• skener
    5.4k
    Petković je došao u podcast da bi objasnio razloge svog odlaska iz Dinama i zašto se nije dogovorio s Bobanom.

Nakon što je prepričao što je bilo na sastanku zaključak je da je to gotovo identična priča koju smo nedavno čuli od Bobana.

Kakve veze u toj priči Boban-Petković imaju Dabac, Stojković, Ademi, Pjaca itd itd? Zašto njih ubacuje?

Reci zašto se nisi dogovorio s Bobanom, zašto nisi pružio ruku?

Samo i jedino je to pitanje na koje je trebao odgovoriti
  • Crni86
    13.3k
    Samo i jedino je to pitanje na koje je trebao odgovoritiskener

Ili zasto ga p… od stjelje to nije pitala? Mogo je stjelja fino bit objektivan i pitat ga pa dobro zas to nisi prihvatio, ali neeee. Veliki dinamovac stjelja ga cucla ispod stola
  • darko-ivk
    41
    Tovari su jedva dočekali ovako nešto da bi popljuvali Bobana i trenutno stanje u klubu...
  • Gringo
    377
    Da je sa druge strane bio pravi novinar Bruno bi dobio set ozbiljnih i škakljivih pitanja i odmah bi počelo mucanje i kraj priče.
  • ElDorado
    5.1k
    ne bi on došao ozbiljnom novinaru
  • Masto
    4
    jedini je voditelj muco sinoć i gubio glas
  • ElDorado
    5.1k
    Kako god kad netko laprda to što je Petković izrekao onda se voditelj treba ograditi a ne ponavljati ‘u jebote’
  • Gringo
    377
    hehe, a to je klasika kod njega. Al vjv je i on bio šokiran koliki je Brunči egocentrik.

Mislim da bi razgovor bio kvalitetniji da je sa druge strane sjedio Filip Brkić.
  • rokikaciga
    3.4k
    Trebao je Rale sjest nasuprot Brune kao onomad ispred glave :lol:
  • Crni86
    13.3k
    Zasto petko nije upitan kako ide tuzba protiv nacionala za clanak o kamatarima?

Nesto nema vise info oko tuzbe, sve utihnulo.
  • NitkoBitan
    29.6k
    To je Raletu bilo prakticki samoubojstvo. Strmoglav pad od tog trenutka, pogotovo imajuci na umu da je sam jednom rekao da ga nece nikad nece ugostit.

A i zeznuli su koncept kojeg su rekli da ce se drzat da gosti njima dolaze u studio.
  • rokikaciga
    3.4k
    Pa kad je dosao na intervju pod gasom, nepripremljen i glava je radio s njim kaj je htio i tjerao ga u kurac a ovaj kao pizdica to trpi.
  • don
    14.7k
    bilo je pitanje u vezi toga, reka je nešta u smislu da će bit
  • Masto
    4
    lik je neprofesionalan i inace a ovako jer su si dobri je jos manje objektivan
    Brkic je trebo jer je vodio i s petkovicevim menadžerom razgovor
  • ksapi
    5.3k
    Ja cu reci samo jedno - pricali smo tokom borbe protiv zlocinaca u klubu da treba pocistiti sve do zadnje cistacice, a svlacionica ocito takodjer treba biti ukljucena. Odlaskom senatora mislim da smo dosli dosta blizu toga i ja sam miran oko buducnosti kluba.

712d6e3d-96e1-4794-bbbb-7f8ed169c824.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.