• hardek
    5.3k
    Da, jer bi se Stjelja suprostavio Petku. Inače je poznat po tome
  • tp1997
    1.8k
    Jako je zabavna ova situacija. Boban priča jedno, Petković drugo. Svatko nekritično vezan uz jednog ili drugog.

Bit će materijala za čitati ovih dana.
  • IceMan
    3.3k
    Kako god, ovo su danas ozbiljne optužbe iznesene i očekujem da se Boban ili klub ograde, ili bar demantiraju ovo.
  • Crle
    1.2k
    Cannavaro ih je "tjerao da budu previše profesionalni".

Dalje ne treba.
  • FazeN
    184
    Ja se ne slažem. Nadam se da Dinamo neće uopće reagirati na ove stvari, to je najpametnije.
  • Paggini
    61.1k
    Kako god, ovo su danas ozbiljne optužbe iznesene i očekujem da se Boban ili klub ograde, ili bar demantiraju ovo.IceMan

Apsolutno protiv.

Ako neki prozvani pojedinci imaju potrebu iznijeti """svoju stranu priče"""", neka to rade, ali da se klub oglašava zbog navoda Petka o Bobanu, Dabcu, Stojkovicu, Mamiću, ovome, onome je ne neozbiljno, nego nakaradno
  • Izet Hajrović
    6k
    Aha, znači kada netko tvrdi da Boban sigurno ne slaže momčad Kovi, onda je to ok jer je pozitivno mišljenje, a kada ja tvrdim suprotno, onda se mene napada zbog mojeg mišljenja jer je negativno. Ja nisam nikakav insajder, nikada nisam niti bio i normalno je da vi drugi imate drugačije mišljenje, forum valjda i služi da budu različita mišljenja, pozitivna i negativna, a vrijeme će pokazati tko je u pravu. Kada netko podmuklo kaže da smo mi, koji smo ovdje na strani Petkovića, mamićevci, onda je to isto valjda ok. Nitko nije iznad Dinama, niti Boban, niti Petković. Međutim, ovdje se stvorio kult Bobana takav da se bilo kakva kritika prema njemu definira kao laž, a sve što on napravi je savršenstvo pa makar ispao lažov i čovjek s figom u džepu.
  • Paggini
    61.1k
    ovdje se stvorio kult Bobana takav da se bilo kakva kritika prema njemu definira kao laž, a sve što on napravi je savršenstvo pa makar ispao lažov i čovjek s figom u džepu.Izet Hajrović

Pa onda se, čovječe Božji, makni s foruma ako ti toliko jebeno smeta taj fiktivni kult
  • IceMan
    3.3k
    Možemo mi nagađat detalje, ili vjerovat ovome ili onome, al činjenica zvao se netko Boban ili Petko, al ajmo čisto odgovoriti jednu stvar sebi samima :

Klub i igrač imaju ugovor, igrač Dinama je plaćen kao cijela liga zajedno x2, jedan Petković vrijedi kao 7 igrača Rijeke koja je postala prvak…. Istina i ne igra uvijek novac ALI

Čekajte malo dečki, pa niste valjda mislili da će sve ovo proći bez posljedica, i da ćemo ruku pod ruku dalje tjerat isto ?

I tu sva priča staje o Bobanu i Petkoviću.
  • Noel
    14.1k

Ako je itko stvorio kult Bobana to ste vi koji ga stalno pljujete i vaši prijatelji "novinari" koji namjerno stalno trube o GNK Bobanu a ne Dinamu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Inače otkad je Petković najbolji igrač u povijesti Dinama?

Inače za kolegu gore, Boban slaže momčad za trenera, što je tu tako ekstravagantno? To je kao nešto negativno? Zamisli, PU zapravo i SD slaze momcad po želji trenera. Koji k.

Netko bi pomislio da kolega baš ne voli Bobana.
  • Crle
    1.2k
    Jel vama stvarno ispod radara prošla njegova izjava da je u klubu gdje se igra profesionalni nogomet Cannavaro njih "tjerao da budu previše profesionalni"?

E pa ova izjava pokazuje sve to tko je krivac za zadnje dvije sezone i zašto smo u padu. Dobro je da je i očišćena svlačionica jer to više nije bio profesionalni klub, nego ekipa sa kvarta koja se skupila i postavlja svoja pravila.
  • Izet Hajrović
    6k
    moje mišljenje, a i mišljenje Zone do jučer. Anketa je rekla svoje.
  • Crusades
    17.3k
    Jebi ga, ne vole svi ciklu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.