• Batigol86
    233
    Znao sam i prije da decko nije bas inteligentan i drago mi je da je ovim istupom to potvrdio po ko zna koji put. Jako cesto kod mnogih sportska inteligencija na terenu nije u ko-relaciji za zivotnom.

Puna podrska Bobanu u sredjivanju kluba te treneru i ekipi na terenu. Trebat ce strpljenja i zivaca jer stakori cekaju prvi krivi korak da izgmizu.
  • Mlađi referent
    13.7k

@Noel

Dabac zapisničar, Stojković ovakav-onakav, pripreme 45 dana, ovaj vraća pare ovom, prstom prema vratima, raskidi iza leđa.

Ponavljam, Petković je danas očito bio pakostan, ja osobno vjerujem da se prosrao za neke stvari. KAD bi bila istina, meni bi ovakav način vođenja kluba bio seljački. To nema veze s demokracijom - odnosno, demokratskim ustrojstvom kluba.
  • Dinamo-SB
    498
    Poanta je i dalje ista. Prenjeo mu je neko drugi. Znaci ni Bruno ne moze biti 100% siguran da je to istina jer nije čuo svojim ušima od Bobana. Ipak je to iznjeo u podkastu i koristi kao argument za pravljenje sebe zrtvom. Taman da je istina sto Bruno prica,to su smijesni neutemeljeni argumenti kad ti netko kaze da mu je netko nesta rekao i nitko ih nikad ne koristi ko je ozbiljan covjek. Ako se branis/raspravljas koristi ono sto sigurno znas i sto ti je Zvone osobno rekao i na temelju toga gradi svoju obranu,a ne na temelju gore spomenutog te da je Boban diktator i da ima bipolarni poremecaj te ovo za Stojkovica. Sve sto su međusobno pričali,prema Bruninim riječima, je apsolutno Boban u pravu po meni. Uostalom da nije, nešto mi govori da Petko ne bi kmečo na podkastu. Ego mu je povrijeđen ,a naletio je na puno pametnijeg čovjeka od njega. I da.. Zvone ni jednom riječju u medijima nije uvrijedio i obezvrijedio Petka. Nazalost za Brunu to ne mozemo reci. Klasican primjer povrijeđenog ega od strane Brune.
  • Facke
    6.4k
    Dragi ljudi moji moram reci da sam se bas iznenadil na to kakve je izjave Bruno denes dal. Kad je bil nigde v nogometu, kad se je mucil v Italije mi sme ga zeli i dali mu punu podrsku i sansu. Pune sme mi ko klub njemu dali i on nami ko igrac.

Njegove izjave prema Dinamu i Bobanu nisu vredu. Da tulke mores srati po klubu de si nedavne igral, teri je svake tvoje musice trpel je stvarne tulke niske da nemam ni reci za te.

Saki novi igrac teri je dosel v Dinamo je pohvalil Bobana , pohvalit viziju i plan Bobana i onda se najde Bruno teri sere po Bobanu. Uz to moram reci da sto posto verujem Bobanu i njegovim izjavama v slucaju Petkovic/Pjaca.
    Za Zvoneta bi del ruku v vatru.

Uz to , kak se je Zvone mogel lepe dogovoriti s Misicem? Tu nije bil nikakuv problem. Al Josip je jedostaven decke , s sela , i dober decko terumu je obitelj na prvume mestu.
  • nwankwo646
    653
    [img]http://Man-from-the-given-image-depicted-as-a-note-taker-in-a-meeting-room.png Zapisničar Dabac
  • Jos-Optimus
    6.7k
    ako ti nisi očekivao drugačiji stav većine, onda znaš što smo mi od tebe očekivali?
  • OsamŠest
    5.9k
    Naglasio sam nekoliko puta da je za mene Bruno Petković igrački možda i najbolji i najveći igrač Dinama u novijem dobu. Isto mislim i dalje.

Nakon ovog intervjua, mogu samo reći - doktore Zvone, uspješno ste obavili operaciju odstranjenja tumora našeg kluba (i ne mislim samo na Petkovića).

