu utakmice s njim i Livajom skupa. Tko igra s 2 napadaca.
    Dakle Kale je po svemu bio rotacija. I kao takav s 34 godine vidjelo se da u prvoj polusezoni da odskace od ostatka HNLa.

Rebic dolazi 2 godine mladi na najdeficitarniju poziciju u HNLu.
  • Marcinko
    773
    Isto kao što sam prije 7 dana napisao ovdje i bio siguran da će Rebić doći, tako sam isto siguran da Brekalo neće doći.
  • mosad
    1.6k
    Ma idu tovari na 20+ najebali smo…
  • Keyser Soze
    15.1k
    ukoliko Uremovic ode kaj se toplo nadamGeneralNapoleon

Raskinut mu je ugovor već
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.