Aha, znači kada netko tvrdi da Boban sigurno ne slaže momčad Kovi, onda je to ok jer je pozitivno mišljenje, a kada ja tvrdim suprotno, onda se mene napada zbog mojeg mišljenja jer je negativno. — Izet Hajrović
Aha, znači kada netko tvrdi da Boban sigurno ne slaže momčad Kovi, onda je to ok jer je pozitivno mišljenje, a kada ja tvrdim suprotno, onda se mene napada zbog mojeg mišljenja jer je negativno. — Izet Hajrović
Vama je normalno da Boban bez trenera odlučuje tko će igrati, a tko ne? — Izet Hajrović
Međutim, ovdje se stvorio kult Bobana takav da se bilo kakva kritika prema njemu definira kao laž, a sve što on napravi je savršenstvo pa makar ispao lažov i čovjek s figom u džepu. — Izet Hajrović
A očigledno mu sadašnja demokratska garnitura u klubu niti malo ne odgovara — Toni90d
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.