• mlinchica
    3.5k
    Imamo i mi našeg Nikolu Kalinića.
    Samo je ovaj “naš” slovio kao pametan.

Ovo je potpuno razočaran čovjek koji si još nije uspio stvarno, ali baš stvarno priznati da je sam kriv za to kaj mu se dogodilo.
    Treba vremena za to ali je ipak odlučio odmah izaći van sa svim pa je valjda (ili će postati) svjestan da će i pojesti to kaj je poslužio.
    Ali da ide još govoriti kaj je netko drugi pričao o drugim igračima, djelatnicima, to je razina birtijaškog trača.

Niti je ono na trgu bilo gospodski (kako su ga mnogi opravdavali) tako niti ovo nije “legendarno”.
    Ovo je razina niskobudžetnog piskarala.
    “On je meni ovako rukom…. On je okrenuo očima…”
    Baš loše. To se tak ne radi… ali ne čudi me.
    Zeznuto je kad te netko jači skine s trona.
    Samo, veliki ljudi se povuku dostojanstveno, a neki drugi se popiške po sebi.

Nije on niš poljuljao s ovim, niti naštetio Dinamu.
    Nakon ovakvih izjava, on je nebitan više.
  • miro
    7.1k
    Do subote ćemo ovo zaboraviti.Bosskovitz

Nadam se da si u pravu, ali iskreno sumnjam
  • crophantom
    1.2k
    nedo Bog kiksa u subotu, ne da se neće zaboraviti, nego ce krenuti tesko orgijanje.
    A i da kiksamo u 14. Kolu tek naci ce se neko ko ce reci, a Petka ste tjerali...
  • Paggini
    61.1k
    Do subote ćemo ovo zaboraviti.Bosskovitz

Zaboravit ćemo sve ovo ako pobijedimo. I nastavimo pobjeđivati.

Jedina istina među svekolikom javnosti u Dinamu je uspjeh. Ako budemo jebeni - Zvone je sve rekao na mjestu, Petko klošar. Ako ne budemo - sve je Petko rekao, nitko ga nije slušao.
  • PetkoDaniOršaGol
    422
    Mislim da hoćemo. I ovo za Stojketa, okrenut će to naši na motivaciju, letjet će po terenu u inat večeras izrečenim proljevima...
  • Droljo
    19.5k
    Pogrjesili su i jedan i drugi.Pacho

Nisu. Ako si dinamovac kakvim se predstavljaš prešutit ćeš neke stvari (sve da su se i desile). Nećeš svoj ego stavljati ispred kluba iz kojega si otišao svojevoljno. Budeš i iz jebene turske drukao za nas a ne 5 dana prije početka sezone srao govna. Nek si ga pljuga
  • Pacho
    2.8k

Mogao je i Boban preskociti taj detalj. A posto svi znamo da se radi o inteligentnom covjeku, ne mislim da mu je to samo tako izletilo.
  • ses86
    46

Doktorski napisano
  • Bosskovitz
    18.2k

Moglo nam se dogoditi da uđemo u neki negativan rezultatski niz i onda da dođe ovo gostovanje, pa Antolić, pa Mamić i lešinarenje... ovako je intervju pred početak sezone, realno ovo igračima i svima u klubu može samo poslužiti kao motivacija, i već u nedjelju ćemo pričati samo o utakmici - kako smo bili dobri ili kako smo bili u loši, tek će ovaj one-man-fan-club Brune Petkovića čučati u prikrajku i čekati neki kiks da nas podsjeti da se to ne bi desilo s mitskim likom Motiviranim Spremnim Petkovićem. Taj Petković je Petković o kojem on sada priča, Petković za kojeg su se navodno zanimali Barca i Bayern. Petković koji je otišao iz Dinama je Petković koji nije uspio pronaći bolji klub od Kocaelispora.

Ok, ispucao se u podcastu, pokazao je koliko je dobro kaj više nije ovdje i koliko je ego igrao ulogu u svlačionici i to je to. Idemo dalje.
  • Droljo
    19.5k
    Idemo daljeBosskovitz

Da. Ubit osijeka pa dalje redom. A seratori neka seru!
  • Ere86
    241
    tako je i svima lekcija za ubuduće kolko je varljivo ikoga okivat u zvijezde i dizat možda i iznad kluba jer je on eto kao nesto nas zadužio. Igrači odlaze uprave prolaze.....
  • jakov1
    748
    Mislim da su ove uvrede na racun Petkovica veca sramota od njegovog gostovanja.

On je decko koji nikad u zivotu nije radio nista osim sutanja lopte, 6 godina je u Dinamu bio na vrhu svijeta, ispunio sve svoje snove, masno je zaradivao, zivio kao bubreg u loju, ali u zadnjih godinu dana mu se urusila karijera. Ne znam kako se ljudi ne mogu staviti u njegove cipele i shvatiti kolicinu frustracije i ogorcenosti kad iz Dinama i LP zavrsis u Turskoj i vjerojatno na sudu kad ti ne isplate placu. Svaki izlazak, svaka piva i cigara, svako zabusavanje na treningu ga je dovelo do ove tocke i Bruno zna da je on jedini krivac za takav rasplet, a njegovi istupi to pokazuju.

S druge strane, forumasi imaju svoje zivote odvojene od Dinama, nikakav ulog ni posljedice i nije mi jasno od kud onda potreba za vrijedanjem nekog tko nam je donio toliko radosti.
  • Marktwain
    676
    Srce mi se cijepa zbog njegove sudbine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.