• Noel
    13.8k
    Lik koji piše svoj OiB i privatne podatke na Zoni nas sigurno ne zajebava. Koja je druga varijanta u glavi dotičnog, neznam...

ili se nebi htel mešat.
  • Bruh
    1.1k
    Razmišljajući o integraciji obrazovnog sustava s realnim sektorom sjetih se :angry: kako bih mogao po crni čaj jer ga nemam doma. I obučem kratke narančaste hlače i neku zgužvanu majicu za spavanje i zapičim se prema Sparu.Majki2111

Ovak neš bi očekivao u zločinu i kazni ne na zoni
  • NitkoBitan
    29.5k
    Lovac u zitu, odnosno Dubravi.
  • Majki2111
    4.1k
    Ne znam ekipa kaj da vam velim. Više mene čudi kaj vi niste imali nešto slično. Pa vjerojatno čak i jeste, al je to toliko tajnovito da nije vrijedno jedne teme Šanka. Na forumu stroga anonimnost, nema druge... :monkey:

Na šanku sam objasnio jednu svakodnevnu situaciju koja nema veze s Dinamom i nogometom. Čemu čuđenje?
  • Dinamosaur
    2.4k
    Jesi se ti dokopao unutrašnjosti? Kak je bilo? Jesi našao šumicu ili si išao na štinjan?Droljo

Sparkali se blizu kolodvora, kod birca Birra, bez problema i bez placanja. Poslije ipak otisli na kupanje u Štinjan. Okupali se, more toplo, nakon sat-dva sam se dobio ko da nisam nista pio i odlucio da bez spavanja zapicimo doma. Prazna cesta, tak da smo oko 6h vec bili doma.Usput, hvala tebi na preporuci kao i kolegama @Mandelinho @Kujtim Shalla @Tvrdica McTvrdi
    Koncert za mene savršen, bas uzivancija. Dobra set lista, ozvucenje, ma sve top.
    Puno mi je bolje ovako na otvorenom nego u dvoranama, zapalim cigaru kad hocu a i konobar stalno donosio pune nosiljke hladne pive (5eur).
    Sama Arena pojacava dozivljaj neceg posebnog.
    IMG-20250727-WA0000.jpg

I kak bi rekal Ciro, utvaram si da sam zasluzan za Marinu, kao i ekipa koja je stajala uz mene. Pred kraj koncerta, nekih2-3 pjesme prije Marine, smo se poceli derat izmedu pjesama ko krelci-Marinaaaaa :lol: daj Marinuuuu
    Kad je pocela urnebes, jer sam se vec bio pomirio s time da ju ne budu odsvirali.
    https://streamable.com/srhv3k
  • OsamŠest
    5.9k
    Više mene čudi kaj vi niste imali nešto sličnoMajki2111

A ono, nije baš da idem po crni čaj, pa kupim dvije glavice zelja..
  • Droljo
    19.3k

Jebeno! Baš super. Trebao si smještaj neki piknut dan dva da se odmoriš kao čovjek.
  • Ivdzo11
    8k
    Kakvo more pored Ramskog jezera :grin:
    IMG-20250727-WA0010.jpg
  • Droljo
    19.3k
    I mini piva :lol:
  • Ivdzo11
    8k
    a kod nas ti je u 90% kafica mala piva.... Nije kao u Hrvatskoj gdje je rijetkost mala piva
  • Droljo
    19.3k

Pa jesu oni normalni!?
  • ZGV
    3.6k
    Ekipa bok.
    Ima li netko tko renta neku pristojnu kucicu po suvislim cijenama na poziciji Mrežnica, Kupa, Korana?
    Hvala
  • ZGV
    3.6k
    Dobar izbor po ljeti ako cijena prati velicinu boce.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    U Beneluxu su male pive standard, normala. Na stadionu u Heerenveenu sam dobio jos manje pivo, u onoj maloj plasticnoj casi. To ti je Europa :lol:
  • javolimtebejako
    2.7k
    živili s velikom pivom

PXL-20250727-165212037.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.