• Paggini
    60.7k
    Bilo bi jako smiješno da 5 godina nakon tražimo naknadu za obnovu da nam se uplati na račun i onda kupimo Miereza :cool:
  • Mali Zeus
    18.8k
    Jesu kupili tu tendu za 2 milje već?
  • veselko tenžera
    4.9k
    Teren, teren, teren, teren i samo teren!!!
    Tu treba gaziti i ostaviti ih što dalje čim prije. Čim su blizu stvore gadnu kaljužu u javnom prostoru, a tu se snalaze, (kao) svinje u blatu.
  • NORTE
    17.9k
    Javio se i Bernard Jurišić: "Tri sata je trebalo HNS-u da uvaži zahtjev Dinama.

Vidjet ćemo koliko će mu trebati da uvaži zahtjev Hajduka."
    Keyser Soze

Oni uspoređuju prvoligaškog suca koji sudjeluje u opasnim radnjama s njihovom navijačkom skupinom (suvlasnici kluba) s njihovom netrepeljivošću prema drugom bivšem sucu koji ima nekakvu funkciju u sudačkoj organizaciji.

Suvlasnici fritulaškog kluba, nije vam to isto.
  • Izet Hajrović
    5.9k
    Čitam to "priopćenje" tovara ovdje i trebalo mi je neko vrijeme da skužim da je to stvarno službena reakcija kluba. Koliko su jadni, ne mogu vjerovati. Takav stil pisanja, kao da je to pisalo neko histerično dijete od 4 godine kojemu su roditelji uzeli igračku. Psihijatrija.
  • Dadox
    575
    upravo tako! Dok su blizu stvaraju kaljužu,a kad se odmaknemo bave se sobom i kolju međusobno.
  • The Undertaker
    8.5k
    Zar je Boban izgubio broj Kustića pa da ga nazove prije priopćenja? Znam da Boban ne može sve ali zabrinjava nedostatak strateškog razmišljanja u klubu. Znam da je priopćenje prije svega namjenjeno domaćoj publici odnosno pokrivanju leđa prema BBB ali se ovo moglo napraviti i da vuk bude sit i da koza bude cijela.
    Prestanimo se pretvarati u Hajduk. Mi smo Dinamo, mi ne kmečimo i ne izdajemo priopćenja već trebamo biti i raditi tamo gdje se odlučuje i kad se odlučuje.
  • Keyser Soze
    15k
    mi ne kmečimo i ne izdajemo priopćenja već trebamo biti i raditi tamo gdje se odlučuje i kad se odlučuje.The Undertaker

Gdje smo kmečali? Povratak Dadića na listu sudaca je skandal i nema veze sa samim suđenjem na terenu. Radimo najviše od svih u ligi da budemo dobri na terenu, ali na ovakve stvari se mora reagirati.
  • Blaz
    400
    Hoce li se vise ovom smradu stat na kraj? Na sve sto se u klubu napravi , on ima jebenu kontru i pravi se pametan.
  • Paggini
    60.7k

Buraz, sad se već fkt prenemažeš zbog prenemaganja samog po sebi.

Ovo nije priopćenje o nesviranom penalu, ovo je slučaj koji se nije dogodio u svijetu nogometa i suđenja, apsolutni skandal i trebalo je pokazat da Dinamo će se izjasniti kao što i treba, kakvo jebeno kmečenje.

Jel ti ne misliš da bi Real šutio da La Liga vrati suca koji jr Barceloninim navijačima drukao lokacije krpa i vozio se s njima na gostovanja?

Daj se dobij stari malo
  • Crusades
    17.1k
    Prestanimo se pretvarati u Hajduk.The Undertaker

Prestanimo nas non stop uspoređivat s tim debilima.

Jebote, kaj god da napraviš, evo vas sa hajdukom i jogurtom.

Ne smiješ brojku članova objavit, odmah će skočit petorica - to i tovari rade.

Ne smiješ reklamirat nešto iz fan shopa - to i tovari rade.

Ne smiješ nešto napisat o navijačima - to i tovari rade.

Ne smiješ priopćenje napisat - to i hajduk radi.
  • Keyser Soze
    15k
    Ja mislim da je najbolje vratit se u vremena kad nije bilo članova, fan shopova, marketinga i kad se nitko u klubu nije zauzimao za navijače. Samo da ne budemo ko jebeni tovari jel.
  • Paggini
    60.7k

Malo nas je i previše na tekmi, to tovari rade, oni idu na te stadione
  • The Undertaker
    8.5k
    Poanta smjene Brune Marić nije u njemu već tko će doći umjesto njega. Marić, kakav god jest, nas neće pokrasti. Sad je u elitnu skupinu opet promoviran jedan sudac iz Benkovca. Koliko ih sada ima iz Dalmacije? Najednom su otkrili žilu talenata ili pak, dok mi pišemo priopćenja, netko radi u pozadini?
  • Crni86
    13.1k
    Sad je u elitnu skupinu opet promoviran jedan sudac iz Benkovca. Koliko ih sada ima iz Dalmacije?The Undertaker

E vidis majstore ovo je kmecanje.

Sudac iz benkovaca je fenomenalno odsudio sve proslosezonske derbije. A na ovaj nacin na koji ti razmisljas upravo oni dole to rade i kmece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.