• Papastrumf
    17.9k
    Aha, znači kada netko tvrdi da Boban sigurno ne slaže momčad Kovi, onda je to ok jer je pozitivno mišljenje, a kada ja tvrdim suprotno, onda se mene napada zbog mojeg mišljenja jer je negativno.Izet Hajrović

Razlika je u tome sto ti iznosis misljenje, a ja iznosim cinjenice.
    Imas takodjer pravo na misljenje da je zemlja ravna ploca, ali cinjenica je da nije.
  • Georginho
    235
    Bome na moje pozitivno iznenađenje ogromna većina fejs komentatora popljuvala Brunu žestoko
  • Mali Zeus
    18.8k
    uz dužno poštovanje ni ti ni zona niste relevantni da donesete sud o tome.
  • marcio amoroso
    43.8k

Nije on nestabilan. Jednostavno željan pažnje, a kako je ne može dobiti pametnim upisima nego samo kad drobi gluposti onda udara samo kontre.
  • Izet Hajrović
    6k
    pa ok, zato sam i napisao mišljenje.
  • vjeko1701
    16.8k
    Aha, znači kada netko tvrdi da Boban sigurno ne slaže momčad Kovi, onda je to ok jer je pozitivno mišljenje, a kada ja tvrdim suprotno, onda se mene napada zbog mojeg mišljenja jer je negativno.Izet Hajrović

Ako je to ono kaj ti si izvukao iz mog odgovora onda mi je jako žao. Ako tebi u životu nije jasno da ne možeš širiti svoje teorije kao činjenice bez da uz njih pridodaš bilo kakav dokaz, ne mogu ništa drugo. Ti nisi to stavio kao mišljenje već kao sigurnost, da citiram:

Vama je normalno da Boban bez trenera odlučuje tko će igrati, a tko ne?Izet Hajrović

Međutim, ovdje se stvorio kult Bobana takav da se bilo kakva kritika prema njemu definira kao laž, a sve što on napravi je savršenstvo pa makar ispao lažov i čovjek s figom u džepu.Izet Hajrović

Sad pričaš sa mnom, nađi mi jedan post u kojem sam nekritički uzdizao Bobanove poteze. Jedan.
  • IceMan
    3.3k
    Čak i (ako je sve ovo istina) mi je Zvone postao i još simpatičniji nakon ovog.

Od čega se ti imaš odmoriti? :rofl: :rofl:

Kaj je da je, top fora :lol:
  • Izet Hajrović
    6k
    nisam stavio odgovor na tvoj post, ovo za kult najmanje ide tebe, ti si još najviše neutralan od većine, sorry ako si se pronašao konkretno u tom dijelu.

da, da, pročitao si me. Eto, posljednje 2 godine nije bilo problema kad sam kritizirao ono što je bilo mišljenje većine, ali sada sam ja jako željan pažnje jer kritiziram ono što nije u skladu s mišljenjem većine. Sve što sada radim je s ciljem da kao Izet Hajrović sa Zone uništim Dinamo. Dajte se uozbiljite i prihvatite da ne vlada jednoumlje, barem mislim da ne bi trebalo vladati.
  • marcio amoroso
    43.8k
    da, da, pročitao si me.Izet Hajrović

Znam čitati ljude.
  • Ritam Ulice
    1.2k
    Ovaj sto siri lazi o Bobanu i Kovacevicu zasluzuje ban. Nevjerojatno.
  • plavi72
    1.6k
    A šutnja je često(ne uvijek,naravno) pametan potez,moj Petko što ti ovo sve treba ?
  • Marktwain
    676

Zakucavanje u stilu Franje Arapovića Amerima na Olimpijskim igrama. :grin:
  • mrgud
    490
    Taj Cannavaro nije normalan.Otkud njemu pravo da traži od igrača da su profesionalniji,da se važu i zdravo hrane
    Kakav tiranin :rofl:
  • modri-kibic
    681
    A očigledno mu sadašnja demokratska garnitura u klubu niti malo ne odgovaraToni90d

I većini igrača koji su ovo ljeto napustili klub.
  • rokikaciga
    3.4k
    Fabio je i pretjerao kaj se tiče ishrane. Bezglutenska sranja, cikle i šta se već nije spominjalo. Daj nemoj me jebat.

Sad ćemo još i Fabija ispričavat, najveći neznalica na klupi od Peteva. Perković je ispao majstor znalac nakon Cannavara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.