• Noel
    25.7k

Nije to uopće upitno. Nek ga maknu. Al ako ga maknu moraju onda opet za neuspješnu sezonu okrivit pumpaće lopti.
  • don
    22.6k
    Prvenstvo nije ni počelo, ali zato su počeli pritisci — Crusades

sad me još više iznervira naš apel pomoći jogurtu, neprocjenjivo debilan potez.

ne tribamo bit gospodski klub prema stoci. Ako im brod tone, tribamo bit zadnji u ligi koji ćemo ruku pružit. Sekta jebena.
  • ksapi
    9.1k

Pa nek krive koga hoće, ali ovo je legimitam zahtjev, kao i naš par sati prije
  • Keyser Soze
    21.3k
    Javio se i Bernard Jurišić: "Tri sata je trebalo HNS-u da uvaži zahtjev Dinama.

Vidjet ćemo koliko će mu trebati da uvaži zahtjev Hajduka."

:vomit:
  • Hnlovac
    8.2k
    neka bero razmisli o uvazavanju zdrave prehrane i prestanku skrolanja na mobitelu do 6 ujutro da rjesi te vreće od podočnjaka
  • Mali Zeus
    22.2k
    nadam se cijelu vječnost.
  • gaTeDZG
    3k
    Isti dan na takvu objavu ponavljaju "dobar dan svima, posebno Adrionu Pajazitiju" kad su ga potpisali, nešto u tom stilu... Guba ostaje guba, neka se (ne) vade iz govana u koja su sami upali, to im želim - po zasluzi.
  • Kumerle
    3.6k
    Slažem se da je tip koji je falsificirao VAR snimke i pustio u javnosti na pressici kao vjerodostojne diskreditiran i kompromitiran i kao takav nema što raditi u poslu koji bi trebao biti sto posto ispravan i nepristran.

Po meni je legitiman zahtjev i ne trebaju nam takvi tipovi poput jednog i drugog.
  • Noel
    25.7k
    Bilo bi super da Bruno Marić sam podnese ostavku i postane šef pumpaćima lopti.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Ja se nadam da će HNS maknuti Marića, garantiram milijun posto da tovari ne žele da ga se makne kako bi pokazali licemjerstvo HNS-a, a ako ga maknu neće znati šta dalje.
  • Jos-Optimus
    13.8k
    i Pandža od Lovrena
  • Bosskovitz
    21.5k

Baš tvrdo komunističko razmišljanje - svima jednako: “Uvazili ste jedan njihov zahtjev, jedino fer bi bilo da sada uvažite i naš. To što se i sadržajno i formalno radi o posve neusporedivim stvarima je nebitno - iedan njima, jedan nama”.

Da se razumijemo - Marić je toliko mutan lik da ga želim što dalje od hrvatskog nogometa, kao realno i svu tu tovarsku kliku. Našla krpa zakrpu. Ali ne spominjite naše ime i ne petljajte nas u svoje bitke nit pokušavajte iskamčiti svoje mrvice preko svjetskih presedana koji se prebijaju na našim leđima.
  • Keyser Soze
    21.3k
    Zato i kažem, ako ne smjene Marića prikazat će to na način "aha njihovo jeste, naše niste" kao djeca u vrtiću.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Jurišić ne bi bio Jurišić da ne piše populistički i da ne uvuče nas u 90 posto objava, na ovaj ili onaj način. E i da se ne obračunava s komentatorima na razini djeteta od 9 godina.
  • NitkoBitan
    40k
    Sad nek Dinamo pita ako je drzava dala Hajduku 3 milijuna eura za obnovu Poljuda zasto je Dinamo sam snosio trosak obnove poslije potresa.

#dvostrukikriterij
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.