• Milki1
    28
    Već vidim tucnjavu misica i rebica nakon prvog derbija na maksimiru.
  • deda
    46.1k
    Kad smo već kod toga mogao bi nam Krizy napravit neki uvod u sezonu da se malo upoznamo s momčadima. Moram priznati slabo sam informiran o situacijama u drugim klubovima.
  • NORTE
    24.7k
    Oni trenutno nemaju za papar dolje. To se znalo odavno ali trenutno je situacija još gora.FazeN

Mislim da oni neće skupit tih 500k za Marešića i tako pokušat sjebat Istru pred njihov meč koji se igra za 5 dana.

Rakitića je plaćao sponzor, lik se umirovio, sad vjerojatno neka slična šema s Rebićem.

Od svega nemojte zaboraviti bitnu stvar, mediji su još jednom dokazali da su pod njima. Niti jednu ponudu on s bliskog istoka nije imao, to naglašavaju da transfer uljepšaju, baš bi volio da ih se pita koji je to klub bio.FazeN

Znamo mi da su mediji njihovi i da im 11 ljudi radi u odjelu PR-a.
  • Krizy
    72.5k

Napisao sam rostere klubova i odigrane prijateljske.
    Sutra nakon posla ću ponešto napisati o svima :up:
  • Miro Vugrinec
    10.4k
    Igrač koji je apsolutno u teškoj silaznoj putanji u svojoj karijeri koji je u zadnjih 4 sezone u 89 ligaških nastupa zabio 6 golova ne može bit ozbiljno pojačanje ni za HNL. Sve ostalo kaj se pokušava gurnut pod taj transfer je tovarska mantra koju guraju godinama. Ovdje tu na forumu i neki "navijači" Dinama također guraju tu mantru.Noel

Sve 5 frwnde, ali Marko Pjaca i Bruno Petković su i u 7-8 godina po Italiji manje golova dali, pa znamo kako su prosli kad su se u hnl vratili. Ljudi uzimaju brojke iz ligi 5, kao da se radi o ligama ranga hnl.
    Pogledajte brojke Ivanuseca, Orsica, Petkovića, Caktasa, Ercega, Pjace, Livaje, Itd vani i usporedite ih s HNLom i to će vam sve reci o tome kakav je rang naša liga. Brojke u hnl se mogu uspoređivati s brojkama u najbolju ruku Češkom, a bliže Slovačkom, apsolutno nikako s ligama 5
  • FazeN
    6.8k
    Mislim da oni neće skupit tih 500k za Marešića i tako pokušat sjebat Istru pred njihov meč koji se igra za 5 dana.NORTE

Ma riješit će im netko tu lovu ne brinem ja, a uz to bitno je da Maresic želi k njima stoga taj transfer bi trebao biti ostvariv bez imalo problema.
    Sam dokaz da šiptara nisu platili fiksno, a duplo manje dođe govori o njima.
  • FazeN
    6.8k
    Pogledajte brojke Ivanuseca, Orsica, Petkovića, Caktasa, Ercega, Pjace, Livaje, Itd vani i usporedite ih s HNLom i to će vam sve reci o tome kakav je rang naša liga. Brojke u hnl se mogu uspoređivati s brojkama u najbolju ruku Češkom, a bliže Slovačkom.Miro Vugrinec

To je istina. Uz to treba reći da će Rebić kroz dresovima donesti dosta love također, to je bitna stavka isto, tu su pogodili sigurno. A na terenu jesu pogodili budemo vidjeli, kakav Rebić se pojavi.
  • Mali Zeus
    21.4k
    usporedbe ti nisu neke, počevši od godina pa dalje. Plus nije li bilo najavljivano da ce Rakitić pojesti tu i takvu HNL recimo?
  • Noel
    21.6k

Rebić je zabijao i u Njemačkoj i u Italiji. Ne čitaš uopće kaj pišem, Rebić nije bio loš igrač nego je zadnjih godina u apsolutno rapidno silaznoj putanji u svojoj karijeri i pitanje je jel on još može igrat minimum ozbiljnog nogometa. Dolazak u Hajduk je ista priča kao i dolazak Kalinića, Rakitića koji su pokazali da su bivši igrači, da su veterani i ne mogu radit razliku ni u Hnlu.
  • don
    20k
    ako ti smeta jednostovano preskoči i ne čitaj.

samo ti nastavi pisat :up:
  • Ritam Ulice
    3k
    buraz samo ti pisi sta imas. Mene zanima sve
  • don
    20k
    inače, Vučević je ovu sezonu najavia kao godinu stabilizacije. U toj istoj godinu su doveli Ivušića umisto mladog i perspektivnog Silića i 32godišnjaka Rebića za kojeg nas ne bi čudilo da sutra završi karijeru
  • Mali Zeus
    21.4k
    Topić na tribini je rekao kad se tek pojavila priča nešto u stilu da kad dođe da je automatski njihov najbolji igrač, ali da on u modeu zatvaranja karijere polako i da im takav luksuz ne treba.
  • OsamŠest
    7.6k
    Ako se Rebić došao zajebavat, neće dobro završit. Ako je spreman i ako dolazi igrat nogomet, bit će pojačanje. Mislim da je bedasto raspravljat o tome.

Sa Rebićem ili bez Rebića, vjerujem da ćemo imati dvoznamenkastu prednost ispred drugog.
  • Noel
    21.6k
    Idealno im dođe da napravi neki incident i da onda za još jednu lošu i sezonu bude on krivac. Sad kad nema Brune Marića mora netko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.