• Crni86
    13.2k
    slazem se, ali nije li upravo pod idejom trenutacnog predsjendika no- hajduk odbio igrat onaj derbi u maksimiru?
  • NKDZ86
    4.9k
    koji djetinjasti likovi s tim priopćenjinjima i mi i oni, dajte rješite problem interno sa hnsom, a ne ovako jer se stvara mržnja i netrpeljivost bezvze....
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Ja da sam HNS cekao bih to prvo kolo i ukoliko ne igraju bi upisao 0:3 za Istru. Pa onda nakon tog prvog kola, neovisno o tome igrali oni ili ne, maknuo Marica :lol:
  • Izet Hajrović
    6k
    baš bih želio da odluče ne igrati prvo kolo pa da im se piše 0:3. Boli briga i nas i HNS, jasno je zašto je Tadić obrisan i nitko osim sudačke komisije nije bio za njegov povratak, druga stvar je što nesposobnjakovići iz HNS-a nisu u stanju pročitati dvadesetak imena na listi. Meni isto Marić nije simpa tip, ali jasno je ko dan bilo da će se vratiti ako je suspendiran samo na određeno vrijeme. Gdje su bili do sad? Zašto nisu odlučili ne igrati utakmicu kada su bili u borbi za naslov? Jedno je sigurno, njima se s ovim zahtjevom ne smije popustiti.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Da, ali tada smo ih ja mislim šibali već 10 plus bodova i to je ona naša invincible sezona bila. Sada bi ne samo imali 0:3 u prvom kolu nego i još minus 3 boda za kaznu, praktički u prvom kolu se izbacit iz utrke u ovoj sezoni
  • ElDorado
    5.1k
    Inače na muralu Sliškoviću stavili su logo Marlbora a logo Kapejota im je promakao
  • Mlađi referent
    13.7k

Inače Baki je oprošteno veličanje Mamića, fascinantna mi je ta selektivna memorija kod njih
  • Paggini
    61.1k
    Kapejota im je promakaoElDorado

Ali navodno im treba para za ugovor Richteru, pa su ovako prebili Tommyevu milostinju

Ba5T2zw.jpeg
  • Crni86
    13.2k
    zato jer nisu imali aduta vise nikakvih…

Oni su sada ti koji rade bespotreban pritisak, odnosno kako je kolega napiso: ukoliko sad njihovom zahtjevu (koji je aposlutno drugacija prica od naseg) ne udovolje, ispada opet dinamo- hnsf mafija itd.

To je jasno kao dan da oni koriste ovu situaciju. A hns ima sada odlicnu priliku da ih zakuca na pod. I to uzivo na obracanju kustica. Fino razdvojis ta dva slucaja objasnis, a onda prozoves hajduk za radenje bespotrebnog pritiska i gdje su bili 5 mjeseci.
  • Dadox
    584
    ja sam uvjeren da je sve dogovoreno prije i da je pripćenje dogovoreno.Sumnjam da bi oni tak reagirali nakon par sati da nisu imali pripremljeno.
  • Dadox
    584
    Mislio sam da će Bobanov dolazak primiriti strasti među klubovima,ali me Ljubin dolazak odmah uvjerio u suprotno.
  • ElDorado
    5.1k
    ne znam jel se zajebaješ ali nema tommy reklame samo bijeli dres
  • FazeN
    184
    Očekujte velik broj objava na Fejs i instagram stranicama vezanih za Hajduk. Rečeno im je od nekih ljudi(ili kako ih Hajduk pristojni naziva suvlasnika) da rade pritisak objavama dok god HNS ne odgovori, žele stvoriti i imati sliku da javnost je zgrožena Marićem i odlukom HNSa.

(Imam i screenshotove)Sinoć u 22:49 sam dobio poruku da Kustić ne vidi razlog da se makne Marić koji je odradio svoju kaznu. To 24sata nisu izmislila danas. Zato se još iz HNSa nisu oglasili jer ne vide zašto bi ga morali maknuti (iako ja sam stava da njemu mjesto u našem nogometu nije), te još nema objave.
    Sad tim znanjem ukoliko promjeni stav i ukloni Marića to je čist dokaz da su pali pod pritisak i popustili Hajduku.
  • Noel
    14.1k

Dobar dan dobrodošli gospon Faze. Čuli smo o vama puno ovdje..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.