• Dudu 9
    831
    Što je Orša skrivio pobogu?
  • Noel
    14.1k

Meni je pišanje po klubu kad izjaviš da nema većeg kluba od Dinama pa malo nakon toga na ponudu sigurnog drugoligaša Southamptona zoveš Zdravka i moliš da nagovori u klubu da te proda. Nije ni blizu ispao šupak ko Petković al je ispao jako bedast. Niti je igrao u Southamponu dogodila mu se tužna i teška ozljeda u Turskoj gdje mu je karijeru pokušao spasit bivši trener i onda nakon neuspješne rehabilitacije se nudio opet Dinamu na kraju preko medija.
  • Orc123
    12.7k
    Da i ja nesto napisem. Ovaj Podcast je previse bio i za mene cak.....bez rijeci sam, a to su fakat rijetke situacije. Ovo nije trebalo ni Petku, ni Dinamu par dana prije pocetka sezone pogotovo ne jer Petko nije okaljan od strane Zvone i Dinama i razlaz je bio korektan i tako se trebalo i zavrsiti. Ovo ispalo ko kad se djeca posvađaju u vrticu pa se doma tuze tati i mami.......trebalo je ostati na onoj Gospodstini, a nije.
    Bezveze, totalno bezveze.
  • Jay
    2.2k
    Slušam i ne vjerujem, kakvo ponižavanje i kako mi je čovjek pao u očima.
    Bipolarni poremećaj, komentira utakmice preko tjedna i onda je vikendom predsjednik kluba, diktatura umjesto demokracije (zanimljivo da mu to prije Proljeća nije bio problem)...

Zaboravio je par sitnica poput trakavica i ucjena oko svojih odlazaka u svakom ljetnom prijelaznom roku. Ili izjave njegovog managera u trenutku kad smo treći na tablici da Bruno odlazi iz kluba. Možemo i o broju propuštenih utakmica ove, ali i prošle sezone. Pada mi na pamet još 7 stvari, ali čemu pljuvati nekoga na način na koji je on večeras napravio.

Što se tiče kašnjenja, na BITNE sastanke se iz poštovanja dolazi 10-15 minuta ranije.
    A kad te Boban pita želiš li konačno biti pravi kapetan i vođa kluba koji toliko voliš i koji ti je dao sve, nema se tu šta razmišljati.

Ove komplekse kako je njegova generacija najveća u povijesti kluba, kako je Ademi najveći ikad... Ne mogu, imam osjećaj da će mi trebati par dana da sve ovo probavim.

... ostajemo samo Dinamo i mi.
  • ElDorado
    5.1k
    Ne kužim kaj su pripreme Kebaba fakultativne? Lik dodje iz pripickine, posere se po Bobanu i vrati nazad? Bas cudno. Ne znam jel ja jedini u njegovoj spiki prepoznajem Tarzanov narativ? Isto naglasava rijeci, ista intonacija i eksplikacije.
  • Jurki
    18.6k
    Ove komplekse kako je njegova generacija najveća u povijesti kluba, kako je Ademi najveći ikad... Ne mogu, imam osjećaj da će mi trebati par dana da sve ovo probavim.Jay

Njegova generacija je najveca u 21.stoljecu (za sad).. to je tocno, ali nije najveca u povijesti kluba.
    Jbg nemres biti veci od generacije koja je osvojila KVG da se postavis na trepavice.
    Nekoliko proljeca, bez obzira na to koliko smo ih dugo cekali, 1/4 EL (svaka cast na tome) ali nemre biti veca od osvajanja KVG-a.
    Moras stvarno biti glup da ides tak nekaj izjaviti.
  • Common Sense
    1.2k
    ... ostajemo samo Dinamo i mi.

I Zagorac!
  • ses86
    46

I ako Bog da veliki Theophile
  • ‘nuladva’
    183
    Sta se ovime dokazalo? Rekao je i sam da nije spavao, a ne da je buljio u zid ili plakao u jastuk.Pacho

Ovim se dokazalo da u podcastu laze i prica kako nije mogao spavati zbog izgubljene titule pa je zato kasnio, stvarajuci dojam da mu je stalo, dok je pravi razlog kasnjenja nedostatak profesionalnosti i postovanja prema Zvonimiru Bobanu.
  • Doktor Kunić
    5.2k
    Mislim da nikome od nas ujutro neće biti potrebna kava za obavljanje građanske dužnosti na wcu nakon ovog večeras, laku noć
  • BBB Sibenik
    6.1k
    PODRŠKA BIPOLARNOM!
  • rokikaciga
    3.4k
    Nekima od nas niti prije spavanja

Živjeli!
  • Orc123
    12.7k
    Nakon ovog podcasta necu moc oka sklopiti, zato odoh igrat LOL barem do jedno 5h, iako nemam blage veze koji je to kurac ali to zna ovaj drugi Ja. Jel sam onda ja Bipolaran ili je to moj Aler ego!?....tko ce ga vise znat.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    Definitivno on i Tarzan na istom tečaju za obraćanje medijima bili, svaki naglasak i odgovor im je istim tonom, gestikulacijom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.