• tp1997
    1.8k
    Meni je osobno baš zanimljivo da se ti javljaš, s obzirom da si mjesecima napadao svakoga tko je imao išta za reći protiv svetog Brunčeka.

Sad kad je svima jasno da je birao utakmice, i da nikada nije mislio biti profesionalac, zanima me što njegovi branitelji imaju za reći.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Bruno je Dinamu donio jako, abnormalno puno. Njegovi ispadi nemaju veze s njegovim doprinosom. Drago mi je da te zanima, mene recimo ni najmanje ne zanima što ti misliš jer su ljudi kao ti uvijek isti, samo napadaju i seru pa misliš da si pametan kada nekad ubodeš, ignorirajući činjenicu da si fulao 25 puta prije toga. Ja navijam za Dinamo i nije mi problem shvatiti i priznati kad igrač zasere, meni je Dinamo na prvom mjestu.
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Petkovic je mala lijencina kojoj je Zvone stao na vaginu pa si je sredio podcast da se isplace u javnom prostoru. Ispao je najobicnija curica. Ovako uvlacit suigrace u cijelu pricu moze samo jadnicak a ne kapetan najveceg i najtrofejnijeg kluba u povijesti Hrvata.
  • don
    14.7k
    Meni je osobno baš zanimljivo da se ti javljaš, s obzirom da si mjesecima napadao svakoga tko je imao išta za reći protiv svetog Brunčeka.tp1997

možda zato jer je jedan od rijetkih ovdje koji se ne drži jednog stava ka pijan plota i koji će, sasvin san siguran i ako Boban bude kriv za sportski (ne)uspjeh kriviti i njega a ne nosit roze cvike poput dosta ljudi ovdje.
    Čovik navija za KLUB DINAMO a ne za pojedinačne ljude.
  • ElDorado
    5k
    Najveća žrtva ovog ispada ni kriv ni dužan ispao je Stojke.
  • pešća
    471
    Mnogi zaboravljaju uvodno kratku konferenciju Bobana prije službenog dolaska u klub. "Neće vam lako bit samnom."

Dobrodošli u realnost. Za uvrijeđene frajle i mimoze su namijene neke druge adrese a ne Podcast Inkubator.

Gledao sam i Bibanov intervju od početka do kraja i Brunin od početka do kraja i mogu reć da je Bruno sve to više primio srcu, čak i previše. Ovakvih situacija koje je on opisao ima mali milijun u svijetu nogomet pa 99% tih igrača ne plače po medijima nego šuti i trpi, ide dalje. Mislio sam u prošlosti da je Bruno socijalno inteligentan ali sam se prevario, prvo Trg pa ovo. Isključivo kognitivna inteligencija, ostalo propuh.
  • rokikaciga
    3.3k
    A Dabac? Kaj mislis da je lako imat istreniran takav smjesak?
  • ElDorado
    5k
    a i on. Za to sam potpuno siguran da laže jer Boban nije lik koji će tako ponižavati ljude. Znači dve lagane bombice. Jedna razjebe momčad a druga upravu.
  • Gringo
    377
    možda se odseli u Krapinu kod Dadića :)
  • tp1997
    1.8k
    A prva linije obrane je predvodnik Armade na ovom forumu, to dovoljno govori
  • don
    14.7k
    edit: neda mi se raspravljat s tobon, izbrisat ću.

A prva linije obrane je predvodnik Armadetp1997

bit ću i ove godine ako dođe takva situacija, ne brini, i one tamo, i one iza.
  • Ritam Ulice
    1.1k
    Kuje ce lajat, a misevi ce htjeti izgmizat iz rupa. Zato Zvone samo sjeci, rezi, dekapitiraj, odstranjuj i ne osvrci se.
  • Thor
    385
    Petko, uz sve cestitke i zasluge koje si mogao benificirati u buducnosti kao jedan od najboljih igraca kluba, da si samo znao prihvatiti raskid uzet pare, sutiti oko svog povredjenog ega, zahvalio se otisao uz naklon i pljesak.... posrao si ovom gluposcu od intervjua koji je na razini Zbogom pameti, i koji ti je zalupio vrata ne samo zasluzenog respekta postignutog nego i tome da ako ikad u bliskoj buducnosti dodjes na domaci teren kao igrac bilo repreznetacije (iz koje ionako mislim da si out) ili kako god drukcije dobijes salvu zvizduka i pljuvanja koja se nece ni u promilima mjeriti sa onima koje je dobio repretativac Ivan na Poljudu. Bas si nepametan i taj tvoj ego treba kucu samo za sebe. Bas me zanima.kaj bus ostvario u turskoj!? :vomit: sretno Bruno dalje u zivotu.
  • NitkoBitan
    29.6k
    Nakon poraza od Lokomotive doma u utakmici koju je odigrao za kurac i nakon koje je ronio lazne suze kapetan nam igra igrice do 3 ujutro.

Dan prije kljucnog sastanka isto igra igrice do jutarnjih sati i laze kako nije mogao spavat cijelu noc.

I mi bismo takvom nemotiviranom, fizicki nespremnom i nediscipliniranom igracu trebali davat milju eura godisnje i kapetansku traku? :vomit:

Zvone je napravio ispravnu stvar i ono sto se nitko nije usudio napravit osim kamatara. Izlaz prema vratima i bok.

Screenshot-2025-07-29-00-29-00-760-com-android-chrome.jpg
  • Orc123
    12.7k
    Vidim stranicu podcast inkubator i citam komentare odispod i jedan pise pod nazivom Kapetan Amerika da hvala im sta su dali priliku Bruni da pokaze kakvo je zlo uslo u klub, nesto u tom smislu. Otvorim profil i vidim lika kako profilna sa Zdravkom i kao stovatelj lika i djela Mamica. Pa jel to moguce da je nas bivsi forumas Capetan America ili je to previse i za njega cak? Iskreno ja mislim da nije On ali .,.....taj se zove Kapetan Amerika a ovaj se zvao Capitan America...jel samo puka slucajnost ili.......
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.