• Milki1
    3
    Već vidim tucnjavu misica i rebica nakon prvog derbija na maksimiru.
  • deda
    39.2k
    Kad smo već kod toga mogao bi nam Krizy napravit neki uvod u sezonu da se malo upoznamo s momčadima. Moram priznati slabo sam informiran o situacijama u drugim klubovima.
  • NORTE
    17.9k
    Oni trenutno nemaju za papar dolje. To se znalo odavno ali trenutno je situacija još gora.FazeN

Mislim da oni neće skupit tih 500k za Marešića i tako pokušat sjebat Istru pred njihov meč koji se igra za 5 dana.

Rakitića je plaćao sponzor, lik se umirovio, sad vjerojatno neka slična šema s Rebićem.

Od svega nemojte zaboraviti bitnu stvar, mediji su još jednom dokazali da su pod njima. Niti jednu ponudu on s bliskog istoka nije imao, to naglašavaju da transfer uljepšaju, baš bi volio da ih se pita koji je to klub bio.FazeN

Znamo mi da su mediji njihovi i da im 11 ljudi radi u odjelu PR-a.
  • Krizy
    59.5k

Napisao sam rostere klubova i odigrane prijateljske.
    Sutra nakon posla ću ponešto napisati o svima :up:
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Igrač koji je apsolutno u teškoj silaznoj putanji u svojoj karijeri koji je u zadnjih 4 sezone u 89 ligaških nastupa zabio 6 golova ne može bit ozbiljno pojačanje ni za HNL. Sve ostalo kaj se pokušava gurnut pod taj transfer je tovarska mantra koju guraju godinama. Ovdje tu na forumu i neki "navijači" Dinama također guraju tu mantru.Noel

Sve 5 frwnde, ali Marko Pjaca i Bruno Petković su i u 7-8 godina po Italiji manje golova dali, pa znamo kako su prosli kad su se u hnl vratili. Ljudi uzimaju brojke iz ligi 5, kao da se radi o ligama ranga hnl.
    Pogledajte brojke Ivanuseca, Orsica, Petkovića, Caktasa, Ercega, Pjace, Livaje, Itd vani i usporedite ih s HNLom i to će vam sve reci o tome kakav je rang naša liga. Brojke u hnl se mogu uspoređivati s brojkama u najbolju ruku Češkom, a bliže Slovačkom, apsolutno nikako s ligama 5
  • FazeN
    330
    Mislim da oni neće skupit tih 500k za Marešića i tako pokušat sjebat Istru pred njihov meč koji se igra za 5 dana.NORTE

Ma riješit će im netko tu lovu ne brinem ja, a uz to bitno je da Maresic želi k njima stoga taj transfer bi trebao biti ostvariv bez imalo problema.
    Sam dokaz da šiptara nisu platili fiksno, a duplo manje dođe govori o njima.
  • FazeN
    330
    Pogledajte brojke Ivanuseca, Orsica, Petkovića, Caktasa, Ercega, Pjace, Livaje, Itd vani i usporedite ih s HNLom i to će vam sve reci o tome kakav je rang naša liga. Brojke u hnl se mogu uspoređivati s brojkama u najbolju ruku Češkom, a bliže Slovačkom.Miro Vugrinec

To je istina. Uz to treba reći da će Rebić kroz dresovima donesti dosta love također, to je bitna stavka isto, tu su pogodili sigurno. A na terenu jesu pogodili budemo vidjeli, kakav Rebić se pojavi.
  • Mali Zeus
    18.9k
    usporedbe ti nisu neke, počevši od godina pa dalje. Plus nije li bilo najavljivano da ce Rakitić pojesti tu i takvu HNL recimo?
  • Noel
    14.2k

Rebić je zabijao i u Njemačkoj i u Italiji. Ne čitaš uopće kaj pišem, Rebić nije bio loš igrač nego je zadnjih godina u apsolutno rapidno silaznoj putanji u svojoj karijeri i pitanje je jel on još može igrat minimum ozbiljnog nogometa. Dolazak u Hajduk je ista priča kao i dolazak Kalinića, Rakitića koji su pokazali da su bivši igrači, da su veterani i ne mogu radit razliku ni u Hnlu.
  • don
    14.7k
    ako ti smeta jednostovano preskoči i ne čitaj.

samo ti nastavi pisat :up:
  • Ritam Ulice
    1.2k
    buraz samo ti pisi sta imas. Mene zanima sve
  • don
    14.7k
    inače, Vučević je ovu sezonu najavia kao godinu stabilizacije. U toj istoj godinu su doveli Ivušića umisto mladog i perspektivnog Silića i 32godišnjaka Rebića za kojeg nas ne bi čudilo da sutra završi karijeru
  • Mali Zeus
    18.9k
    Topić na tribini je rekao kad se tek pojavila priča nešto u stilu da kad dođe da je automatski njihov najbolji igrač, ali da on u modeu zatvaranja karijere polako i da im takav luksuz ne treba.
  • OsamŠest
    5.9k
    Ako se Rebić došao zajebavat, neće dobro završit. Ako je spreman i ako dolazi igrat nogomet, bit će pojačanje. Mislim da je bedasto raspravljat o tome.

Sa Rebićem ili bez Rebića, vjerujem da ćemo imati dvoznamenkastu prednost ispred drugog.
  • Noel
    14.2k
    Idealno im dođe da napravi neki incident i da onda za još jednu lošu i sezonu bude on krivac. Sad kad nema Brune Marića mora netko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.