• FazeN
    184
    Pozdrav, slalo mi se znam, većinom ništa dobro haha hvala na dobrodošlici
  • ElDorado
    5.1k
    jbtga nisu bas toliko ludi iako mi je ovaj Marlboro isto komedija. To se netko zajebavao
  • Droljo
    19.5k

Fake News. Dobrodošao!
  • FazeN
    184
    hahah hvala, također pozdrav za tebe Kutinu i Škrlet!
  • Bosskovitz
    18.2k
    Prestanimo se pretvarati u Hajduk.The Undertaker

Tek sad vidim ovo i zaista pretjeruješ. Nit je Hajduk izmislio priopćenja, nit je izmislio marketing, nit je izmislio članove, nit je izmislio desetke drugih stvari koje su krenuli u Hrvatskoj raditi 10 godina prije nas ili ih rade toliko opetovano da ih neki vežu uz njih ili ih netko doživljava kao "hajdučke".

Oni kmeče da bi sačuvali svoje fotelje od vlastitih navijača i prikrili nepostojanje rezultata svog rada, mi probleme rješavamo. Nekad nažalost i priopćenjima, kad već ne ide drugačije.

Oh da, poznata hajdučka ucjena cijele ligePaggini

Doslovno imaju nevjerojatnu moć, u 24 sata od priopćenja ljudi koji ne mogu Marića smisliti kreću navijati za njegov ostanak samo da vide kaj će splitski avengersi napraviti sljedeće.
  • NORTE
    17.9k
    Isti izvor koji je prenio kako ce tovarii reagirat za marica ako se uslisi nasa zalba, sada navodi kako tovari razmisljaju o ne igranju prvog kola ukoliko se marica ne makne.Crni86

:heart:

Oni razmišljaju o tome hahaha :rofl:
    Naravno da će igrat, jer si ne žele pucat u nogu.
    Doduše, gazda ljubiša žele da budu ružni, prljavi i zli (to već jesu) pa nije skroz nemoguće i da krene tim putem.
  • Gemišt86
    82
    @FazeN

Ček ček, jel to čuveni Faze sa Fejsa ili je samo netko napravio pseudoprofil? I nemoj me lagat u odgovoru
  • don
    14.7k
    nek si ti nama živ i zdrav :cheer:
  • Doktor Kunić
    5.2k
    @FazeN mislim da će ti @Dani Olmić postat novi najbolji prijatelj iz inboxa! Dobrodošao!
  • Dani Olmić
    1.9k
    Welcome home @FazeN :pray:
  • Droljo
    19.5k

Rehabilitacijski centar Zona dinamo uspješno 'ispravlja' insajdere jednog po jednog... Onaj talijan je na vrijeme pobjegao pa se nije do kraja 'izliječio'...
  • ElDorado
    5.1k
    Poblentavio je od komentara na FB pa je došao malo u pitomiju okolinu
  • Gemišt86
    82

Misli da je prerasao FB i da je spreman za ozbljine igrace na zoni hehe, cijenim ambiciju
  • FazeN
    184

Pozdrav svima, čuo sam se s nekim ko stoji iza Zona instagram profila te mi je omogućio registraciju, zahvaljujem. (Čak sam evo čitao sva pravila da ne prekršim što jer mi je napomenuto nešto haha)

Prije svega ja stvarno moram reći da nisam nikakav insajder, te to nisam nikad tvrdio, dapače. Ili što su mi slali kako bi neki rekli miki maus insajder

Ja nisam bio dosad član foruma, znao sam da postoji, ali dosta ljudi mi je slalo screenshotove vrijeđanja ovdje mene jer me se smatra insajderom nekim, što nisam uopće. Ja samo imam dostupan izvor nekih informacija i onda podjelim jer medijska šikarenja su postala užas.(Čak mi je jedan profil ugašen kad sam ih krenuo demantirat stalno..)
    Prihvaćam u početku je to bilo malo škakljivo i svašta nešto, ali s vremenom sam upoznao više ljudi i pouzdanije stvari su postale i sve provjerenije i sigurnije.

E da OVO MORAM SPOMENUTI dosta mi je isto slalo poruke kao "da sam k, a ne Miro i Haza" ja nisam imao pojma što to znači haha pa su mi rekli da je to netko s foruma i upisao sam imena u "search" i stvarno postoje ljudi i to dobro pouzdani haha

Ja sam dolazim na forum u miru kako bi rekli hah, da razmjenim malo mišljenja s vama i budem član da vidim kako ovo sve funkcionira i želim pozdravit sve vas, te bolje vas našao.
    Fun fact: Ovo je prvi forum ikad da sam ušao, a nisam nešto ni mlad heh

( I da mislim da mi je Dani Olmić već najbolji prijatelj, u inboxu je on meni odavno, svaki dan me pitao za Miereza ako je to on, pretpostavljam da je haha legenda)
  • skener
    5.4k
    svaki dan me pitao za Miereza ako je to onFazeN

Olmić za Miereza?? Ma neeeee, nema šanse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.