• Pacho
    2.8k

Sta se ovime dokazalo? Rekao je i sam da nije spavao, a ne da je buljio u zid ili plakao u jastuk.
  • Dzgšb
    1.7k
    Što nije progovorio koliko je novaca zaradio u Dinamu ,kad je toliki poštenjak i kad ide sve iskreno. Egomanijak
  • Mali Zeus
    18.8k
    Brate mili ako ne spavaš cijelu noć onda ne kasniš, dođeš i ranije valjda.
  • Dadox
    584
    da me zove predsjednik uprave firme u kojoj radim dolazim pola sata prije i čekam ga.Zakasniti na razgovor o budućnosti je jako loša poruka.
  • Dudu 9
    831
    Nisam ni ja spavao nakon poraza od Istre, Gorice i iksa protiv Lokomotive pa sam svejedno došao na vrijeme na posao drugo jutro.
  • rokikaciga
    3.4k
    Malo sam išao kopat. Ne zbog zlobe već zbog znatiželje.

Kad smo natamburali Belupo 5-0 igrao je do pola 5 ujutro

Nakon Lokse je igrao do 3 ujutro

Nakon Varaždina je igrao do 3 ujutro

Između ne igra baš toliko često da bih rekao da je ovisan o LoL-u.

Očito da najviše igra kasno u noć nakon utakmica.

Kome se da uspoređivat datume i utakmice i LoL profil neka gleda, ja ne planiram. I ovo je previše za 23h navečer i radni dan :lol:
  • shameless86
    434
    frend mi salje kak mu poznanik valjda skoro svaki dan do rano ujutro igra igrice s brunom
  • mosad
    1.6k
    Iva u izlazak dok Bruno čuva kući dicu i igra igrice
  • JMastermind
    873
    Iako se ima štošta za komentirati, dvije stvari ću samo reći.

Prva je da je se Bruno konstantno postavljao kao da je veći od kluba. Govor na trgu, njegovo "mogu kako hoću, ionako ne mogu bez mene" ponašanje, ucjenjivanje ponudama radi boljeg ugovora, i tako dalje. Sad mu je Zvone (okej, na mozda podosta grub način, ali ja osobno volim takav no bullshit pristup) pokazao da nije tako i vidi vidi, ego se rasuo kao kula od karata i sad se puca iz svih oružja. Ako je već pričao o poremećajima osobnosti, neka se pogleda u ogledalo i prizna si da svi njegovi obrasci ponašanja daju školski primjer narcisoidnog poremećaja.

Druga ja ta da ako je zakasnio na sastanak (krajnje nebitno jel grindao LoL ili bio u separeu), ja ga ne bi ni pustio na razgovor a kamoli mu nudio kao Zvone. Doći negdje na vrijeme uistinu nije problem, moraš samo odlučiti i tako napraviti. Pobrinuti se da stigneš. Ja na svaki odgovor dolazim 5 ako ne i 10 minuta ranije, jer kašnjenjem pokazuješ nepoštivanje tuđeg vremena (odnosno, smatraš da je tvoje vrijeme vrijednije od tuđeg) a time i nepoštivanje te osobe kao takve. Ovako, bitan je samo on i njegovo. Egoistično. Narcisoidno.

Nitko nije veći od Dinama. Ni ja. Ni vi. Ni Zvone.

A pogotovo ne Bruno Petković.

Hvala na svemu lijepome, i marš u pizdu materinu.
  • rokikaciga
    3.4k
    Valjda Jerko čuva dicu, Iva u izlazak a Bruno na LoL?
  • Paggini
    61.2k
    Sta se ovime dokazalo? Rekao je i sam da nije spavao, a ne da je buljio u zid ili plakao u jastuk.Pacho

A kak se uzme. Slažem se s tobom, ali da ja dodjem na razgovor s direktorom o svojoj buducnosti, kasnim na razgovor, kažem da nisam mogao spavati zbog neuspjesnog projekta, on izvadi moje halanje LOLa do tri ujutro hahah, ne mogu mu baš reći "a sta sam trebao piljit u zid"
  • Noel
    14.1k
    Oršić i Petković su sve legendarno na terenu svojim ponašanjem izbrisali iz većine Dinamovih navijača. Jedini svjetionik je Olmo koji i dalje ljude nagovara da dođu u Dinamo iako nema nikakve koristi od toga osim navijačke.
  • Jurki
    18.6k
    Hvala na svemu lijepome, i marš u pizdu materinu.JMastermind

Gem, set, meč.

Oršu nebi stavljal u taj koš, jer jebiga imaš jednom u zivotu priliku nastupiti u najjacoj ligi svijeta. Tak da se njegov odlazak u Southampton moze i opravdati.
    Za Olma kaj si napisal.. slazem se u potpunosti.. covjek i dalje dokazuje koliko mu je vazan Dinamo, bez obzira na to kaj on od toga nema apsolutno nista. Vec nam zeli samo pomoci.
  • Mali Zeus
    18.8k
    kaj je Oršić kriv?

Ok otišao je al nije se poslije popišao po klubu ili nesto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.