• FazeN
    119
    Kako da se ne sjećam, tu sam izginuo jer su mi tvrdili(kao s Mierez/Bakrar slučajem) da Pjaca ostaje, prihvatit će sve što mu se nudi, ne zanima ga lova, i paf dođe sastanak Pjaca ode. Jer Dinamo ga je htio ostavit meni je tako rečeno, što je Boban kasnije i potvrdio, ali eto.

Omašio sam i s Theom kad spominješ da dodam, njegov ugovor nije bio dogovoren tad još uvijek, kontakt iz Francuske sa starim klubom, Theo bi i ošao tamo da Dinamo nije dao ugovor, jer se nije htio još umiroviti.
    Nisam ja bez greške normalno, sad sam malo stao na loptu i pišem kad sigurna bude potvrda, kad obe strane se dogovore jer uvijek u zadnji tren može nešto iskočiti. (Npr ovaj slučaj s Zajcom gdje su ga Turci izradili na mladog majmuna, obećali sve, kad ono prc, ništa od love možeš džabe otići)
  • Droljo
    19.4k

Slobodno ti napišeš da je 90% dogovoreno...
  • Izet Hajrović
    6k
    Screenshot-20250728-191244-Facebook.jpg

Djeca preuzela službenu stranicu.
  • bbb medimurje
    4.2k
    sve ocekivani, to je mentalni sklop mafijaskog odvjetnika
    u njegovom mozgu mamic jos uvijek drma hns-om, repkom i dinamom
  • rokikaciga
    3.3k
    Nek objave video gdje pjeva tovarske pjesme.
  • nwankwo646
    648
    Eno u glasniku i Uremovićev raskid
  • don
    14.7k
    Zvone, nadan se da učiš iz svojih grešaka.
  • skener
    5.3k
    Oni su stvarno na službenom profilu kluba, 28.7.2025.godine objavili fotografiju Brune Marića i Zdravka Mamića?

Nije bolest sve što boli
  • Droljo
    19.4k
    Mamić se dosta pomladio u Hercegovini..
  • FazeN
    119
    Iako mediji tvrde da Richter u Hajduk je riješen to nije istina. Mainz ga želi prodati a Hajduk želi prvo posudbu(jer ne mogu platit čovjeku plaću logično) i žele da Mainz plaća cca 25% plaće. Što švabama šište jaja za takav deal, nije ništa dogovoreno još
  • Zagreb1992
    2.5k

Bruno Marić je isto govno kao i to smeće sa slike .HNS je jedini krivac za ovo stanje i ne rade ništa po pitanju da se dovede to u red kako treba.
  • Keyser Soze
    15.1k
    Tovari su fascinantni, očekuju dolaske Brekala, Rebića i Erlića, objavljuju priopćenja i slike za Brunu Marića, a nemaju za papar i igraju utakmicu sezone za 3 dana.
  • hardek
    5.3k
    Jel ovo realno? Pa ovdje samo fale heštegovi #izbornik #izbornikovifenovi jer ovo ne može biti stvarnost
  • Mihael2305
    213
    Ma daj ovo je teška sramota sta radi admin tovarije, treba ih zbog ovakvih ispada poslat najniži rang nogometa ko šibenik, pa nek se j*,

Vjv se svim tovari diže kifla kad admin napadne hns

Nit obraza nit srama...
  • dzis
    1.1k
    Tovari se nasladuju sa ovim cirkusom i misle da su bitni. Nije njima do nogometa i sporta. Znaju da ne mogu parirat na terenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.