• Droljo
    19.2k
    Koji je taj?
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Mladi veznjak iz Senegala, Marić ga je doveo koliko se sjećam iz nekog senegalskog kluba i Bjelica ga je poveo na mini pripreme tijekom reprezentativne stanke u listopadu, odigrao par prijateljskih i to je to. Bio je na dvojnoj registraciji u Kustošiji pa je igrao i Drugu NL. Izgledao je čak dobro u tim prijateljskim utakmicama iako po tome nije moguće dati neki konkretniji sud o njemu.
  • Sbkbbb
    404
    ma ja sam onda nesto pomisa, siguran san bio da smo mi bili u nekoj kombinaciji s njim.
  • rokikaciga
    3.3k
    Moguće, ali mi ne zvoni u glavi takva kombinacija. Možda se nešto na forumu provlačilo u to vrijeme
  • CastAway1986
    3.6k
    Fallou Faye je djelovao zanimljiv zadnji vezni onih par prijateljskih utakmica, ali očito nismo klub koji daje šansu mladim igračima iz Afrike od kojih bi mogli u budućnosti višestruko profitirati poput Sazburga , Nordsjaellanda i jos dosta klubova pogotovo iz Skandinavije
  • dumitrumitu
    1.6k
    Meni je kod njega jedino bilo zanimljivo koji ga menadžer gura u dinamo. Izgledao je kao da Dino Perić igra zadnjeg veznog.
  • CastAway1986
    3.6k
    ma.ono malo sto sam ga upratio nije lose odigrao..Vrijeme ce pokazati hoće li biti ista od njega!
  • Jurki
    18.6k
    očito nismo klub koji daje šansu mladim igračima iz Afrike od kojih bi mogli u budućnosti višestruko profitirati poput Sazburga , Nordsjaellanda i jos dosta klubova pogotovo iz SkandinavijeCastAway1986

Zato jer ovisimo o rezultatu. Nordsjaelland je Danska "Lokomotiva na steroidima".
    Njima nije prevazno biti prvak.
    Svaka cast na takvom pristupu, ali jebiga nismo u takvoj poziciji.
    Salzburg ima Liefering i puno veci budget za isfinancirati kompletnu pricu.
  • CastAway1986
    3.6k
    Ma razumijem sve , Nordsjaelland je i u vlasništvu afrikanaca..Al opet bilo bi dobro malo razviti skautsku službu za afrički kontinent i dovesti par igraca da se kale kroz juniorsku momčad pa možda netko i ispliva..
  • Jurki
    18.6k
    naravno da bi bilo dobro.. ali jbg nitko do sad ocito nije imal sluha za tak nekaj.. a i opcenito nam je skautska sluzba u banani.
  • Droljo
    19.2k
    Bude to došlo na svoje. Sad smo imali druge prioritete. Kad krene sezona bit će vremena da se pozabave sa skaut mrežom. Ne brinem.
  • Dadox
    554
    Juniori uzeli Turopoljski kup.U finalu laganica protiv Belupa, 4 ili 5 kom,nisam ni brojao.Mikić dobar na beku,Horvat je bomba od igrača.Osim gola niz prodora,baš igračina.U drugom dijelu ušao Belinho.Malen,mršav,ali kakvi potezi,driblinzi i proigravanja.Izbjegava duele jer nema šta tražiti u njima.Svidio se i taj Radoš što je ilu kadetima bio prvi strijelac,a sada je zadnji vezni.Strašne fizikalije i koliko sam čuo budući projekt kluba.
  • Sajla
    11.3k
    to su stvari koje želim gledati na dinamo+, jedva čekam da počne Ramljakov turnir da vidim klince u akciji
  • Dadox
    554
    Ramljak ide na Dinamo +,ali i ovo je bio odličan turnir (Gorica,Belupo,Varaždin,Maribor) i moglo se prenositi…
  • Nogo
    8.6k
    Transfer Ivana Sulimaneca iz Graničara u Dinamo

• Mladi branič Ivan Sulimanec iz NK Graničar Đurđevac ostvario je transfer u GNK Dinamo Zagreb, gdje će igrati za pionire (U-15).

• Ovaj transfer potvrđuje kvalitetu rada u NK Graničar, koji je u posljednje vrijeme zabilježio niz uspješnih transfera mladih igrača.

• U klubu ističu važnost Škole nogometa i sportskog direktora Ivice Zelenbrza u razvoju mladih talenata i povezivanju svih segmenata.

https://podravskiradio.hr/potvrda-kvalitete-sulimanec-ostvario-transfer-iz-granicara-u-dinamo/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.