Dinamo je zdrav!
  • NitkoBitan
    29.7k
    Dabac zapisničarMlađi referent

Vjerojatna sala. Bakrar je Dabcev potpis, cisto sumnjam da bi zapisnicar imao takve ovlasti. Uostalom Zvone je rekao da 4-5 ljudi u klubu analizzira svakog igraca, a tu je i Dabac.

Stojković ovakav-onakavMlađi referent

Da, divlji igrac koji nema definiranu poziciju, neki dan se vecina Zonasa slozila s tim, zato se i zahladuju odnosi sa Loksom jer skoluju sve vise takticki neskolovanih igraca. Kacavenda i Stojkovic najsvjeziji i nsjbolji primjeri. Uz taktiku tu je i problem sa ozljedama ligamenata igraca iz Lokse, nema jednog da ih nije strgao.

ovaj vraća pare ovomMlađi referent

Vrlo snazna pretpostavka.

prstom prema vratimaMlađi referent

Prstom prema vratima igracu koji je rekao "tišina tamo" desetinama tisuca navijaca, OBOŽAVAM ovaj potez. Boban dobro zna za tu situaciju.

raskidi iza leđa.Mlađi referent

Bruno je trazio 7,8 dana za razmisljanje, Bobanu je ocito trebalo manje i bez drugog razgovora. Klub iznad igraca uvijek. Pogotovo iznad ovog sarlatana.
  • ElDorado
    5.1k
    Netko je već tu točno napisao. Lik ima klasični narcisoidni poremećaj.
    Uostalom ako se nakon sastanka Boban predomislio možda je i on došao do nekih dodatnih informacija, možda je i Petković još dodatno nešto laprdao.
    Inače smiješni detalj, rekao je nešto u stilu da je Boban izvrnuo oči što je dokaz da ima bipolarni?! O majketimile
  • rokikaciga
    3.4k
    Uostalom ako se nakon sastanka Boban predomislio možda je i on došao do nekih dodatnih informacijaElDorado

Vidio je Brunin LoL account
  • Ludovic IX
    9.4k
    Dinamova demokracija je u tome da ti i ja odaberemo onu osobu koja ce bit odgovorna svojim imenom za svoj rad u dinamu. I ako ne bude, da ju možemo promijeniti kad dodje vrijeme.

Ja ne želim demokraciju da 10 baba vodi dinamo jer to smo zapravo imali lani i dobili kurac. Zvone je glavni i odgovorni i njegova glava je na panju sad ove sezone pa ako bude dobra, stavlja ju opet na panj početkom iduće.

On je taj koji mora znati dali su ljudi oko njega dovoljno sposobni da ih poslusa ili ce ići protiv njihovih mišljenja. U tom slučaju, njegova odgovornosti postaje i veća. Al ne vjerujem ni 1% u to da on o svemu odlučuje bez da saslusa sve. Da je njegova zadnja, tome se i nadam.
  • kajsitilud
    846
    IMG-3321.jpg

Za one koji su zaboravili Bobanovo misljenje o Stojkovicu. Uopce ne sumnjam da ce nam Stojke bit jedan od glavnih igraca ove sezone.
  • Noel
    14.1k
    Bruno Petković je baš pokazao da mit novinara prijatelja iz pušioničarske sobe o tome kako je iznad prosječno inteligentan čovjek je pao u vodu.
  • Georg Koch
    6.3k
    Petko je toliko htio ostati da mu je menadzer cca 2 mjeseca prije kraja sezone rekao javno kako ce ici na kraju sezone.
    Kristalno jasno.
    Zvoni podrska do kraja, nadam se da cemo se bezkicmenjaka na svim razinama rjesiti.
    A kvazinavijaci opet biti najglasniji u ulici.
  • San Lorenzo
    20.3k
    Aj da je ostalo samo na obračunu s Bobanom, ali ono uvlačenje Dabca i Stojkovića je pokazalo o kako se malom čovjeku radi.
    Jel se Brunek malo zamislio kako to da se Teofil nije našao pod Bobanovom diktatorskom čizmom, kako to da su izlazna vrata poljubili on sa svojih 70% izostanaka, Ademi 'izlazim s terena u 15. minuti' i Rile koji nakon pola sata ima ruke na koljenima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.