• Noel
    13.8k

Nije to uopće upitno. Nek ga maknu. Al ako ga maknu moraju onda opet za neuspješnu sezonu okrivit pumpaće lopti.
  • don
    14.6k
    Prvenstvo nije ni počelo, ali zato su počeli pritisciCrusades

sad me još više iznervira naš apel pomoći jogurtu, neprocjenjivo debilan potez.

ne tribamo bit gospodski klub prema stoci. Ako im brod tone, tribamo bit zadnji u ligi koji ćemo ruku pružit. Sekta jebena.
  • ksapi
    5.2k

Pa nek krive koga hoće, ali ovo je legimitam zahtjev, kao i naš par sati prije
  • Keyser Soze
    15k
    Javio se i Bernard Jurišić: "Tri sata je trebalo HNS-u da uvaži zahtjev Dinama.

Vidjet ćemo koliko će mu trebati da uvaži zahtjev Hajduka."

:vomit:
  • Hnlovac
    2.7k
    neka bero razmisli o uvazavanju zdrave prehrane i prestanku skrolanja na mobitelu do 6 ujutro da rjesi te vreće od podočnjaka
  • Mali Zeus
    18.8k
    nadam se cijelu vječnost.
  • gaTeDZG
    1.9k
    Isti dan na takvu objavu ponavljaju "dobar dan svima, posebno Adrionu Pajazitiju" kad su ga potpisali, nešto u tom stilu... Guba ostaje guba, neka se (ne) vade iz govana u koja su sami upali, to im želim - po zasluzi.
  • Kumerle
    867
    Slažem se da je tip koji je falsificirao VAR snimke i pustio u javnosti na pressici kao vjerodostojne diskreditiran i kompromitiran i kao takav nema što raditi u poslu koji bi trebao biti sto posto ispravan i nepristran.

Po meni je legitiman zahtjev i ne trebaju nam takvi tipovi poput jednog i drugog.
  • Noel
    13.8k
    Bilo bi super da Bruno Marić sam podnese ostavku i postane šef pumpaćima lopti.
  • Keyser Soze
    15k
    Ja se nadam da će HNS maknuti Marića, garantiram milijun posto da tovari ne žele da ga se makne kako bi pokazali licemjerstvo HNS-a, a ako ga maknu neće znati šta dalje.
  • Jos-Optimus
    6.6k
    i Pandža od Lovrena
  • Bosskovitz
    18.1k

Baš tvrdo komunističko razmišljanje - svima jednako: “Uvazili ste jedan njihov zahtjev, jedino fer bi bilo da sada uvažite i naš. To što se i sadržajno i formalno radi o posve neusporedivim stvarima je nebitno - iedan njima, jedan nama”.

Da se razumijemo - Marić je toliko mutan lik da ga želim što dalje od hrvatskog nogometa, kao realno i svu tu tovarsku kliku. Našla krpa zakrpu. Ali ne spominjite naše ime i ne petljajte nas u svoje bitke nit pokušavajte iskamčiti svoje mrvice preko svjetskih presedana koji se prebijaju na našim leđima.
  • Keyser Soze
    15k
    Zato i kažem, ako ne smjene Marića prikazat će to na način "aha njihovo jeste, naše niste" kao djeca u vrtiću.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Jurišić ne bi bio Jurišić da ne piše populistički i da ne uvuče nas u 90 posto objava, na ovaj ili onaj način. E i da se ne obračunava s komentatorima na razini djeteta od 9 godina.
  • NitkoBitan
    29.5k
    Sad nek Dinamo pita ako je drzava dala Hajduku 3 milijuna eura za obnovu Poljuda zasto je Dinamo sam snosio trosak obnove poslije potresa.

#dvostrukikriterij
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.